Nieuwe case: Pay fast, pay easy, Payconiq!

Waar je ook bent, wanneer je maar wilt: betalen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Of je nu in een winkel afrekent, een online betaling voltooid of onderling met vrienden een rekening deelt: Payconiq is dé applicatie met alle betaalopties in één heldere omgeving.

Nu nog een succesvolle videostrategie om deze fantastische app succesvol te lanceren. Een videoreeks om alle ‘plussen’ onder de aandacht te brengen en de urgentie om te app te downloaden te benadrukken.

Geslaagd voorproefje van de volledige videoreeks:

Smaakt naar meer?

Wij mochten ter promotie van deze app vette video- en fotoshoots organiseren. Hier hebben we een case over geschreven. Een kort verhaal waarin we de doelstellingen, aanpak en de (video)resultaten presenteren.

Lees de case!

Ga zelf aan de slag!

Beginnen je handen al te jeuken om, net als Payconiq, ook met video aan de slag te gaan? Laten we dan eens kennismaken. Kijk maar eens op onze Over ons pagina om ons te ontmoeten!

Of bekijk snel ons portfolio