Nieuwe case: Magazines tot leven gebracht!

Deze vakantie hoef jij je niet te vervelen! Tenminste, dat geldt voor jongeren die graag magazines lezen. In deze case leggen wij uit hoe de magazines Stoer, Meiden en Goal! tot leven zijn gebracht met animatie.

Voor de merken Stoer, Goal! en Meiden is FreshTV Videomarketing door ZPRESS Media Group ingeschakeld om een reeks vette animatiecommercials te ontwikkelen. De commercials draaien inmiddels op volle toeren via Cartoon Network, Nickelodeon en Disney!

Geslaagd voorproefje van één van de animatiecommercials:

Het succesverhaal

Zonder twijfel blikken wij vol trots terug op de eindresultaten en het ontwikkelingsproces. Voor een kort kijkje in de keuken, adviseer ik je deze case te lezen: een korte samenvatting waarin we de doelstellingen, aanpak en de (video)resultaten toelichten.

Lees de case!

Aan de slag!

Wacht geen seconden langer, pak de telefoon en maak een afspraak met ons team. Samen bespreken we samen de mogelijkheden en komen we met een verrassende videostrategie. Nog niet overtuigd? Neem dan een kijkje in ons rijkgevulde portfolio!

Portfolio