Nieuwe case: PRA Health Sciences zoekt vrijwilligers

PRA Health Sciences verricht geneesmiddelenonderzoek en is hierdoor doorlopend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Hoe houd houd je deze stroming van geschikte kandidaten in stand? Wij zochten het uit!

Na strategiebepaling is een mix van videovormen gerealiseerd die samen tot dusver meer dan 1,2 miljoen videoweergaven hebben opgeleverd en een verdubbeling van het aantal aanmeldingen. Zo is er onder meer een heldere uitleganimatie ontwikkeld op een volledig door ons geoptimaliseerd YouTube kanaal.

Geslaagd voorproefje van de volledige videoreeks:

Smaakt naar meer?

Wij zijn mega trots op het eindresultaat van deze videostrategie. We konden het daarom niet laten om een case hierover te schrijven. Een korte samenvatting waarin we de doelstellingen, aanpak en de (video)resultaten toelichten.

Lees de case!

Ga zelf aan de slag!

Beginnen je handen al te jeuken om, net als PRA Health Sciences, ook met video aan de slag te gaan? Dan moeten we zeker eens kennismaken! Kijk maar eens op onze Over ons webpagina!

Of bekijk snel ons portfolio