Stage: FreshTV Videomarketing zoekt een frisse Marketing & Communicatieheld(in)!

Periode:
September 2019 t/m minimaal februari 2020 (minimale stageperiode van ca 20 weken gewenst)

Opleiding:
Marketing & Communicatie (HBO)

Bedrijfsprofiel
FreshTV Videomarketing is eind 2009 begonnen als online televisiezender voor jongeren. Daar hebben we veel geleerd over videomarketing en het online positioneren van videofilms. In 2012 wordt onze bedrijfsfilmtak steeds groter en kiezen steeds meer bedrijven en organisaties voor onze online marketing aanpak. We hebben begin 2013 definitief afscheid genomen van het TV station en zijn ons verder gaan specialiseren in het online vermarkten van video- en animatiefilms. Nu hebben we tientallen klanten in heel Nederland die met trots en veel succes onze videoproducten inzetten.

Trots, Geluk & Succes. Dat is onze slogan bij FreshTV Videomarketing. Wij zijn trots bij te kunnen dragen aan het geluk van onze klanten door de inzet van succesvolle videomarketing. Onze denk- en werkwijze is fris. Daarnaast houden we ervan om onszelf fris en fruitig te houden door elke dag te genieten van lekker citroen/limoen-water, smoothies en de goed gevulde fruitmand!

Functieomschrijving
Als volwaardig marketing- en communicatiemedewerker ondersteun jij de projectmanagers en houd jij je bezig met de marketingactiviteiten van FreshTV en haar projecten. Je werkt onder andere aan de marketingstrategie, bedenkt unieke acties, schrijft blogs, houd de sociale media en websites bij, signaleert ontwikkelingen op marketinggebied en doet marktonderzoek.

Wij bieden een toffe stagetijd in een jong bedrijf met circa tien professionals waar je enorm veel van kunt opsteken. Je leert veel over communicatie-uitingen, vormgeving voor video- en animatiefilms en online platformen.

Functie eisen
– Je volgt een HBO opleiding richting gerelateerd aan Marketing & Communicatie
– Je bent een creatief, commercieel en flexibel
– Je bent zelfstandig en leergierig
– Je hebt affiniteit met animatie- & videomarketing
– Je bent bekend met het Office pakket (Word & Excel)
– Bij voorkeur heb je ervaring met WordPress

De werkzaamheden vinden plaats op ons hoofdkantoor in Groningen.

Ben jij de held(in) die wij zoeken? Stuur je motivatie + CV/portfolio naar info@freshtv.nl