Verhoog resultaten en bereik jouw doelgroep met animatie

Infographics zijn sinds jaar en dag een topmiddel voor het presenteren van informatie en tot actie zetten van een doelgroep, maar met het groeiende belang van een online aanwezigheid doet een beter alternatief zich aan: animatie.

Naarmate de wereld verandert, verandert het profiel van jouw potentiële klant. Generaties komen en gaan. Wat betreft marketing is het van enorm belang om aan te blijven sluiten op de persoon die jij zoekt. Een juiste aansluiting valt of staat niet alleen met een medium, maar bovenal met de inhoud van de content die jij de buitenwereld in schiet. Zo vertel je een verhaal veel sneller en nauwkeuriger met een combinatie van tekst en beeld.

Animatie: effectieve online presentatie

Een animatie laten maken is een verrassend snelle, effectieve basis voor de online presentatie van jouw bedrijf. Doelgroepen die zich online bevinden zullen geen muren tekst, maar stimulerende, duidelijke boodschappen verwachten. De wereld wordt mobieler en informatie wordt eerder genuttigd tijdens een treinreis dan vanaf de bank.

Onderzoeken verschillen, maar de trend is duidelijk: bewegend beeld zorgt voor meer traffic en conversie. De resultaten van onderzoeken kunnen variëren, maar puntje bij paaltje komt elke uitslag overeen: kliks – en daarmee websitebezoek – genereer je veelvoudig makkelijker met een animatie. Een rapport van toonaangevend softwarebedrijf Unbounce wijst uit dat de toevoeging van een video op een landingspagina de conversie van websitebezoekers tot 80 procent verhoogt.

Ontwikkeling animaties

Het potentieel spreekt voor zich. Toch was het inzetten van animatie tot voorkort niet voor iedereen weggelegd. Het vinden van een betaalbare designer: lastig. Maar naarmate de technologie achter animatie en video zich ontwikkelt, de snelheid en flexibiliteit van ontwerpen verbetert, zijn er geen tot weinig redenen meer over om niet te kiezen voor animatie. FreshTV Videomarketing is een videomarketingbureau met jarenlange ervaring. Het bedrijf stelt je in staat om een animatie op maat te laten maken en biedt met een ervaren team van marketingprofessionals eveneens advies rondom het ontwerp en de inzet daarvan. Op maat is hier het sleutelwoord: op basis van jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden helpen zij je op weg.

Uitleganimatie laten maken door FreshTV videomarketing

Gebruik jij nog steeds die ontzettend saaie PowerPoint presentaties om je diensten en producten uit te leggen? Daar word je toch niet gelukkig van! Hoog tijd om deze te vervangen door een explanimation. Een wat? Nou, kijk anders zelf maar!

Geplaatst door Fresh TV Videomarketing op Woensdag 14 oktober 2015