Corona Crisis - Houd contact met je doelgroep!

Nu medewerkers naar huis worden gestuurd, zal de volgende vraag ongetwijfeld door je hoofd zijn gegaan: hoe kunnen wij effectief het contact behouden met onze medewerkers en/of klanten?

Houd contact met je doelgroep tijdens de Coronacrisis!

Elke dag houd jij de ontwikkelingen op het gebied van het coronavirus in de gaten. Continu stel jij je als organisatie of ondernemer de vraag: welke maatregelen moet ik treffen? Hoeveel impact gaat dit hebben op mijn organisatie?

Het zijn onzekere tijden waarbij je het liefst dicht bij je medewerkers en klanten wilt (blijven) staan. Ondertussen moet je wel medewerkers naar huis sturen om thuis te gaan werken.

Het coronavirus heeft ook steeds grotere impact op de manier waarop wij communiceren. Betrouwbare, transparante communicatie is wat het belangrijkste is in deze tijd van onzekerheid.

Hiervoor heeft FreshTV een nieuw Communicatie-pakket geïntroduceerd om ondernemers, bedrijven/organisaties en instanties bij te helpen. Dit houdt in dat je een animatie binnen 1 week ontvangt.

Het Communicatie-pakket stelt jou in staat om je doelgroep(en) te informeren op een effectieve en efficiënte wijze. FreshTV zorgt ervoor dat je een animatie ontvangt die op maat gemaakt is. Ook zorgen wij graag voor de verspreiding van de animatie. Wil je meer informatie over ons pakket? Lees dan meer hierover op: Communicatie Pakket

Hieronder geef ik een aantal opties die animaties in de tijd van het coronavirus kunnen bieden:

  • Anticiperen op een afgelaste beurs, presentatie, vergadering;
  • Communiceren met je klant(en);
  • Communiceren met medewerkers die thuis zitten.

Zo kan je bijvoorbeeld een uitleg-animatie laten maken. Dit kan jou als ondernemer een hoop rust geven. Belangrijke vraagstukken worden op een eenvoudige en krachtige uitgelegd in een animatie. Zo kan je bijvoorbeeld jouw klantenservice-afdeling een steuntje in de rug bieden door de meest gestelde vragen in de animatie te verwerken. Waardoor veel vragen al beantwoord worden en de telefoonlijnen minder snel volstromen.

FreshTV werkt met een stappenplan zodat je weet wat, hoe en wanneer je wat van ons kunt verwachten.

Stap 1 | Juiste middel
Door de situatie op dit moment met het coronavirus zetten wij een stapje extra.
Wij leveren binnen één week een op maat gemaakte 3D animatie of 2D animatie die direct verspreid kan worden onder de juiste doelgroep. Denk hierbij aan je klanten of je eigen medewerkers. Hierin ondersteunen wij jullie bedrijf volledig.

Onder de juiste middelen verstaan wij:

In deze fase zal je samen met de projectmanager het doel van de animatie vastleggen en inhoud geven aan de animatie. De projectmanager zal op basis van jouw input een script schrijven en het script na goedkeuring laten inspreken door een professionele stemacteur of -actrice.

De contactmomenten zullen via Hangout of Skype verlopen.

Stap 2 | Interactie
Wij maken de animatiefilm interactief, zodat jouw (potentiële) klanten hun gegevens in de video kunnen achterlaten. Een andere optie is dat ze direct kunnen doorklikken naar jouw pagina op de website.

Stap 3 | Verspreiding
De animatie is klaar. Hierna moet een belangrijke stap worden gezet, namelijk: het verspreiden van de animatie. Geen zorgen! Wij hebben een marketingteam klaar zitten die via een mailing deze film verspreid. Heb je geen lijst met adressen? Dan starten we een LinkedIn-campagne gericht op de branche of doelgroep die je wilt bereiken.

Stap 4 | Resultaat en snelheid
Om snel te schakelen gaan we een aantal stappen tegelijkertijd zetten. Zo zal de projectmanager het script van de animatiefilm snel met je overleggen. Ook zal de campagne op LinkedIn of via een mailing klaar worden gezet.

Uiteraard is de animatiefilm van hoge kwaliteit en daardoor nog jaren in te zetten. Het resultaat is een complete campagne met een professionele animatiefilm binnen 1 week!

Bel ons nu voor de pakketprijzen en mogelijkheden op 085 – 273 8331.

Videocall inplannen