Vandaag gesloten
Bel mij terug

2D Animatie laten maken door FreshTV

Unieke op maat gemaakte animatiefilms

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Portfolio checken Offerte ontvangen

2D animatie laten maken

Ook een product of dienst die maar niet wordt begrepen door je doelgroep? Dan helpt onze aanpak jou om wel begrepen te worden! Wij maken namelijk een 2D animatie voor je, uniek, mooi design en inhoudelijk sterk. Lees verder onder deze voorbeelden.

Deze animatie legt in 59 seconden uit wat de kracht is van een uitleganimatie

Voorbeelden van 2D animatiefilms

Loyaltree animatie

Animatie Showa

Kevlarr 2D animatie

2D animatiefilm - SNN 123Subsidie

123Subsidie: in een paar stappen naar een passende subsidie!

Bekijk meer in ons portfolio

Reviews

Een leuk team, erg positief ingesteld, dat goed werk levert en snel reageert. Kortom: als je op zoek bent naar een professionele video, dan is dit het bedrijf om in te huren. Ik kan niet anders zeggen dan dat onze verwachtingen overtroffen zijn. We hebben er nagenoeg geen werk van gehad qua voorbereiding en zij hebben alles heel netjes opgesteld qua planning, script, etc. Ze weten precies wat ze moeten doen om het doel van de video te bereiken!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ AdResults

Familienet - "We zijn ontzettend positief over jullie. Vanaf het begin hebben jullie met ons meegedacht en snel gehandeld als dat nodig was."
Stephanie beoordeelde
FreshTV met een
8.9

— Stephanie Bloemink, Marketing en communicatie @ Familienet

2D animatie

2D animatie

Een 2D animatie kun je gebruiken om een stukje informatie levendiger en duidelijker te presenteren. Je spreekt er meer mensen mee aan en kunt er beter iets mee uitleggen dan met alleen tekst. Het werkt ook beter dan een illustratie, door de toevoeging van bewegende elementen, voice-over en muziek en geluid. Als je een uitleg tot promotie hebt waar mensen in tekst- of illustratievorm sneller aan voorbijgaan, kun je er dus beter kiezen om een 2D-animatie te laten maken.

2D animatie voor sfeer en stijl

2D animatie voor sfeer en stijl

Visuele elementen zorgen altijd voor een duidelijker geheel. Daarnaast verlevendigen ze een presentatie, en geven deze een luchtig en aantrekkelijk geheel. Kleur, speelse en duidelijke vormen en een prettig achtergrondmuziekje zijn veel fijner om naar te kijken dan alleen saaie tekst. Als je een huisstijl hebt, kunnen de 2D-animatiespecialisten van FreshTV daar prima mee uit de voeten. Zo zorg je voor een consistente visuele stijl die doorwerkt in deze vrolijke vorm van videomarketing.

3D of 2D animatie laten maken?

3D of 2D animatie laten maken?

Drie dimensies zijn met de huidige technieken niet per se een grotere uitdaging dan een 2D-animatie. Toch zijn er nog genoeg redenen om het bij twee dimensies te houden. Een 3D animatie kan al snel overdreven overkomen, zeker als het voor de animatie niet nodig is om in drie dimensies te werken. Een 2D-animatie heeft een zekere charme die goed werkt en verloren gaat als je voor 3D kiest alleen maar omdat het kan. Bovendien zijn de kosten van 2D vaak minder dan bij 3D.

2D animatie laten maken bij FreshTV

2D animatie laten maken bij FreshTV

De specialisten van FreshTV adviseren je graag over welke vorm van videomarketing geschikt is voor jou. Wij zijn thuis in allerlei videoproducties zoals bedrijfsfilms, employer branding, 3D- en 2D-animatie. We hebben getalenteerde animators die voor jou een aansprekend filmpje kunnen maken waarin je in stijlvolle 2D-animatie je boodschap kunt overbrengen.

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

In zes stappen naar een 2D animatie

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over 2D animaties?

Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen, en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten.

Offerte ontvangen Over ons

Logica brengt je van A naar B, maar 2D animatie brengt je overal...

Veelgestelde vragen

Wat is de doorlooptijd van een animatie laten maken?

Een animatie laten maken door FreshTV Videomarketing kost je ongeveer 1 maand. Echter zijn we ook in staat onder grote druk sneller te leveren. We hebben animatiefilms opgleverd binnen 1 week inclusief feedbackronde. Onze professionals zijn in staat extreem snel te schakelen als je daar echt om vraagt. Maar in een normaal scenario is 1 maand het uitgangspunt.Vraag nu meer informatie aan via ons contactformulier.

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Hoe maken jullie unieke animatiefilms?

Wij werken met onze eigen animatoren, we besteden niets uit naar vage landen. Elke animatiefilm die we maken is uniek. De stijl van jouw animatiefilm zal je dus niet bij je concurrent aantreffen. Dat betekent dus dat we vanaf scratch aan de slag gaan met jouw animatiefilm, we verzinnen een goed script, adviseren je om je doelgroep te bereiken en “bouwen” jouw animatiefilm op basis van eigen ontwerpen. Bekijk ons portfolio met de unieke verschillende stijlen!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV