Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

360 graden video

360 graden video laten maken door FreshTV

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen

360 graden video laten maken door FreshTV

Wil jij jouw bezoekers een levensechte ervaring bieden vanuit de luie stoel? Wil jij echt voorlopen op je concurrenten? Dan is een 360 graden video laten maken voor jou op de oplossing. FreshTV is specialist in het maken van 360 graden video’s, wij helpen je graag met het onderzoeken van de mogelijkheden.

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Hoe werkt een 360 graden video?

Hoe werkt een 360 graden video?

Bij deze video wordt een virtuele 3D omgeving gebouwd, waarin een virtuele camera wordt geplaatst. Daarna wordt er een grote animatie van deze film gemaakt. Door gebruik te maken van een muis, toetsenbord of het scherm op je mobiel kan je door de 360 graden video kijken. De echte VR ervaring creëer je met behulp van een VR bril. Door de bewegingen van je hoofd kijk je rond in de 360 graden video, net zoals in het dagelijkse leven.

Mogelijkheden van een 360 graden video

Mogelijkheden van een 360 graden video

Er zijn oneindige mogelijkheden voor een 360 graden film. Om je van inspiratie te voorzien leggen we je graag wat voorbeelden uit. Heb je zelf een ander idee in gedachten? Leg het aan ons voor en wij komen graag met een voorstel. De mogelijkheden zijn oneindig.

Educatie

Met een VR video is het mogelijk om kinderen spelenderwijs te laten leren, dit is natuurlijk altijd beter dan het lezen uit een boekje. Een 360 graden video is niet alleen geschikt voor kleine kinderen, maar ook voor de oudere student.  Een gemiddeld mens onthoudt 10% wat het hoort, 20% van wat het leest en maar liefst 90% van wat het ervaart. Dit zorgt ervoor dat een 360 graden video zeer effectief is. Wil je als school echt effectief kennis overdragen? Dan is een 360 graden video de oplossing.

Makelaardij

Wil je tien woningen laten bezichtigen in een halfuur? Dit wordt mogelijk dankzij een 360 graden video. Door een 360 graden video lijkt het voor de koper alsof hij of zij echt door het huis loopt. Bij het kopen van een huis is een ruimtelijke indruk zeer belangrijk, met een 360 graden video geef je de kopers een levensechte ervaring.

Medische wereld

Ook in de medische wereld is een 360 graden video de toekomst. Je kan onder andere artsen beter opleiden door een VR video. Een student geneeskunde kan een operatie ontelbare keren meemaken voordat hij zelf gaat opereren. Dit zorgt voor veel minder medische fouten. Kijkoperaties kunnen worden nagebootst en door het besturen van virtuele instrumenten kan men handelingen oefenen. Voornamelijk dankzij het trainen van de oog-hand coördinatie kunnen artsen zich goed voorbereiden op een operatie.

Michael Schouwenaar

Michael Schouwenaar

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Trots op onze Michael vanwege zijn passie voor video, SEO-kennis en warme telefoonstem. Waar hij gelukkig van wordt? Succesvolle marketingoplossingen!

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Script voor film bedenken-FreshTV

1. Intake met onze videomarketeers

Videomarketing strategie-FreshTV

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

Doel van de videofilm - FreshTV

3. Productie door onze professionals

Video advertenties FreshTV

4. Feedback verwerken

Video CTA-FreshTV

5. Verspreiding van de video

Succesvolle video lancering-FreshTV

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over een 360 graden video?

Een 360 graden video is de nieuwe manier om klanten, leerlingen of partners wat te laten ervaren of meemaken. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een 360 graden video? Kom snel met ons in contact en kom vandaag alles nog te weten over de oneindige wereld van 360 graden video’s. Beleef bij ons in de VR Room de ervaring van Virtual Reality!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Psst! Niet fruitig genoeg? :(