Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

360 graden video (VR)

Nieuwe werelden verkennen vanuit je stoel

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

360 graden video zelf beleven Offerte ontvangen

360 graden video laten maken door FreshTV

Wil jij jouw bezoekers een levensechte ervaring bieden vanuit de luie stoel? Wil jij echt voorlopen op je concurrenten? Dan is een 360 graden video laten maken voor jou op de oplossing. FreshTV is specialist in het maken van 360 graden video’s, wij helpen je graag met het onderzoeken van de mogelijkheden.

Succesvolle voorbeelden

VR Animatiefilm Voorbeeld 1

VR Voorbeeld 2

Bekijk meer in ons portfolio

Wat zeggen onze trotse partners?

Settle Service heeft met de hulp van FreshTV een gaaf, nieuw VR product op de markt gebracht. Veel expertise, denken graag mee met de klant en een leuk team om mee samen te werken. Wij van Settle Service raden FreshTV van harte aan!
Muriel beoordeelde
FreshTV met een
9

— Muriel Klaver, Communicatie adviseur @ Settle Service

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Wat ons verbaasde was dat we met nauwelijks informatie aan te leveren, een tekst aangeleverd kregen (een script voor de video) die precies de kern van wat we graag willen promoten weergaf. Heel knap, omdat wij een hele andere dienstverlening hebben dan FreshTV. Dit bedrijf verdient zeker een aanbeveling. Het contact verloopt snel en soepel en het heeft ons weinig tijd gekost om uiteindelijk tot een mooie video te komen!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ Bigshopper

Hoe werkt een 360 graden video?

Hoe werkt een 360 graden video?

Bij deze video wordt een virtuele 3D omgeving gebouwd, waarin een virtuele camera wordt geplaatst. Daarna wordt er een grote animatie van deze film gemaakt. Door gebruik te maken van een muis, toetsenbord of het scherm op je mobiel kan je door de 360 graden video kijken. De echte VR ervaring creëer je met behulp van een VR bril zoals de Oculus. Door de bewegingen van je hoofd kijk je rond in de 360 graden video, net zoals in het dagelijkse leven.

Mogelijkheden van een 360 graden video

Mogelijkheden van een 360 graden video

Er zijn oneindige creatieve mogelijkheden voor een 360 graden film. Om je van inspiratie te voorzien leggen we je graag wat voorbeelden uit. Heb je zelf een ander idee in gedachten? Leg het aan ons voor en wij komen graag met een voorstel. De mogelijkheden zijn oneindig.

360 graden video voor educatie

360 graden video voor educatie

Met een VR video is het mogelijk om kinderen spelenderwijs te laten leren, dit is natuurlijk altijd beter dan het lezen uit een boekje. Een 360 graden video is niet alleen geschikt voor kleine kinderen, maar ook voor de oudere student.  Een gemiddeld mens onthoudt 10% wat het hoort, 20% van wat het leest en maar liefst 90% van wat het ervaart. Dit zorgt ervoor dat een 360 graden video zeer effectief is. Wil je als school echt effectief kennis overdragen? Dan is een 360 graden video de oplossing.

360 graden voor de makelaardij

360 graden voor de makelaardij

Wil je tien woningen laten bezichtigen in een halfuur? Dit wordt mogelijk dankzij een 360 graden video. Door een 360 graden video lijkt het voor de koper alsof hij of zij echt door het huis loopt. Bij het kopen van een huis is een ruimtelijke indruk zeer belangrijk, met een 360 graden video geef je de kopers een levensechte ervaring.

360 graden video voor de medische wereld

360 graden video voor de medische wereld

Ook in de medische wereld is een 360 graden video de toekomst. Je kan onder andere artsen beter opleiden door een VR video. Een student geneeskunde kan een operatie ontelbare keren meemaken voordat hij zelf gaat opereren. Dit zorgt voor veel minder medische fouten. Kijkoperaties kunnen worden nagebootst en door het besturen van virtuele instrumenten kan men handelingen oefenen. Voornamelijk dankzij het trainen van de oog-hand coördinatie kunnen artsen zich goed voorbereiden op een operatie.

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

De stappen voor een succesvolle 360 graden video

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over een 360 graden video?

Een 360 graden video is de nieuwe manier om klanten, leerlingen of partners wat te laten ervaren of meemaken. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een 360 graden video? Kom snel met ons in contact en kom vandaag alles nog te weten over de oneindige wereld van 360 graden video’s. Beleef bij ons in de VR Room de ervaring van Virtual Reality!

Offerte ontvangen 360 graden video nu beleven

Logica brengt je van A naar B, 360 graden video brengen je overal ;)

Veelgestelde vragen

Wat is de doorlooptijd van een videoproductie?

De doorlooptijd van een videoproductie is bij FreshTV Videomarketing 1 maand. Zodra er een akkoord is wordt er binnen 14 dagen een opnamedag gepland door onze projectmanagers. Na het filmen op locatie wordt er de dag erna gestart met de montage. Daarna vindt er een kleurnabewerking plaats en wordt het geluid afgemixt. De eerste oplevering kan al een week na de filmopnames zijn! Dan volgt er een feedbackronde die we ook binnen zo kort mogelijke tijd verwerken. Zodoende zijn we in staat om binnen 1 maand een videoproductie af te ronden en op te leveren. Bel ons voor meer informatie of vul dit formulier in.

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Hebben jullie voorbeelden van animatie- en videoproducties?

Een goed gevuld portfolio staat voor je klaar om bekeken te worden! Bezoek ons portfolio en ontdek de verschillende stijlen en vormen waarin jij je boodschap kan laten gieten. Elke videovorm heeft haar eigen kracht. Kom met ons in gesprek om te ontdekken welke strategie past bij jouw doelstellingen.

Hoe gaan jullie te werk bij het laten maken van een animatiefilm?

Bij FreshTV Videomarketing werken we vanuit zes heldere stappen om tot een succesvolle animatiefilm te komen. Belangrijk, omdat je op deze manier effectief te werk kan gaan. Je weet immers wat je van elkaar kan verwachten.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV