Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

360 graden video

360 graden video’s voor entertainment

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen

360 Graden video voor de entertainment industrie gebruiken

Wil jij graag als innovatief bekend staan? Wil jij je klanten of bezoekers een extra ervaring geven om van jouw product, content en creativiteit te genieten? In de entertainment industrie zijn 360 graden video’s de toekomst. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijk van 360 graden video’s voor jouw bedrijf? Lees snel verder of neem direct contact op met FreshTV.

Wat anderen zeggen…

IDFocus is zeer blij met de animatie! Heel mooi geworden! Zelfs na de oplevering nog iets aangepast (zonder kosten), super service en erg vriendelijke mensen met kennis van zaken!
Jolanda beoordeelde
FreshTV met een
10

— Jolanda van den Akker, Senior Account Manager @ IDFocus

Ik ben zeer tevreden over de video's die FreshTV voor Dansk.nl heeft gemaakt. We hadden eigen materiaal dat van matige kwaliteit was. Toch heeft FreshTV er iets moois van weten te maken. Zeer professionele begeleiding, strakke planning. Fijn!
Marlous beoordeelde
FreshTV met een
9

— Marlous Lub, Sales & Marketing Manager @ Dansk.nl

Mogelijkheden van 360 graden video’s voor de entertainment industrie

Mogelijkheden van 360 graden video’s voor de entertainment industrie

360 graden video’s hebben ook voor de entertainment industrie ongekende mogelijkheden, onder andere voor games, films en artiesten.  Dat de vingers van gamers aan het jeuken zijn om met virtual reality aan de slag te gaan, is inmiddels geen nieuws meer. Maar ook artiesten zijn volop aan het experimenteren met de mogelijkheden van VR. Onder andere U2 en Muse hebben al geëxperimenteerd met verschillende 360 graden video’s.

Ook in Hollywood zijn de 360 graden video’s niet onbekend. Filmproducten zijn bezig om een complete film te maken die je kijkt door je VR bril. Ook wordt er door een bioscoop in Amsterdam getest met het tonen van deze films.

Waarom 360 graden video’s voor de entertainment industrie gebruiken?

Waarom 360 graden video’s voor de entertainment industrie gebruiken?

Er zijn 3 redenen waarom een VR animatie voor de entertainment industrie werkt.

  • Hogere opbrengsten
  • Een compleet nieuwe ervaring
  • Onderscheiden van de concurrentie

Een 360 graden video zorgt bij je doelgroep voor een compleet nieuwe ervaring. Dit zorgt op meerdere manieren voor hogere opbrengsten. Bijvoorbeeld door beelden te laten zien van optredens, op deze manier kan je laten zien wat mensen kunnen verwachten. Door een goede 360 graden video zullen er meer kaarten verkocht worden.

Waarom zijn 360 graden video’s effectief?

Waarom zijn 360 graden video’s effectief?

Een 360 graden video is een zeer effectief middel om jouw boodschap over te brengen. Een gemiddeld mens onthoudt 10% wat het hoort, 20% van wat het leest en maar liefst 90% van wat het ervaart. Dit zorgt ervoor dat een 360 graden video zeer effectief is. De mogelijkheden voor 360 graden video’s zijn eindeloos, ook voor de entertainment industrie.

Heb je zelf het unieke idee voor jouw 360 graden video’s? Geweldig! Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken. Een 360 graden video zorgt ervoor dat jouw product of idee tot leven komt.

Sebastiaan Kusters

Sebastiaan Kusters

Creative Producer Video

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten 360 graden video’s gebruiken voor de entertainment industrie?

Een 360 graden video is de nieuwe manier om jouw boodschap over te brengen op klanten of bezoekers. De combinatie van beeld, geluid en de ervaring zorgt voor een heldere boodschap die onthouden wordt. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden naar de mogelijkheden van een 360 graden video’s voor de entertainment industrie? Kom snel met ons in contact en kom vandaag alles nog te weten over 360 graden video’s laten maken. Beleef bij ons in de VR Room de ervaring van Virtual Reality!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat zijn de kosten van het laten maken van een videofilm?

Hoe mooi zou het zijn als we, net als in een restaurant, een overzichtelijke menukaart zouden hebben met heldere prijzen? Helaas is dat met producten en diensten die op maat gemaakt worden niet mogelijk.

De kosten van een videofilm zijn namelijk sterk afhankelijk van de hoeveelheid locaties waar gefilmd moet worden, de benodigde filmcrew (acteurs, licht acteurs die je in de film wilt hebben en uiteraard de hoeveelheid productiekosten die daarmee gepaard gaan. Om jou toch snel een prijsindicatie te geven voor de plannen die jij met video hebt, vragen wij je ons offerteformulier in te vullen. Binnen één werkdag ontvang je een reactie!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV