Vandaag gesloten
Bel mij terug

3D Animatie laten maken

Prachtige 3D animaties voor jouw organisatie

  • Aantrekkelijke 3D animaties
  • Waardevolle videocontent
  • Unieke stijl

Portfolio Offerte ontvangen

3D Animatie laten maken

Wil jij een 3D animatie laten maken voor je product of dienst? Dat is echt een toffe manier om de aandacht van de doelgroep te trekken. Een 3D animatie laten maken is natuurlijk de enige manier om ingewikkelde producten bijvoorbeeld van binnen te laten zien. Laat je verrassen door ons creatieve team.

Een kleine selectie van 3D animatiefilms

3D Animatie – TV Commercial

Beenen MES animatiefilm

Een prachtige 3D animatie van een geweldige software oplossing (MES).

3D animatie 4K Heering

CPO Rabobank

Samen bouwen aan je droomhuis?

Bekijk meer in ons portfolio

Reviews

Zeer prettige samenwerking en dik tevreden over het eindresultaat van de films en animatie. Ik raad FreshTV zeker aan!
Simone beoordeelde
FreshTV met een
8

— Simone van Vegten, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

Het is een professionele stap om datgene wat je doet in beeld weer te geven, alleen zou ik dit wel door een professionele partij als FreshTV laten doen. We hebben veel positieve reacties gekregen. FreshTV Videomarketing is écht creatief bezig.
Alex beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Alex van Dalen, Directeur @ Beenen Automatisering

Wat ons verbaasde was dat we met nauwelijks informatie aan te leveren, een tekst aangeleverd kregen (een script voor de video) die precies de kern van wat we graag willen promoten weergaf. Heel knap, omdat wij een hele andere dienstverlening hebben dan FreshTV. Dit bedrijf verdient zeker een aanbeveling. Het contact verloopt snel en soepel en het heeft ons weinig tijd gekost om uiteindelijk tot een mooie video te komen!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ Bigshopper

3D product animatiefilm

3D product animatiefilm

Een 3D product animatie is een prachtige manier om de binnenkant van een product goed weer te geven. Of om de werking van het product uit te beelden. En dat op micro niveau of juist op grote afstand. In een eigen gecreëerde omgeving, met decors en landschappen die we speciaal voor jou ontwikkelen. 3D animatiefilms zijn kwalitatief hoogstaande producten die absoluut de aandacht trekken en super professioneel overkomen.

 

3D animaties

3D animaties

Computer animaties in marketing en advertising zijn als communicatiemedium een klasse apart. Neem bijvoorbeeld een karakter (poppetje) of een animatie figuur: zij kunnen het hart van iedere (online) video of marketingcampagne vormen. FreshTV brengt ze tot leven in een 3D-animatie. Kijk maar naar animatiefilms van Disney, Dreamworks of Netflix, deze animatiefilms hebben levensechte monsters, dieren, mensen en andere fantasiefiguren. Ook een eigen fantasiefiguur voor jouw organisatie? Bel ons voor een vrijblijvend creatief advies gesprek.

Complexe product 3D animaties

Complexe product 3D animaties

Wil je liever niet gebruikmaken van een karakter, dan kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een langdradige powerpoint in een aantrekkelijke 3D animatie te laten vormgeven. Er is waarschijnlijk geen ander medium dan 3D-animatiefilm die zo snel een visuele samenvatting kan geven of het idee van een complex product kan uitleggen. 3D-animaties zijn dynamisch en weten de aandacht vast te houden.

Bij FreshTV laten we zien wat niet gefilmd kan worden; er zijn voor ons geen grenzen wat je kunt laten zien met 3D renders (computer animatie). Samen met de voice-over en begeleidende teksten zal een animatie duidelijk en verhelderend zijn.

3D design filosofie

3D design filosofie

Onze animatoren gaan elke dag met veel enthousiasme naar hun werk. En dat kan alleen maar omdat we geloven in onze eigen kracht en onze uitgesproken design filosofie. Een filosofie die aansluit bij onze eigen waarden. Wij geloven namelijk in de kracht van kleur en vormen, en om deze te koppelen aan de eigen identiteit van de organisatie waar we de animatiefilms voor produceren. Zo creëren we een gave film die herkenbaar is voor jou organisatie maar die ook duidelijk onderscheidend is. Maak kennis met ons bureau voor meer informatie!

Vergroot je kansen met 3D animaties

Vergroot je kansen met 3D animaties

Een 3D animatievideo is dus een goede manier om je producten te verkopen of een bepaald onderwerp bij je doelgroep duidelijk te maken. Tekeningen zien er levendiger uit in een 3D-animatie en het maakt je boodschap aantrekkelijker en toegankelijker.

Bekijk eens ons portfolio voor meer animatie voorbeelden! Of lees hier meer over animaties laten maken.

3D animatie video SEO

3D animatie video SEO

Wist je dat een structurele inzet van verschillende media er voor kan zorgen dat je een goede positie verwerft bij de natuurlijke (organische) zoekresultaten? Met deze zogenoemde Video SEO houden we bij je 3D animatie ook rekening.

Met een enkele video is de kans vrij klein dat je hoog in de zoekresultaten zal belanden, maar met meerdere video’s die naar elkaar verwijzen of op elkaar aansluiten, wordt dat een heel ander verhaal. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden van 3D animatie en het online verspreiden hier van!

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

In 6 stappen een goede 3D animatie laten maken

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

3D animatie laten maken?

Ben jij ook klaar voor dé praktische manier om complexe informatie over te brengen? Kom een verfrissende smoothie met ons drinken en laat je eigen 3D animatie ontwikkelen!

Offerte ontvangen Afspraak maken

Logica brengt je van A naar B, 3D animatiefilms brengen je overal ;)

Veelgestelde vragen

Wat is de doorlooptijd van een animatie laten maken?

Een animatie laten maken door FreshTV Videomarketing kost je ongeveer 1 maand. Echter zijn we ook in staat onder grote druk sneller te leveren. We hebben animatiefilms opgleverd binnen 1 week inclusief feedbackronde. Onze professionals zijn in staat extreem snel te schakelen als je daar echt om vraagt. Maar in een normaal scenario is 1 maand het uitgangspunt.Vraag nu meer informatie aan via ons contactformulier.

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

Hoe maken jullie unieke animatiefilms?

Wij werken met onze eigen animatoren, we besteden niets uit naar vage landen. Elke animatiefilm die we maken is uniek. De stijl van jouw animatiefilm zal je dus niet bij je concurrent aantreffen. Dat betekent dus dat we vanaf scratch aan de slag gaan met jouw animatiefilm, we verzinnen een goed script, adviseren je om je doelgroep te bereiken en “bouwen” jouw animatiefilm op basis van eigen ontwerpen. Bekijk ons portfolio met de unieke verschillende stijlen!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV