Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Geen grenzen met computer animatie

3D Animatie laten maken

  • Aantrekkelijke 3D animaties
  • Waardevolle videocontent
  • Boodschap in één minuut duidelijk

Offerte ontvangen

3D Animatie laten maken

Wanneer je een nieuw product of een nieuwe dienst op de markt wilt brengen of een bepaalde groep mensen iets duidelijk wilt maken, zijn er tegenwoordig oneindig veel mogelijkheden om je boodschap over te brengen. Je kunt bijvoorbeeld een advertentie in de krant plaatsen of een pakkende tekst schrijven, maar eigenlijk is het veel effectiever om een boodschap over te brengen of een product te verkopen via beeld. Mensen zien namelijk sneller visuele verbanden dan tekstuele verbanden.

Succesvolle voorbeelden

3D Animatie voor EllenMatic

Deze 3D animatie is volledig geproduceerd in één maand tijd.

Animatiefilm over Savantis Lesmateriaal

Deze animatiefilm vertelt laagdrempelig wat Savantis te bieden heeft op het gebied van lesmateriaal.

Dynamisch 3D

Dynamisch 3D

Computer animaties in marketing en advertising zijn als communicatiemedium een klasse apart. Neem bijvoorbeeld een karakter of een animatiefiguur: zij kunnen het hart van iedere (online) video of marketingcampagne vormen. FreshTV brengt ze tot leven in een 3D-animatie. Ze kunnen het verhaal van jouw organisatie vertellen en trekken meteen de aandacht van de kijker.

Wil je liever niet gebruikmaken van een karakter, dan kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een langdradige powerpoint in een aantrekkelijke 3D animatie te laten vormgeven. Er is waarschijnlijk geen ander medium dan 3D-animatie die zo snel een visuele samenvatting kan geven of het idee van een complex product kan uitleggen. 3D-animaties zijn dynamisch en weten gemakkelijk de aandacht vast te houden.

Bij FreshTV laten we zien wat niet gefilmd kan worden; er zijn voor ons geen grenzen wat je kunt laten zien met computer animatie. Samen met de voice-over en begeleidende teksten zal een animatie duidelijk en ophelderend zijn.

Vergroot je kansen met 3d animaties

Vergroot je kansen met 3d animaties

Een animatie is dus een goede manier om je producten te verkopen of een bepaald onderwerp bij je doelgroep duidelijk te maken. Tekeningen zien er levendiger uit in een 3D-animatie en het maakt je boodschap aantrekkelijker en toegankelijker.

Neem ook eens een kijkje bij onze andere videoproducties. De structurele inzet van verschillende media kan er namelijk voor zorgen dat je een goede positie verwerft bij de natuurlijke zoekresultaten. Met deze zogenoemde Video SEO houden we bij FreshTV ook rekening.

Met een enkele video is de kans vrij klein dat je hoog in de zoekresultaten zult belanden (video’s die viraal zijn gegaan uitgezonderd), maar met meerdere video’s die naar elkaar verwijzen of op elkaar aansluiten, wordt dat een heel ander verhaal.

Wat anderen zeggen…

Zeer prettige samenwerking en dik tevreden over het eindresultaat van de films en animatie. Ik raad FreshTV zeker aan!
Simone beoordeelde
FreshTV met een
8

— Simone van Vegten, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

Het is een professionele stap om datgene wat je doet in beeld weer te geven, alleen zou ik dit wel door een professionele partij als FreshTV laten doen. We hebben veel positieve reacties gekregen. FreshTV Videomarketing is écht creatief bezig.
Alex beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Alex van Dalen, Directeur @ Beenen Automatisering

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Met passie voor het vak kijkt Peter altijd waar de kansen liggen van een succesvolle video of animatiefilm. Ruim 13 jaar ervaring in de TV en Marketing wereld zorgen voor een gezonde dosis kennis die dagelijks wordt aangevuld met nieuwe data die minutieus worden bestudeerd!

Trots op onze Peter vanwege zijn passie voor video, kritische blik en frisse manier van leiding geven. Waar hij gelukkig van wordt? Van zijn vrouw en kinderen!

Bekijk het complete FreshTV team

3D animatie laten maken?

Ben jij ook klaar voor dé praktische manier om complexe informatie over te brengen? Kom een verfrissende smoothie met ons drinken en laat je eigen 3D animatie ontwikkelen!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Psst! Niet fruitig genoeg?