“3D-animaties zijn dynamisch en weten gemakkelijk de aandacht vast te houden.”


.

3D animatie laten maken

Wanneer je een nieuw product of een nieuwe dienst op de markt wilt brengen of een bepaalde groep mensen iets duidelijk wilt maken, zijn er tegenwoordig oneindig veel mogelijkheden om je boodschap over te brengen. Je kunt bijvoorbeeld een advertentie in de krant plaatsen of een pakkende tekst schrijven, maar eigenlijk is het veel effectiever om een boodschap over te brengen of een product te verkopen via beeld. Mensen zien namelijk sneller visuele verbanden dan tekstuele verbanden.

.

Laat je inspireren door deze 3D animatie voorbeeldenDynamisch 3D

Computer animaties in marketing en advertising zijn als communicatiemedium een klasse apart. Neem bijvoorbeeld een karakter of een animatiefiguur: zij kunnen het hart van iedere (online) video of marketingcampagne vormen. FreshTV brengt ze tot leven in een 3D-animatie. Ze kunnen het verhaal van jouw organisatie vertellen en trekken meteen de aandacht van de kijker.

Wil je liever niet gebruikmaken van een karakter, dan kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een langdradige powerpoint in een aantrekkelijke 3D animatie te laten vormgeven. Er is waarschijnlijk geen ander medium dan 3D-animatie die zo snel een visuele samenvatting kan geven of het idee van een complex product kan uitleggen. 3D-animaties zijn dynamisch en weten gemakkelijk de aandacht vast te houden.

Bij FreshTV laten we zien wat niet gefilmd kan worden; er zijn voor ons geen grenzen wat je kunt laten zien met computer animatie. Samen met de voice-over en begeleidende teksten zal een animatie duidelijk en ophelderend zijn.

Vergroot je kansen met 3d animaties

Een animatie is dus een goede manier om je producten te verkopen of een bepaald onderwerp bij je doelgroep duidelijk te maken. Tekeningen zien er levendiger uit in een 3D-animatie en het maakt je boodschap aantrekkelijker en toegankelijker.

Neem ook eens een kijkje bij onze andere videoproducties. De structurele inzet van verschillende media kan er namelijk voor zorgen dat je een goede positie verwerft bij de natuurlijke zoekresultaten. Met deze zogenoemde Video SEO houden we bij FreshTV ook rekening.

Met een enkele video is de kans vrij klein dat je hoog in de zoekresultaten zult belanden (video’s die viraal zijn gegaan uitgezonderd), maar met meerdere video’s die naar elkaar verwijzen of op elkaar aansluiten, wordt dat een heel ander verhaal.

3D-animatie-laten-maken

3D-animatie-laten-maken-freshtv


.

Peter de Graaf

Vrijblijvende sessie?

Laat je kans op een goede productpresentatie en vindbaarheid niet schieten en kom langs voor een vrijblijvende sessie, dan maken we direct een smoothie voor je.

.