Vandaag gesloten
Bel mij terug

Geen grenzen met computer animatie

3D Animatie laten maken

  • Aantrekkelijke 3D animaties
  • Waardevolle videocontent
  • Unieke stijl

Offerte ontvangen Afspraak maken

3D Animatie laten maken

Wanneer je een nieuw product of een nieuwe dienst op de markt wilt brengen of een bepaalde groep mensen iets duidelijk wilt maken, zijn er tegenwoordig oneindig veel mogelijkheden om je boodschap over te brengen. Je kunt bijvoorbeeld een advertentie in de krant plaatsen of een pakkende tekst schrijven, maar eigenlijk is het veel effectiever om een boodschap over te brengen of een product te verkopen via beeld. Mensen zien namelijk sneller visuele verbanden dan tekstuele verbanden.

3D animatie in meerdere stijlen

3D Animatie voor EllenMatic

Deze 3D animatie is volledig geproduceerd in één maand tijd.

Animatiefilm – Colect App

Voor Apptitude (Colect) is deze uitleganimatie gemaakt door FreshTV Videomarketing

Beenen MES animatiefilm

Een prachtige 3D animatie van een geweldige software oplossing (MES).

CPO Rabobank

Samen bouwen aan je droomhuis?

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen…

Zeer prettige samenwerking en dik tevreden over het eindresultaat van de films en animatie. Ik raad FreshTV zeker aan!
Simone beoordeelde
FreshTV met een
8

— Simone van Vegten, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

Het is een professionele stap om datgene wat je doet in beeld weer te geven, alleen zou ik dit wel door een professionele partij als FreshTV laten doen. We hebben veel positieve reacties gekregen. FreshTV Videomarketing is écht creatief bezig.
Alex beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Alex van Dalen, Directeur @ Beenen Automatisering

Dynamisch 3D animatiefilms

Dynamisch 3D animatiefilms

Computer animaties in marketing en advertising zijn als communicatiemedium een klasse apart. Neem bijvoorbeeld een karakter of een animatiefiguur: zij kunnen het hart van iedere (online) video of marketingcampagne vormen. FreshTV brengt ze tot leven in een 3D-animatie. Ze kunnen het verhaal van jouw organisatie vertellen en trekken meteen de aandacht van de kijker.

Wil je liever niet gebruikmaken van een karakter, dan kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een langdradige powerpoint in een aantrekkelijke 3D animatie te laten vormgeven. Er is waarschijnlijk geen ander medium dan 3D-animatiefilm die zo snel een visuele samenvatting kan geven of het idee van een complex product kan uitleggen. 3D-animaties zijn dynamisch en weten gemakkelijk de aandacht vast te houden.

Bij FreshTV laten we zien wat niet gefilmd kan worden; er zijn voor ons geen grenzen wat je kunt laten zien met computer animatie. Samen met de voice-over en begeleidende teksten zal een animatie duidelijk en verhelderend zijn.

Vergroot je kansen met 3d animaties

Vergroot je kansen met 3d animaties

Een animatievideo is dus een goede manier om je producten te verkopen of een bepaald onderwerp bij je doelgroep duidelijk te maken. Tekeningen zien er levendiger uit in een 3D-animatie en het maakt je boodschap aantrekkelijker en toegankelijker.

Bekijk eens ons portfolio voor meer animatie voorbeelden! De structurele inzet van verschillende media kan er voor zorgen dat je een goede positie verwerft bij de natuurlijke zoekresultaten. Met deze zogenoemde Video SEO houden we bij FreshTV ook rekening.

Met een enkele video is de kans vrij klein dat je hoog in de zoekresultaten zal belanden, maar met meerdere video’s die naar elkaar verwijzen of op elkaar aansluiten, wordt dat een heel ander verhaal. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden van 3D animatie en het online verspreiden hier van!

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

In 6 stappen een goede 3D animatiefilm

Wij produceren een 3D animatie op maat

Script voor film bedenken-FreshTV

1. Intake met onze videomarketeers

Videomarketing strategie-FreshTV

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

Doel van de videofilm - FreshTV

3. Productie door onze professionals

Video advertenties FreshTV

4. Feedback verwerken

Video CTA-FreshTV

5. Verspreiding van de video

Succesvolle video lancering-FreshTV

6. Resultaten checken

3D animatie laten maken?

Ben jij ook klaar voor dé praktische manier om complexe informatie over te brengen? Kom een verfrissende smoothie met ons drinken en laat je eigen 3D animatie ontwikkelen!

Offerte ontvangen Afspraak maken

Logica brengt je van A naar B, animatiefilms brengen je overal ;)

Veelgestelde vragen

Hoe gaan jullie te werk bij het laten maken van een animatiefilm?

Bij FreshTV Videomarketing werken we vanuit zes heldere stappen om tot een succesvolle animatiefilm te komen. Belangrijk, omdat je op deze manier effectief te werk kan gaan. Je weet immers wat je van elkaar kan verwachten.

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Psst! Niet fruitig genoeg? :(