Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

3D animaties

Dit wil jij ook!

  • Unieke 3D stijlen
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief en effectief

Offerte ontvangen

3D Animatie

Ben jij net als wij super enthousiast over 3D animaties? En wil je ook voor jouw organisatie zo'n supergave film? Dan ben je aan het juiste adres. Ons animatieteam is dagelijks bezig met het produceren van de meest waanzinnige 3D animatiefilms. Ze zijn volledig gecertificeerd in 3D animatie en in combinatie met onze script schrijvers maken ze 3D animaties om van te smullen.

Deze animatie legt in 59 seconden uit wat de kracht is van een uitleganimatie

3D animatie voorbeelden

3D animatie 4K Heering

EllenMatic animatie volledig in 3D

Deze 3D animatie is volledig geproduceerd in één maand tijd.

3D animatie Groningen Seaports

3D Animatiefilm Groningen Seaports (ENG)

3D Animatie voor EllenMatic

Deze 3D animatie is volledig geproduceerd in één maand tijd.

Bekijk meer in ons portfolio

Reviews

Wat ons verbaasde was dat we met nauwelijks informatie aan te leveren, een tekst aangeleverd kregen (een script voor de video) die precies de kern van wat we graag willen promoten weergaf. Heel knap, omdat wij een hele andere dienstverlening hebben dan FreshTV. Dit bedrijf verdient zeker een aanbeveling. Het contact verloopt snel en soepel en het heeft ons weinig tijd gekost om uiteindelijk tot een mooie video te komen!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ Bigshopper

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

3D animatie effectief inzetten

3D animatie effectief inzetten

Wij geloven in de kracht van schoonheid, in de kracht van met passie gemaakte producten. Zoals onze wonderschone 3D animaties die we produceren voor onze partners. Zij durven net een stap verder te gaan dan 2D animatie en te kiezen voor een volledig op maat gemaakte 3D wereld, die hun organisatie eruit laat springen. 3D geeft een extra dimensie van ruimtelijkheid in de films en daarom wordt dit zo vaak ingezet om producten uit te lichten. Vraag ons naar de ongekende mogelijkheden van 3D animatie.

Wat voor 3D animatie?

Wat voor 3D animatie?

Een 3D-animatie kan verschillende toepassingen hebben. Dit bepaalt onder andere voor welke stijl je kiest: bijvoorbeeld een cartoon, diagram of model. Figuren die in een 3D-animatie je verhaal uitbeelden, maken het luchtig en duidelijk. Ook een schematische weergave werkt vaak beter in drie dimensies dan in twee. En als je een product wilt uitleggen, gaat dat prima met een abstracte weergave in een geanimeerd 3D-model. Onze specialisten ontwikkelen allemaal hun eigen aansprekende stijl die bij jou past.

Waarvoor een 3D animatie laten maken?

Waarvoor een 3D animatie laten maken?

Met een 3D-animatie maak je vrolijke, aansprekende en vlotte films waarin je je verhaal kunt vertellen. Maar het is niet alleen maar eye candy: ook voor een visualisatie van een uitleg is 3D erg geschikt. Zo kun je een ingewikkeld product weergeven en er bepaalde highlights aan toevoegen. Het is zelfs mogelijk om 3D-animatie te mengen met echte videobeelden. Dat creëert een leuk en/of verduidelijkend effect voor de kijker. Ons team denkt graag met je mee.

3D animaties inzetten

3D animaties inzetten

Als je een 3D-animatie laat maken, als enkele film of als serie, wil je natuurlijk dat zo veel mogelijk mensen uit je doelgroep deze zien. Je valt al vanzelf meer op met een film, maar bij FreshTV helpen we je nog een handje op weg met video-SEO. Zo word je 3D-animatie en de bijbehorende content nog beter gevonden. Ook hebben we tips en adviezen om je videomarketing succesvol in te zetten op sociale media.

Aron Imandikromo

Aron Imandikromo

Senior 3D en VR animator

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

Zes stappen naar een 3D animatie

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over 3D animaties?

Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen, en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten.

Offerte ontvangen Portfolio

Logica brengt je van A naar B, maar 3D animatie brengt je overal...

Veelgestelde vragen

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Hoe maken jullie unieke animatiefilms?

Wij werken met onze eigen animatoren, we besteden niets uit naar vage landen. Elke animatiefilm die we maken is uniek. De stijl van jouw animatiefilm zal je dus niet bij je concurrent aantreffen. Dat betekent dus dat we vanaf scratch aan de slag gaan met jouw animatiefilm, we verzinnen een goed script, adviseren je om je doelgroep te bereiken en “bouwen” jouw animatiefilm op basis van eigen ontwerpen. Bekijk ons portfolio met de unieke verschillende stijlen!

Wat zijn de kosten van een video?

De kosten van een video zijn afhankelijk van je doelen. Een serieuze video voor je organisatie waar je een doelgroep moet overtuigen kost tijd en mankracht.
Wij zeggen altijd: Pay peanuts, get monkeys. Oftewel als je investeert in je video heb je daar heel lang profijt van, een goedkope video gemaakt door een amateur breekt je merk af.
Dus wat kost een video? Bel ons voor een realistische prijs of vul dit formulier in (kost je 20 seconden).

Wat is de doorlooptijd van een animatie laten maken?

Een animatie laten maken door FreshTV Videomarketing kost je ongeveer 1 maand. Echter zijn we ook in staat onder grote druk sneller te leveren. We hebben animatiefilms opgleverd binnen 1 week inclusief feedbackronde. Onze professionals zijn in staat extreem snel te schakelen als je daar echt om vraagt. Maar in een normaal scenario is 1 maand het uitgangspunt.Vraag nu meer informatie aan via ons contactformulier.

Wat doet FreshTV Videomarketing?

Wij zijn de frisse dames en heren van FreshTV Videomarketing! We bedenken en bouwen creatieve video-uitingen voor de meest uiteenlopende organisaties. En dat in alle vormen en maten die je bedenken kan. Van een duidelijke uitleganimatie tot aan een volledig gepersonaliseerde video. Mogen wij ons persoonlijk voorstellen? Bezoek onze Over ons webpagina of kom gezellig langs voor een frisse smoothie!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV