Vandaag gesloten
Bel mij terug

Animatie

Animatiefilmpje maken FreshTV

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen

3D Animatie laten maken | FreshTV

3D-animatie is meer dan een gimmick. De derde dimensie voegt een laag van duidelijkheid, dynamiek en levendigheid toe die niet mogelijk is in tekst, illustratie of 2D animaties. Door de nieuwste computertechnieken is het voor iedereen mogelijk om een hoogwaardige 3D animatie te laten maken.

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

3D animatie effectief inzetten

3D animatie effectief inzetten

3D-animatie is meer dan een gimmick. De derde dimensie voegt een laag van duidelijkheid, dynamiek en levendigheid toe die niet mogelijk is in tekst, illustratie of 2D animaties. Door de nieuwste computertechnieken is het voor iedereen mogelijk om een hoogwaardige 3D animatie te laten maken. Het is vakwerk, maar de specialisten van FreshTV beheersen de finesses van de nieuwste 3D-animatiesoftware dan ook tot in de puntjes. Ook zijn ze creatief en hebben kunnen ze jouw wensen en kansen goed vertalen naar een aansprekend filmpje.

Wat voor 3D animatie laten maken?

Wat voor 3D animatie laten maken?

Een 3D-animatie kan verschillende toepassingen hebben. Dit bepaalt onder andere voor welke stijl je kiest: bijvoorbeeld een cartoon, diagram of model. Figuren die in een 3D-animatie je verhaal uitbeelden, maken het luchtig en duidelijk. Ook een schematische weergave werkt vaak beter in drie dimensies dan in twee. En als je een product wilt uitleggen, gaat dat prima met een abstracte weergave in een geanimeerd 3D-model.

Waarvoor een 3D animatie laten maken?

Waarvoor een 3D animatie laten maken?

Met een 3D-animatie maak je vrolijke, aansprekende en vlotte filmpjes waarin je je verhaal kunt vertellen. Maar het is niet alleen maar eye candy: ook voor een visualisatie van een uitleg is 3D erg geschikt. Zo kun je een ingewikkeld product abstract weergeven en er bepaalde highlights aan toevoegen. Het is zelfs mogelijk om 3D-animatie te mengen met echte videobeelden. Dat creëert een leuk en/of verduidelijkend effect voor de kijker.

3D animaties inzetten

3D animaties inzetten

Als je een 3D-animatie laat maken, als enkel filmpje of als serie, wil je natuurlijk dat zo veel mogelijk mensen uit je doelgroep deze zien. Je valt al vanzelf meer op met een filmpje, maar bij FreshTV helpen we je nog een handje op weg met video-SEO. Zo word je 3D-animatie en de bijbehorende content nog beter gevonden. Ook hebben we tips en adviezen om je videomarketing succesvol in te zetten op sociale media.

Michael Schouwenaar

Michael Schouwenaar

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Script voor film bedenken-FreshTV

1. Intake met onze videomarketeers

Videomarketing strategie-FreshTV

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

Doel van de videofilm - FreshTV

3. Productie door onze professionals

Video advertenties FreshTV

4. Feedback verwerken

Video CTA-FreshTV

5. Verspreiding van de video

Succesvolle video lancering-FreshTV

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over bewegende animaties?

Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen, en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Psst! Niet fruitig genoeg? :(