Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Communiceer jouw boodschap kort en krachtig met een advertentievideo van FreshTV.

Advertentievideo

  • Vergroot je naamsbekendheid
  • Genereert nieuwe klanten
  • Is geschikt voor TV en YouTube

Offerte ontvangen

Advertentievideo

De beste manier om op te vallen met je advertentieboodschap is video. Een advertentievideo pakt de aandacht waar een tekst of illustratie als advertentie deze nogal eens laat liggen. Door televisie zijn we al erg gewend aan reclame door middel van video, en ook op het internet wint deze vorm steeds meer aan terrein. Ook voor jouw onderneming liggen er met videomarketing kansen op het web die je zou missen met traditionele internetadvertenties. Ontdek met de frisse professionals van FreshTV hoe je het medium optimaal inzet.

Succesvolle voorbeelden van een advertentievideo

Commercial Brillen24.nl

TV Commercial laten maken? FreshTV Videomarketing is de specialist!

Commercial voor Vechtdal Overijssel

Deze commercial is opgenomen, gemonteerd en uitgezonden binnen 6 weken.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen...

Wij zijn als Crayestein Golf zeer tevreden met de samenwerking met FreshTV, het eindproduct is heel mooi geworden en de samenwerking verliep soepel. Het team was zeer flexibel wat in onze branche heel belangrijk is. al met al erg tevreden.
Jordy beoordeelde
FreshTV met een
8

— Jordy Kuijsters, Food & Beverage manager @ Crayestein Golf

We hebben de commercial als test gedraaid voor een aantal specifieke voorstellingen en we hebben nu besloten dat de commercial voor alle voorstellingen komt te draaien!

— Pathé Bioscopen

Wij hebben reclamevideo's mogen maken in samenwerking met onder andere:

Vertel je verhaal met een advertentievideo

Vertel je verhaal met een advertentievideo

Een advertentievideo is veel beter in staat om in een korte tijd, op een aansprekende manier, je verhaal over te brengen. Mensen zijn van nature eerder geneigd om naar verhalen te luisteren. De juiste beelden, bijpassende muziek, een prettige vertelstem en desgewenst ook heldere animatie beelden helpen allemaal bij het vertellen van jouw verhaal. Zoiets bereik je niet of veel moeilijker met niet-bewegend beeld.

Welke kanalen gebruiken?

Welke kanalen gebruiken?

Een advertentievideo kan je in principe via ieder beeldscherm bij je doelgroep laten binnenkomen: televisie, smartphone of monitor. Je kunt bijvoorbeeld een reclame voor televisie maken, of juist een spotje als advertentie op Facebook, YouTube of Instagram. Op al deze platforms wordt videomarketing steeds normaler, en heb je een enorm bereik. FreshTV maakt niet alleen deze filmpjes, maar heeft ook veel ervaring met het ontwikkelen van een marketingstrategie. Het zou toch zonde zijn als niemand je aansprekende advertentievideo ziet? Wij maken er een succes van!

Succes met een advertentievideo

Succes met een advertentievideo

Een kort en aansprekend filmpje pakt de aandacht en blijft erg goed hangen bij je doelgroep. Als je dus een optimale marketingstrategie wilt, is het een onmisbaar medium. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze creatieve insteek kunnen wij als geen ander je boodschap vertalen naar een pakkende advertentievideo. En met de juiste strategie zetten we deze ook optimaal in. Maak snel kennis met FreshTV en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Inge Jonker

Inge Jonker

Creative Producer Animation

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Een advertentievideo laten maken?

Wil je een advertentievideo die tot de verbeelding spreekt? Drink dan een smoothie met ons, dan nemen we direct alle plannen door. Uiteraard kun je ook vragen om een online prijsindicatie!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV