Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Aftermovie laten maken

Frisse terugblik op jouw evenement

  • Beeldend visitekaartje voor volgende editie
  • Goed deelbaar op social media

Offerte ontvangen

Een aftermovie laten maken die tot de verbeelding spreekt

Verras je doelgroep met een aftermovie die tot de verbeelding spreekt. Een aftermovie is dé videovorm waarmee jouw evenement fris wordt samenvat in één à twee minuten. De video is leuk voor de aan- en afwezigen van het evenement en bovendien goed in te zetten op social media. Ons doel? Jou (extra) trots maken op het evenement wat je organiseert door het extra body te geven middels video!

Succesvolle voorbeelden van een aftermovie

De 4 Mijl van Groningen

Een sportieve terugblik op de 4 Mijl van Groningen voor alle 23.000 deelnemers.

Noord-Nederland: de slimme energieregio

Een frisse terugblik op het Noordelijk event Energie(k) in Den Haag.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen...

Voor onze hardloopevenementen hopen we natuurlijk op zoveel mogelijk inschrijvingen. We merkten dat er voor ons online veel winst te behalen viel. Hier hebben we FreshTV Videomarketing voor ingeschakeld. De aftermovies die zij hebben gemaakt worden goed bekeken, geliked en gedeeld!
Elske beoordeelde
FreshTV met een
9.2

— Elske Dijkstra, Senior Project Manager @ Golazo Noord Nederland

Wij zijn buitengewoon tevreden over de video's die FreshTV voor ons heeft gemaakt. Binnen no time stond de video op ons YouTube kanaal!

— Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN)

Wij hebben aftermovies mogen maken in samenwerking met onder andere:

Zakelijke aftermovie laten maken

Zakelijke bijeenkomsten als netwerkborrels, werkoverleggen en brainstormsessies lenen zich uitstekend om verfilmd te worden tot aftermovie. Aanwezigen kunnen terugblikken, waar afwezigen juist kunnen zien wat ze gemist hebben. Zo zijn en blijven alle betrokken op een verfrissende manier op de hoogte.

Sportieve aftermovie laten maken

Ook voor sportieve evenementen is een aftermovie onmisbaar. Deelnemers vinden het leuk om zichzelf terug te vinden in de aftermovie die geschoten en gemonteerd zit. Het online delen op social media is hiervoor een absolute must. Bij voorkeur zo snel mogelijk na het betreffende evenement, zodat het gevoel van het evenement nog vers in het geheugen is. Bij FreshTV maken we hier heldere afspraken over, zodat de aftermovie razend snel opgeleverd kan worden.

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Een aftermovie laten maken?

Wil je een aftermovie die tot de verbeelding spreekt? Drink dan een smoothie met ons, dan nemen we direct alle plannen door. Uiteraard kun je ook vragen om een online prijsindicatie!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV