.

Een aftermovie die tot de verbeelding spreekt

Verras je doelgroep met een aftermovie die tot de verbeelding spreekt. Een aftermovie is dé videovorm waarmee jouw evenement fris wordt samenvat in 1 à 2 minuten. De video is leuk voor de aan- en afwezigen van het evenement en bovendien goed in te zetten op social media. Ons doel? Jou (extra) trots maken op het evenement wat je organiseert door het extra body te geven middels video!

.

Bekijk hier drie voorbeelden van een aftermovieZakelijke aftermovie

Zakelijke bijeenkomsten als netwerkborrels, werkoverleggen en brainstormsessies lenen zich uitstekend om verfilmd te worden tot aftermovie. Aanwezigen kunnen terugblikken, waar afwezigen juist kunnen zien wat ze gemist hebben. Durf, daadkracht en dynamiek stonden centraal in deze aftermovie voor Het Noorden in 3D. Een netwerkbijeenkomst om te laten zien wat Noord-Nederland te bieden heeft en de banden met politiek Den Haag aan te halen.

Sportieve aftermovie

Op 11 oktober 2015 klonk voor 23.000 deelnemers het startschot van De 4 Mijl van Groningen. Bij het grootste hardloopevenement van Noord Nederland hoort natuurlijk een flitsende aftermovie. De volledige dag is samengevat in een video van nog geen 2 minuten en met succes.. Binnen één maand tijd is de aftermovie namelijk meer dan 1.000 keer bekeken!

aftermovie-laten-maken

aftermovie-laten-maken-freshtv


.

Suzan Abbas - FreshTV

Een aftermovie laten maken?

Wil je een aftermovie die tot de verbeelding spreekt? Drink dan een smoothie met ons, dan nemen we direct alle plannen door. Uiteraard kun je ook vragen om een online prijsindicatie!

.