Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Animatie

Animatie laten maken in Amsterdam door FreshTV

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen

Animatie laten maken in Amsterdam door FreshTV

Je verhaal vertellen op internet? Goede animatie maakt in een oogopslag duidelijk wat de boodschap is. FreshTV maakt video’s met de perfecte mix van beeld, geluid en animatie.

Succesvolle voorbeelden

Waarom een animatie laten maken?

Deze animatie legt in 59 seconden uit wat de kracht is van een uitleganimatie

Conrad Animatiefilm

Conrad heeft door FreshTV deze uitleganimatie laten maken. Het zijn drie animaties in totaal, die samen ruim 1 miljoen views hebben gehaald.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Frisse animatie in Amsterdam

Frisse animatie in Amsterdam

Je verhaal vertellen op internet? Goede animatie maakt in een oogopslag duidelijk wat de boodschap is. FreshTV maakt video’s met de perfecte mix van beeld, geluid en animatie. Ons team van animators en marketeers in Amsterdam is klaar om samen te werken met bedrijven, instanties en ondernemers die op zoek zijn naar een frisse manier van storytelling en videomarketing. We richten ons op online marketing met unieke, op maat gemaakte animatiefilm.

Zeg het met bewegend beeld

Zeg het met bewegend beeld

Een animatie doet twee dingen veel beter dan tekst en statische afbeeldingen: opvallen en een verhaal vertellen. Je pakt de aandacht met graphics en een stijl die je doelgroep aanspreken, en goed bij je bedrijf passen. In een duidelijke, luchtige en sfeervolle animatie vertel je een verhaal op een speelse of juist serieuze manier. Daar zetten we natuurlijk ook passende achtergrondmuziek, geluidseffecten en een prettige voice-over voor in. Hoe dan ook, de boodschap komt altijd helder over.

Visie op animatie

Visie op animatie

Met alle mogelijkheden die moderne techniek biedt, is 2d- en 3d-animatie voor iedereen binnen bereik. Dat vraagt meer dan ooit om een onderscheidende visie. Wij geloven dat een animatiefilm om drie elementen moet gaan: trots, geluk en succes. Die elementen verpakken we tot een sfeervolle animatie, waarin jouw stijl en boodschap de hoofdrol spelen. Dat lukt alleen als we samen met jou een concept op maat maken, en kiezen voor een unieke stijl.

Meer dan animatie alleen

Meer dan animatie alleen

Bij FreshTV in Amsterdam doen we meer dan alleen maar sprankelende animaties in elkaar zetten. We helpen je ook op weg om met deze animatie je promotiecampagnes, social-mediastrategie en klantenservice naar het volgende niveau te tillen. We optimaliseren de video’s voor een betere vindbaarheid in zoekmachines, en adviseren je over gericht adverteren met video’s. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over een animatie?

Bij FreshTV in Amsterdam doen we meer dan alleen maar sprankelende animaties in elkaar zetten. We helpen je ook op weg om met deze animatie je promotiecampagnes, social-mediastrategie en klantenservice naar het volgende niveau te tillen.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV