Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Animatie

FreshTV: Animatie bedrijf in Amsterdam

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen

Animatie bedrijf in Amsterdam: FreshTV

Wil je jezelf op een originele manier op de kaart zetten? FreshTV maakt voor jou een animatie om je bedrijf in Amsterdam te promoten. Een animatie is vaak een leukere, luchtige manier dan alleen videobeelden, en geeft je bedrijf een frisse, levendige indruk.

Succesvolle voorbeelden

Animatie Bigshopper

Your Shopping Advisor

EllenMatic animatie volledig in 3D

Deze 3D animatie is volledig geproduceerd in één maand tijd.

Animatie Familienet

Familienet verbindt familie met zorg

Animatie Huisdeal

Maak van geld in uw huis, geld om van te leven

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Een leuk team, erg positief ingesteld, dat goed werk levert en snel reageert. Kortom: als je op zoek bent naar een professionele video, dan is dit het bedrijf om in te huren. Ik kan niet anders zeggen dan dat onze verwachtingen overtroffen zijn. We hebben er nagenoeg geen werk van gehad qua voorbereiding en zij hebben alles heel netjes opgesteld qua planning, script, etc. Ze weten precies wat ze moeten doen om het doel van de video te bereiken!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ AdResults

Animatie voor bedrijf in Amsterdam

Animatie voor bedrijf in Amsterdam

Wil je jezelf op een originele manier op de kaart zetten? FreshTV maakt voor jou een animatie om je bedrijf in Amsterdam te promoten. Een animatie is vaak een leukere, luchtige manier dan alleen videobeelden, en geeft je bedrijf een frisse, levendige indruk. Er is van alles mogelijk: 2D-animatie, 3D-animatie en zelfs een combinatie met echte filmbeelden. Op ons kantoor in Amsterdam laten we je graag voorbeelden zien, en vertellen je er alles over.

Bedrijfsfilm of animatie Amsterdam

Bedrijfsfilm of animatie Amsterdam

Een uitstekende manier om je bedrijf te presenteren is met een animatiefilm. De meeste mensen zijn visueel ingesteld, en kijken liever naar een luchtig en kort filmpje dan dat ze een saaie tekst lezen. Dat geldt ook voor jouw doelgroep. Laat je dus van je luchtige kant zien met een animatiefilm. Door zo je verhaal te vertellen, maak je een veel diepere connectie met potentiële opdrachtgevers en andere zakelijke relaties.

Employer branding animatie

Employer branding animatie

Als werkgever in Amsterdam wil je natuurlijk graag goed voor de dag komen bij potentiële nieuwe collega’s. Hoe ontstijg je het niveau van een tweeregelig cliché in de vacature? Met een employer branding film val je op en breng je authentiek de sfeer in je bedrijf over. Je kunt kiezen voor het gebruik van animatie om een iets luchtigere toon aan te slaan: volledig of naast echte videobeelden. Het is natuurlijk het meest authentiek als je huidige collega’s klanten of leveranciers aan het woord laat.

Animatie en video inzetten

Animatie en video inzetten

Met een professionele video of animatie voor je bedrijf kun je jezelf niet alleen online presenteren: Je kunt ze ook meegeven met je accountmanagers op tablet, voor een klantbezoek. Of je gebruikt ze bij presentaties en op beurzen. Wij weten goed wat daarvoor werkt, en wat niet. Kom dus gerust langs op ons kantoor aan de Herengracht in Amsterdam, of nodig ons uit bij jou op locatie om vrijblijvend de mogelijkheden te ontdekken.

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren voor een succesvolle animatiefilm

Wij weten precies hoe we jouw animatiefilm maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over een animatie?

Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen, en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten.

Offerte ontvangen Afspraak maken

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV