Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Animatie

Animatie laten maken in Eindhoven door FreshTV

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen

Animatie laten maken in Eindhoven door FreshTV

Met een animatie bereik je mensen die geen zin of tijd hebben om grote stukken tekst te lezen, maar wel interesse hebben in jou. Het zou toch jammer zijn als je die groep mensen mist? Bij ons ben je verzekerd van een doeltreffende animatie om kort en krachtig je boodschap uit te leggen.

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Animatie voor ondernemers in Eindhoven

Animatie voor ondernemers in Eindhoven

Ondernemer in Eindhoven? Vertaal je briljante concept, plan of product in een animatie. FreshTV helpt je graag op weg. Met een animatie bereik je mensen die geen zin of tijd hebben om grote stukken tekst te lezen, maar wel interesse hebben in jou. Het zou toch jammer zijn als je die groep mensen mist? Bij ons ben je verzekerd van een doeltreffende animatie om kort en krachtig je boodschap uit te leggen.

Waarom een uitleganimatie werkt

Waarom een uitleganimatie werkt

Het internet is tegenwoordig net zo geschikt voor video als voor tekst. En dat is mooi, want video wordt ook online een steeds populairdere communicatievorm. De combinatie van vertellen en laten zien werkt veel effectiever en sneller dan tekst. Je doelgroep hoeft geen tekst meer te lezen en zelf verbanden te leggen: in een animatie zien ze het duidelijk uitgelegd. Je hebt niet alleen meer mensen die de tijd nemen naar je verhaal te luisteren, ze begrijpen en onthouden het ook nog eens beter.

Animatie met impact

Animatie met impact

Een uitleganimatie leent zich goed voor een sales pitch. Je kunt immers op een aansprekende en duidelijke manier de voordelen en werking van je product of dienst uitleggen aan een potentiële klant. Als je dat ondersteunt met een goede marketing en promotie, bereik je de mensen die je wilt bereiken. FreshTV helpt je met het gericht inzetten van video-advertenties, social media campaigns en uitleganimaties waar je account managers mee voor de dag kunnen komen.

Succesvolle animatie in Eindhoven

Succesvolle animatie in Eindhoven

FreshTV heeft al vele uitleganimaties, ofwel explanimations, gemaakt voor opdrachtgevers door het hele land, ook in Eindhoven. Daar zijn we natuurlijk trots op. Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen, en vind je inspiratie voor je eigen uitleganimatie. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten.

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over een animatie?

Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen, en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV