Vandaag gesloten
Bel mij terug

Animatie film

Animatie film maken in Eindhoven door FreshTV

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen

Animatie film laten maken in Eindhoven door FreshTV

Simpel gezegd valt animatie en videomarketing meer op dan tekst, en brengt je boodschap beter over. Als je een bepaalde doelgroep wilt bereiken, is animatie een sterke manier om de aandacht te pakken en vast te houden.

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Animatie film Eindhoven

Animatie film Eindhoven

Ben je een startende ondernemer in Eindhoven? Als het innovatieve hart van Nederland worden er vaak producten of diensten aangeboden die vaak moeilijk uit te leggen zijn in tekst, en illustraties zien er ook vaak ingewikkeld uit. Toch wil je graag aan je (toekomstige) klanten overbrengen wat je te bieden hebt. Dat kun je heel goed doen met animatie & film. In Eindhoven helpt FreshTV bedrijven en ondernemers met het pakkend vertellen van hun verhaal.

Wat kan animatie & film voor je doen?

Wat kan animatie & film voor je doen?

Simpel gezegd valt animatie en videomarketing meer op dan tekst, en brengt je boodschap beter over. Als je een bepaalde doelgroep wilt bereiken, is animatie een sterke manier om de aandacht te pakken en vast te houden. Het visueel maken van informatie is niet alleen leuker om naar te kijken: je doelgroep zal je informatie — en je merk! — beter onthouden als je het presenteert in bewegende beelden.

Leg het uit met animatie & film

Leg het uit met animatie & film

Onze hersenen zitten zo in elkaar, dat we visuele informatie beter opnemen dan teksten. Tel daarbij op dat de moderne mens continu wordt bestook met informatie op internet en televisie, en je begrijpt dat je product promoten met tekst niet altijd het beste idee is. Een korte animatiefilm waarin je de werking en voordelen uitlegt, zorgt ervoor dat potentiële klanten je verhaal goed begrijpen. Ze worden vanzelf enthousiast door de kracht van animatie.

Hoe maken wij een animatiefilm?

Hoe maken wij een animatiefilm?

Of je nu in Eindhoven zit, of ergens anders met je onderneming, we komen graag bij je langs om vrijblijvend de mogelijkheden door te spreken. Je bent ook van harte welkom op een van onze kantoren. Als we besluiten in zee te gaan, houden we je nauw betrokken bij het maken van de concepten en scripts. Zo weten we allebei zeker dat je tevreden zult zijn met het eindresultaat.

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over onze animatie studio?

Of je nu in Eindhoven zit, of ergens anders met je onderneming, we komen graag bij je langs om vrijblijvend de mogelijkheden door te spreken. Je bent ook van harte welkom op een van onze kantoren. We houden je nauw betrokken bij het maken van de concepten en scripts. Zo weten we allebei zeker dat je tevreden zult zijn met het eindresultaat.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV