Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Animatie

Animatie film door FreshTV

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen

Animatie film laten maken | FreshTV

Een animatiefilm is zeker niet uitsluitend voor entertainment. Je kunt er helder een boodschap mee overbrengen, iets mee uitleggen of een doelgroep overtuigen. Wat je ook wilt, een animatiefilm werkt bijna altijd beter dan droge tekst.

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Zeg het met een animatie film

Zeg het met een animatie film

Je hebt een goed verhaal over je bedrijf, product of dienst. Dan wil je dat zo veel mogelijk aan je doelgroep vertellen. Maar als je het in lappen tekst verpakt, is de kans groot dat je potentiële klanten niet eens beginnen met lezen, of onderweg afhaken. Maar wat nu als je datzelfde verhaal in een korte, luchtige en duidelijke animatiefilm verpakt? De kans is groot dat mensen dan veel liever de boodschap willen horen die jij over wilt brengen.

Waarvoor animatie film maken?

Waarvoor animatie film maken?

Een animatiefilm is zeker niet uitsluitend voor entertainment. Je kunt er helder een boodschap mee overbrengen, iets mee uitleggen of een doelgroep overtuigen. Wat je ook wilt, een animatiefilm werkt bijna altijd beter dan droge tekst. Mensen zien sneller en gemakkelijker verbanden in de vorm van animatie/film, dan dat ze die zelf in tekst moeten zoeken. Bovendien is het met een vrolijk muziekje en prettige voice-over ook veel leuker om naar te kijken.

Zelf animatie film maken of laten doen?

Zelf animatie film maken of laten doen?

Als je even googelt, kom je allerlei tips en (gratis) software tegen om zelf animatiefilms mee te maken. Dat klinkt leuk, maar tenzij je een professionele animator bent, kun je dat beter niet doen. FreshTV is een bureau gespecialiseerd in videomarketing: wij weten precies waar we op moeten letten om je boodschap effectief te vertalen naar animatie. We maken een professionele animatiefilm die er stijlvol uitziet, de juiste toon heeft en je boodschap doeltreffend communiceert.

Voordelen van een animatie film maken

Voordelen van een animatie film maken

Met een animatiefilm vergroot je je bereik op twee manieren: je spreekt een bredere doelgroep aan, en je verbetert je vindbaarheid. Zoekmachines indexeren graag pagina’s met video, als deze goed is voorzien van keywords. Maar het belangrijkste: de boodschap komt beter over. Bij FreshTV vertellen we je graag meer over de mogelijkheden en de voordelen van animatie, film en videomarketing.

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over animatie film?

Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen, en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV