Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Animatie

Animatie laten maken in Groningen door FreshTV

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen

Animatie laten maken in Groningen door FreshTV

60 seconden. Meer tijd besteedt de gemiddelde bezoeker niet aan de inhoud van een webpagina. Je kunt je wel voorstellen dat ze dus niet uitgebreid de tijd nemen om een stuk tekst te lezen, hoe goed je verhaal ook is. FreshTV is een ervaren specialist in animatie in Groningen. Wij helpen je graag op weg naar effectievere communicatie.

Frisse animatie in Groningen

Frisse animatie in Groningen

60 seconden. Meer tijd besteedt de gemiddelde bezoeker niet aan de inhoud van een webpagina. Je kunt je wel voorstellen dat ze dus niet uitgebreid de tijd nemen om een stuk tekst te lezen, hoe goed je verhaal ook is. Maar als je dat verhaal verpakt in een animatiefilm van een minuut of minder, wordt het ineens een heel ander verhaal. FreshTV is een ervaren specialist in animatie in Groningen. Wij helpen je graag op weg naar effectievere communicatie.

Kies voor een trefzekere animatie

Kies voor een trefzekere animatie

Jij en je accountmanagers weten als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om de aandacht te vangen en vast te houden van potentiële klanten. Een animatie vertelt kort en duidelijk alles wat ze moeten weten. Bovendien is het, door een luchtige en speelse presentatie, leuk en aangenaam om naar te kijken. Er is van alles mogelijk: 2D-animatie, 3D, en zelfs animatie vermengd met echte videobeelden. Om te promoten, uit te leggen en te overtuigen.

2D of 3D animatie?

2D of 3D animatie?

De animatiespecialisten van FreshTV werken met hoogwaardige software en hardware om onze creatieve ideeën naar een sprankelende animatie te vertalen. Daarbij kunnen we in twee of drie dimensies werken. Wat we kiezen, hangt af van jouw voorkeur, en wat het beste past bij het concept. Met een 2D-animatie kun je vaak een sfeervolle toon zetten, en 3D voegt meer dynamiek toe. Een combinatie van beide kan ook.

Zet je animatie gericht in

Zet je animatie gericht in

Naast dat we een team van getalenteerde animators hebben, weten we ook hoe je videomarketing strategisch kunt uitvoeren. Vooral online is video eigenlijk al niet meer weg te denken. Tussen de dagelijkse stroom van informatie is het extra belangrijk om op te vallen met een unieke animatiefilm. Kom langs op ons kantoor in Groningen, Rotterdam of Amsterdam, en we vertellen je graag meer over animatie en videomarketing voor jouw bedrijf.

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Script voor film bedenken-FreshTV

1. Intake met onze videomarketeers

Videomarketing strategie-FreshTV

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

Doel van de videofilm - FreshTV

3. Productie door onze professionals

Video advertenties FreshTV

4. Feedback verwerken

Video CTA-FreshTV

5. Verspreiding van de video

Succesvolle video lancering-FreshTV

6. Resultaten checken

Michael Schouwenaar

Michael Schouwenaar

Salesmanager

Wil jij ontdekken waar jouw kansen liggen op het gebied van online video marketing? Drink dan een verfrissende smoothie met ons om alle mogelijkheden door te nemen!

Trots op onze Michael vanwege zijn passie voor video, SEO-kennis en warme telefoonstem. Waar hij gelukkig van wordt? Succesvolle marketingoplossingen!

Bekijk het complete FreshTV team

Vandaag nog alles weten over een animatie?

Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen, en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Psst! Niet fruitig genoeg? :(