Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Animatie laten maken in Groningen door FreshTV

Unieke animatiefilms

  • Creatief bureau
  • Unieke datagedreven aanpak
  • Er gaat niets boven Groningen

Offerte ontvangen Portfolio

Animatie laten maken in Groningen?

60 seconden. Meer tijd besteedt de gemiddelde bezoeker niet aan de inhoud van een webpagina. Je kunt je wel voorstellen dat ze dus niet uitgebreid de tijd nemen om een stuk tekst te lezen, hoe goed je verhaal ook is. FreshTV is een ervaren specialist in animatie in Groningen (Oude Boteringestraat 71). Wij helpen je graag op weg naar effectievere communicatie.

Succesvolle voorbeelden

Waarom een animatie laten maken?

Deze animatie legt in 59 seconden uit wat de kracht is van een uitleganimatie

2D animatiefilm - SNN 123Subsidie

123Subsidie: in een paar stappen naar een passende subsidie!

Animatie Bigshopper

Your Shopping Advisor

EllenMatic animatie volledig in 3D

Deze 3D animatie is volledig geproduceerd in één maand tijd.

Bekijk meer in ons portfolio

Onze klanten uit Groningen

Wat ons verbaasde was dat we met nauwelijks informatie aan te leveren, een tekst aangeleverd kregen (een script voor de video) die precies de kern van wat we graag willen promoten weergaf. Heel knap, omdat wij een hele andere dienstverlening hebben dan FreshTV. Dit bedrijf verdient zeker een aanbeveling. Het contact verloopt snel en soepel en het heeft ons weinig tijd gekost om uiteindelijk tot een mooie video te komen!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ Bigshopper

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Familienet - "We zijn ontzettend positief over jullie. Vanaf het begin hebben jullie met ons meegedacht en snel gehandeld als dat nodig was."
Stephanie beoordeelde
FreshTV met een
8.9

— Stephanie Bloemink, Marketing en communicatie @ Familienet

Frisse animaties uit Groningen

Frisse animaties uit Groningen

60 seconden. Meer tijd besteedt de gemiddelde bezoeker niet aan de inhoud van een webpagina. Je kunt je wel voorstellen dat ze dus niet uitgebreid de tijd nemen om een stuk tekst te lezen, hoe goed je verhaal ook is. Maar als je dat verhaal verpakt in een animatiefilm van een minuut of minder, wordt het ineens een heel ander verhaal. FreshTV is een ervaren specialist in animatie in Groningen. Wij helpen je graag op weg naar effectievere communicatie. Kom anders vrijblijvend langs! We zitten in de Oude Boteringestraat 71.

Kies voor een trefzekere animatie

Kies voor een trefzekere animatie

Jij en je accountmanagers weten als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om de aandacht te vangen en vast te houden van potentiële klanten. Een animatie vertelt kort en duidelijk alles wat ze moeten weten. Bovendien is het, door een luchtige en speelse presentatie, leuk en aangenaam om naar te kijken. Er is van alles mogelijk: 2D-animatie, 3D, en zelfs animatie vermengd met echte videobeelden. Om te promoten, uit te leggen en te overtuigen.

2D of 3D animatie?

2D of 3D animatie?

De animatiespecialisten van FreshTV werken met hoogwaardige software en hardware om onze creatieve ideeën naar een sprankelende animatie te vertalen. Daarbij kunnen we in twee of drie dimensies werken. Wat we kiezen, hangt af van jouw voorkeur, en wat het beste past bij het concept. Met een 2D-animatie kun je vaak een sfeervolle toon zetten, en 3D voegt meer dynamiek toe. Een combinatie van beide kan ook.

Zet je animatie gericht in

Zet je animatie gericht in

Naast dat we een team van getalenteerde animators hebben, weten we ook hoe je videomarketing strategisch kunt uitvoeren. Vooral online is video eigenlijk al niet meer weg te denken. Tussen de dagelijkse stroom van informatie is het extra belangrijk om op te vallen met een unieke animatiefilm. Kom langs op ons kantoor in Groningen, Rotterdam of Amsterdam, en we vertellen je graag meer over animatie en videomarketing voor jouw bedrijf.

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 stappen naar een animatiefilm

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over een animatie?

Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen, en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten onder het genot van een smoothie!

Offerte ontvangen Smoothie aanvraag

Logica brengt je van A naar B, animatiefilms brengen je overal ;)

Veelgestelde vragen

Wat is de doorlooptijd van een animatie laten maken?

Een animatie laten maken door FreshTV Videomarketing kost je ongeveer 1 maand. Echter zijn we ook in staat onder grote druk sneller te leveren. We hebben animatiefilms opgleverd binnen 1 week inclusief feedbackronde. Onze professionals zijn in staat extreem snel te schakelen als je daar echt om vraagt. Maar in een normaal scenario is 1 maand het uitgangspunt.Vraag nu meer informatie aan via ons contactformulier.

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Wat zijn de kosten van een video?

De kosten van een video zijn afhankelijk van je doelen. Een serieuze video voor je organisatie waar je een doelgroep moet overtuigen kost tijd en mankracht.
Wij zeggen altijd: Pay peanuts, get monkeys. Oftewel als je investeert in je video heb je daar heel lang profijt van, een goedkope video gemaakt door een amateur breekt je merk af.
Dus wat kost een video? Bel ons voor een realistische prijs of vul dit formulier in (kost je 20 seconden).

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV