Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Je boodschap communiceren met animatie

Animatie laten maken

  • Helder en duidelijk
  • Bereik je doelgroep op een effectieve manier
  • Unieke animaties die scoren

Offerte ontvangen

Animatie laten maken: in 40 seconden een glasheldere boodschap

Door een animatie te laten maken bij FreshTV Videomarketing zorg je ervoor dat jouw ingewikkelde boodschap in 40-60 seconden helder en gemakkelijk te begrijpen is voor je doelgroep. Met behulp van een animatiefilm maak je ingewikkelde processen, complexe producten/diensten of technische vraagstukken inzichtelijk voor de doelgroep die je wilt bereiken. De mens is namelijk eenmaal beter in staat om visuele verbanden te zien dan tekstuele. Een animatiefilm laten maken door FreshTV zal je gegarandeerd visueel succes opleveren! Hoog tijd om samen met de frisse dames en heren van FreshTV om tafel te gaan om de kansen voor jouw bedrijf in kaart te brengen!

Succesvolle voorbeelden van animaties

EllenMatic animatie volledig in 3D

Deze 3D animatie is volledig geproduceerd in één maand tijd.

Animatie laten maken - Magazine Stoer

Veel vermaakt in deze animatiecommercial!

Animatie Wierda Vermogensbeheer

In 59 seconden effectief uitgelegd wat Wierda Vermogensbeheer doet.

Waarom een animatie laten maken?

Deze animatie legt in 59 seconden uit wat de kracht is van een uitleganimatie

Hoe werkt een animatie laten maken?

Hoe werkt een animatie laten maken?

Animaties liggen dichtbij de normale beleving van de werkelijkheid, waardoor de inhoud voor iedereen begrijpelijk is en een blijvende indruk wordt achtergelaten. Ben je begonnen aan een interessant project? Er is geen betere manier om je doelgroep te overtuigen met jouw plannen. Een animatie maakt een “echte” nieuwe wereld van zeer hoogwaardig niveau. Een animatiefilm met waarde laat je uiteraard door onze animatie specialisten maken.

Waarom werkt een animatie laten maken?

Waarom werkt een animatie laten maken?

Om een boodschap over te brengen, zijn woorden vaak niet genoeg. Om een boodschap simpel en begrijpelijk te maken werkt een combinatie van beeld en geluid fantastisch.

Een animatie wordt eenvoudiger door ons brein verwerkt dan een los stukje tekst of een geluidsfragment. Wanneer beeld en geluid gecombineerd worden versterken ze elkaar. Een animatie is een krachtige synergie tussen beeld en geluid en wordt daarom vlot door het brein verwerkt. Een ander groot voordeel ten opzichte van tekst, is dat je in een animatie emoties en nuances kan aanbrengen. Hierdoor haal je interpretatie door het brein weg en is de focus puur op de boodschap gericht.

Doelgericht aan de slag met animatiefilms van FreshTV

Doelgericht aan de slag met animatiefilms van FreshTV

Bij FreshTV Videomarketing is het ook mogelijk om jouw animatie gepersonaliseerd te maken. De boodschap die jij wilt overbrengen wordt aangepast op de kenmerken van jouw doelgroep. Doordat wij gebruik maken van de nieuwste technieken op het gebied van animaties laten maken kunnen wij ervoor zorgen dat jij je doelgroep persoonlijk en gericht bereikt.

Wat anderen zeggen over onze animaties

FreshTV is een heel professionele club en een verlengstuk van de communicatie afdeling! Ze zijn behulpzaam, denken met je mee en zijn super geduldig. Een frisse en creatieve partij om mee samen te werken aan animaties en bedrijfsvideo's.
Marjolein beoordeelde
FreshTV met een
8.2

— Marjolein Overbosch, Communications Manager @ DMT Environmental Technology

IDFocus is zeer blij met de animatie! Heel mooi geworden! Zelfs na de oplevering nog iets aangepast (zonder kosten), super service en erg vriendelijke mensen met kennis van zaken!
Jolanda beoordeelde
FreshTV met een
10

— Jolanda van den Akker, Senior Account Manager @ IDFocus

We hebben animaties mogen maken voor meer dan 60 klanten, waaronder:

6 succesfactoren tot een succesvolle animatie

Wij weten precies hoe we jouw animatie maximaal kunnen laten scoren.

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Luc Smiers

Luc Smiers

Productie & Marketing

Al bijna 10 jaar maken wij mensen gelukkig en bedrijven succesvol door de inzet van video- en animatiefilms. Graag bespreken wij samen met jou de kansen die video biedt. Uiteraard onder het genot van een frisse smoothie!

Trots op onze Luc vanwege zijn enthousiaste communicatiestijl, liefde voor video en projectmanagement-skills. Waar hij gelukkig van wordt? Een zelfgebakken pannenkoek!

Bekijk het complete FreshTV team

Ongekende mogelijkheden met het laten maken van een animatie

Het grote voordeel van een animatie te laten maken is dat wij alle mogelijke concepten en vraagstukken voor je kunnen vertalen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zijn expert op het gebied van het maken van aantrekkelijke animatiefilms. Samen komen we tot een animatiefilm die een boodschap helder en duidelijk overbrengt aan de juiste doelgroep. We zijn van A tot Z betrokken in het proces en we zijn pas tevreden als jouw doelstellingen zijn behaald.

Offerte ontvangen
Of maak vrijblijvend een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

Hoe gaan jullie te werk bij het laten maken van een animatiefilm?

Bij FreshTV Videomarketing werken we vanuit zes heldere stappen om tot een succesvolle animatiefilm te komen. Belangrijk, omdat je op deze manier effectief te werk kan gaan. Je weet immers wat je van elkaar kan verwachten.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.