Vandaag gesloten
Bel mij terug

Animatie laten maken?

Beste Service - Hoogste kwaliteit - Snel geleverd

  • Opvallend en aantrekkelijk
  • Doelgerichte animatiefilms
  • Creatieve en unieke designs

Portfolio Offerte ontvangen
Covid-19 Blog

Animatie laten maken - Snel geleverd

Juist in deze tijd wil je op een goede manier je doelgroep bereiken die nu veel online is. Maar hoe? Laat een animatie maken door onze specialisten en verspreid deze onder je doelgroep. De juiste informatie verpakt op een creatieve heldere manier. Bel onze specialisten nu vrijblijvend. 085 -273 8331

Deze animatie legt in 59 seconden uit wat de kracht is van een uitleganimatie

Succesvolle voorbeelden van animaties

K3 Pebblestone - 2D Animatie

U-sport Cycling - 3D Animatie

Animatie Stress

3D Animatie – TV Commercial

Bekijk meer in ons portfolio

Animatie laten maken door FreshTV? Bekijk onze Reviews:

Wat ons verbaasde was dat we met nauwelijks informatie aan te leveren, een tekst aangeleverd kregen (een script voor de video) die precies de kern van wat we graag willen promoten weergaf. Heel knap, omdat wij een hele andere dienstverlening hebben dan FreshTV. Dit bedrijf verdient zeker een aanbeveling. Het contact verloopt snel en soepel en het heeft ons weinig tijd gekost om uiteindelijk tot een mooie video te komen!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ Bigshopper

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Wij maken animaties voor elke branche, meer dan 300 klanten gingen je voor.

Waarvoor kun je een animatie laten maken?

Waarvoor kun je een animatie laten maken?

Je kunt animaties voor verschillende toepassingen inzetten, maar allemaal hebben ze hetzelfde doel: een boodschap kort en duidelijk uitleggen. De animatie specialisten van FreshTV Videomarketing zijn experts in het verpakken van een ingewikkelde boodschap in een heldere animatiefilm. Met visuele elementen maak je processen, vraagstukken en techniek inzichtelijk en begrijpelijk voor je doelgroep. Hierdoor voorkom je dat potentiële opdrachtgevers of klanten afhaken: integendeel, met een aantrekkelijke animatie worden ze juist enthousiast. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Geïnteresseerd in 3D animatie? Klik hier!

Animatie laten maken om meer op te vallen

Animatie laten maken om meer op te vallen

Je verhaal vertellen begint met de aandacht vangen. Zeker als je reclame voor jezelf of een van je producten of diensten maakt, wil je niet massaal worden genegeerd door potentiële klanten. Met een visueel aantrekkelijke animatie val je op, en wek je de interesse van je doelgroep. De creatieve ontwerpers van FreshTV kunnen hier uitstekend mee uit de voeten. Heb je een huisstijl? Dan zorgen wij dat je animatie hier perfect in past. Zo creëer je een herkenbare stijl die mensen niet snel zullen vergeten.

Hoe werkt een animatie laten maken?

Hoe werkt een animatie laten maken?

In een animatie wil je een hoeveelheid informatie overbrengen. Dat kan een ingewikkelde, technische uitleg zijn, of een heldere productpresentatie. In een animatie vertelt een vertelstem deze informatie op een prettige toon, daarbij ondersteund door visuele elementen. Deze elementen maken het geheel niet alleen makkelijker te begrijpen: ze geven er vaak ook een luchtige, speelse toon aan. Zeker in combinatie met passende muziek. Zo creëren de specialisten van FreshTV een animatie die beter blijft hangen bij je doelgroep.

Waarom werkt een animatie laten maken?

Waarom werkt een animatie laten maken?

Mensen denken graag in verbanden, en er is geen betere manier om die verbanden te leggen dan visueel. Met beeldelementen en animaties maken we de samenhang tussen onderdelen duidelijk. Met alleen tekst en uitleg bestaat het risico dat je doelgroep deze verbanden mist, en daardoor afhaakt. Gesproken uitleg, beeld en geluid gaan goed samen in een animatie: ze versterken elkaar. Door de synergie kan het menselijk brein veel makkelijker de belangrijke elementen oppikken waarvan je wilt dat je doelgroep ze onthoudt. Drink een smoothie met ons voor meer informatie.

Doelgericht aan de slag met de animatiefilms van FreshTV

Doelgericht aan de slag met de animatiefilms van FreshTV

Opvallen, uitleggen, een idee verkopen: wat je doel ook is, met een animatie lukt het altijd beter. FreshTV denkt met je mee van eerste concept tot het bereiken van je doelstellingen. Daarbij brengen we je boodschap in kaart, en kijken we naar je doelgroep. Zo zorgen we ervoor dat de stijl en vorm van animatie optimaal werkt, en er niets van je boodschap verloren gaat. Of je nu wilt overtuigen of informeren: met een aansprekende animatie klaar je de klus.

Ongekende mogelijkheden met het laten maken van een animatie

Ongekende mogelijkheden met het laten maken van een animatie

Een animatie om jezelf te verkopen, een proces uit te leggen of een product te presenteren, kan op verschillende manieren. Er zijn verschillende concepten, tonen en stijlen om uit te kiezen. Dat zijn minstens net zo belangrijke gereedschappen als de moderne technieken waarmee we de animaties maken. Het zijn geen beperkingen, maar juist middelen om je doelgroep uit te breiden, en de effectiviteit van je boodschap te verhogen.

In stijl een animatie laten maken

In stijl een animatie laten maken

Het laatste dat je wil, is je publiek afschrikken met een animatiestijl die helemaal niet bij jou past. Als de stijl en inhoud van een animatie botsen, brengt dat kijkers in verwarring. Daarom maken de specialisten van FreshTV graag kennis met je. Zo zien we welke stijlen we beter kunnen hanteren dan andere: zakelijk, educatief en/of speels. Wat de grafische vormgeving betreft, houden we ons graag aan je huisstijl. Maar ook zonder huisstijl vinden we de juiste toon en beeldtaal om je boodschap zo goed mogelijk uit te dragen.

Voor wie laat je een animatie maken?

Voor wie laat je een animatie maken?

Minstens net zo belangrijk als voor welk doel je een animatie laat maken, is het publiek. De getekende elementen van een animatie lenen zich goed voor een vrolijke en luchtige presentatie, maar serieus kan ook. Het hangt er maar net van af hoe je de animaties gaat inzetten. Wil je flink veel likes en shares op sociale media? Of stuur je je accountmanagers met een tablet op pad met een uitleganimatie? Natuurlijk hoeft het een het ander niet uit te sluiten: dan kiezen we voor het beste van beide werelden in toon en stijl. Check ons portfolio voor de uitgebreide stijlen die we hanteren.

De juiste toon in een animatie

De juiste toon in een animatie

Met een sprekende animatie lukt het veel beter om een toon over te brengen. Door de combinatie van gesproken woorden, beelden en muziek, creëer je meteen de juiste sfeer. Zo kun je goed laten merken dat je trots bent op je product en er helemaal achter staat. Dit kan in een geschreven tekst wel eens niet goed overkomen op een potentiële klant. Door de juiste toon te kiezen en je verhaal goed te vertellen, kun je veel meer rekenen op de sympathie van je doelgroep, die je met alleen tekst wel eens zou moeten missen.

De unieke designfilosofie van FreshTV

De unieke designfilosofie van FreshTV

Goede vormgeving versterkt de betekenis en impact van beeld, maar wat is goede vormgeving? Vroeger dacht men de ideale verhoudingen van vormen te vinden in de Gulden Snede. Tegenwoordig hebben die oude regels plaatsgemaakt voor persoonlijk stijlonderzoek, want ultieme schoonheid is voor iedereen anders. Wij horen graag wat je wil vertellen en stellen, door middel van de juiste kleuren, lijnen, vormen, muziek en geluiden, een authentieke beeldtaal voor je animatie samen.

Kies de juiste kleuren

Kies de juiste kleuren

We worden rustig van symmetrie. Door het gebruik van symmetrie in je vormgeving kun je een veilige, vertrouwde boodschap overbrengen. Asymmetrische beelden zorgen daarentegen voor prikkelingen en zetten aan tot actie. Ook kleuren spelen hierbij een grote rol. Zo staat bijvoorbeeld blauw voor ‘vertrouwen’ en groen voor ‘groei’ en ‘gezondheid’. Rood staat voor gevaar, warmte en actie. Kleur in je animatie zorgt dus voor verschillende acties. Bel ons voor meer informatie over bijvoorbeeld kleurgebruik 085 -273 8331

Inge Jonker

Inge Jonker

Creative Producer Animation

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

Zes stappen naar een creatieve animatiefilm

Wij weten precies hoe we jouw animatie maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Je animatie laten maken door FreshTV

Onze specialisten zijn niet alleen maar creatieve vakmensen die animaties van topkwaliteit kunnen maken: ze zijn ook als geen ander in staat om speciaal voor jou iets unieks te creëren. Daarom denken we met je mee, en kijken we samen naar hoe we het beste alle concepten en vraagstukken kunnen vertalen naar een duidelijke animatie. We zorgen ervoor dat alles wat aan bod moet komen, op een heldere, duidelijke en unieke manier tot een aansprekende animatie wordt verwerkt.

Offerte ontvangen Over ons

Logica brengt je van A naar B, animatiefilms brengen je overal ;)

Veelgestelde vragen

Kan je nog films maken tijdens de Corona crisis?

Update 31 maart 2020

In de huidige situatie is het vrijwel onmogelijk om bedrijfsfilms te maken. Zelfs als je ergens mag filmen is er niets te filmen.
Behalve verstilde landschappen en steden is er verder geen situatie die zich leent voor een bedrijfsfilm.
Daarom kiezen veel organisaties nu voor animatiefilms in plaats van “echte” films.

Wat is de doorlooptijd van een animatie laten maken?

Een animatie laten maken door FreshTV Videomarketing kost je ongeveer 1 maand. Echter zijn we ook in staat onder grote druk sneller te leveren. We hebben animatiefilms opgleverd binnen 1 week inclusief feedbackronde. Onze professionals zijn in staat extreem snel te schakelen als je daar echt om vraagt. Maar in een normaal scenario is 1 maand het uitgangspunt.Vraag nu meer informatie aan via ons contactformulier.

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Hoe gaan jullie te werk bij het laten maken van een animatiefilm?

Bij FreshTV Videomarketing werken we vanuit zes heldere stappen om tot een succesvolle animatiefilm te komen. Belangrijk, omdat je op deze manier effectief te werk kan gaan. Je weet immers wat je van elkaar kan verwachten.

Hebben jullie voorbeelden van animatie- en videoproducties?

Een goed gevuld portfolio staat voor je klaar om bekeken te worden! Bezoek ons portfolio en ontdek de verschillende stijlen en vormen waarin jij je boodschap kan laten gieten. Elke videovorm heeft haar eigen kracht. Kom met ons in gesprek om te ontdekken welke strategie past bij jouw doelstellingen.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV