“Wij maken duidelijke & heldere animaties’’


.

Een succesvolle animatie laten maken?

Een animatie is een zeer effectief middel voor het overbrengen van een boodschap. Een gebruiksaanwijzing van 40 pagina’s kan vaak met 1 simpele tekening uitgelegd worden. Daarom kunnen wij een complex verhaal uitleggen in een animatie van 40-60 seconden. Wil je een animatie laten maken? Wij helpen je met een animatie de maximale aandacht van je publiek te krijgen en vast te houden!

Onze animaties kunnen ook gepersonaliseerd ingezet worden. Op deze manier wordt de animatie interactief en aangepast naar de kijker van de animatie. De boodschap wordt daarmee persoonlijk en afgestemd op zijn of haar kenmerken. Een animatie spreekt daarmee nog meer aan!

.


Dit zijn een aantal van onze succesvolle animaties

We kunnen ook voor jouw organisatie een succesvolle animatie laten maken!


Waarvoor gebruik je animaties?

Animaties kunnen ingezet worden op oneindig veel verschillende manieren. Daarom is een animatie geschikt voor ontzettend veel toepassingen. Het inzetten van een animatie leent zich bijvoorbeeld zeer goed bij de volgende toepassingen:

Waarom FreshTV Videomarketing Producten of diensten uitleggen
Waarom FreshTV Videomarketing Het verduidelijken van een ingewikkelde boodschap
Waarom FreshTV Videomarketing Het visualiseren van een nog niet gerealiseerd idee, project, dienst of product

Een animatie laten maken is zeer geschikt voor het verduidelijken van processen of uitleggen van producten. Wanneer er nog geen prototype is kunnen we deze animeren, zodat duidelijk wordt op hoe het er uit komt te zien.

Uiteindelijk is een animatie een middel om je doel te bereiken. Onze klanten hebben met onze animaties hun omzet weten te vergroten doordat ze hun boodschap beter overgebracht hebben naar hun klanten. Maak óók gebruik van dit middel om jouw doel te bereiken.

Een animatie op maat laten maken door FreshTV Videomarketing

Wij maken maatwerk animaties, passend bij jouw stijl, die jouw doelgroep aanspreken! Wanneer je een animatie wil laten maken kijken we naar je doelen en “merkgevoel” die past bij jullie organisatie. We kijken niet alleen naar de inhoudt van de animatie, maar kijken ook naar de lengte van de animatie om een zo succesvol mogelijk film te laten maken voor je.

Waarom FreshTV Videomarketing In kaart brengen van je doelstelling
Waarom FreshTV Videomarketing Vertalen naar een animatie script
Waarom FreshTV Videomarketing Vormgeven en de productie
Waarom FreshTV Videomarketing Animatie goed online zetten door onze marketingspecialisten

Uiteraard adviseren onze specialisten je bij iedere stap!

Overtuigd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang meer informatie!


.

Peter de Graaf

Animatie laten maken door FreshTV?

Wil je een animatie laten maken? Wij helpen je verder! Neem contact met ons op voor een kennismaking onder het genot van een frisse smoothie. We vertellen dan alles wat je moet weten voor het laten maken van een succesvolle animatie en welke kosten hieraan verbonden zijn. Direct een prijsindicatie? Bel dan nu met ons kantoor in jouw regio!

.