Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Animatie maken Rotterdam

Animatie laten maken in Rotterdam door FreshTV

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen

Animatie laten maken in Rotterdam door FreshTV

Ben je gevestigd in Rotterdam, en op zoek naar een professionele animatie? Rotterdam is een hot spot voor toptalent op het gebied van videomarketing en animatiefilms. Ook FreshTV heeft een kantoor in Rotterdam waar we je graag ontmoeten.

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Animatie maken Rotterdam

Animatie maken Rotterdam

Ben je gevestigd in Rotterdam, en op zoek naar een professionele animatie? Rotterdam is een hot spot voor toptalent op het gebied van videomarketing en animatiefilms. Ook FreshTV heeft een kantoor in Rotterdam waar we je graag ontmoeten. Bij ons kun je rekenen op een professionele aanpak waar we je betrekken in concepten en scripts, en al het technische werk van animeren uit laten voeren door onze ervaren vakmensen.

Animatie maken: kwestie van aanpakken

Animatie maken: kwestie van aanpakken

Rotterdam is een stad die een voortvarende uitstraling heeft. Daarom vestigen bedrijven zich er graag: Rotterdam ademt een sfeer van aanpakken. Zo maken we ook een animatiefilm voor je. Met een projectmanager spreek je een planning en concepten af, en we gaan aan de slag. Voordat de handen van onze animators weer terug in de mouwen kunnen, zorgen we ervoor dat de animatie goed bij je past en dat je er helemaal tevreden over bent. Natuurlijk mag je altijd feedback geven, want het is immers jouw animatie.

Waarom een animatie?

Waarom een animatie?

Je kunt een animatiefilm voor allerlei doeleinden inzetten. Interne communicatie, een promotiefilmpje, uitleg verzorgen — de dynamische en visuele stijl van een animatie kun je niet evenaren met tekst of een statische afbeelding. Wil je ook zorgen dat niemand je boodschap mist? Ontdek dan wat animatie allemaal voor jou te bieden heeft: van reclame tot interne communicatie, van social media campaign tot explanimation van je jaarverslag. Wij maken het voor je.

De meest frisse animatie van Rotterdam

De meest frisse animatie van Rotterdam

Op het kantoor van FreshTV in Rotterdam heten we je graag welkom om onder het genot van een frisse smoothie te komen praten. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Of we komen bij jou langs. Je kunt ook alvast een kijkje nemen op onze website. Daar vindt je een groot aanbod aan cases die we al gedaan hebben, en waar we erg trots op zijn.

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over een animatie maken?

Op het kantoor van FreshTV in Rotterdam heten we je graag welkom om onder het genot van een frisse smoothie te komen praten. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Of we komen bij jou langs. Je kunt ook alvast een kijkje nemen op onze website.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV