Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Creatieve animatiestudio in Amsterdam

Animatie Studio in Amsterdam?

  • Onderscheidende animaties
  • Unieke films op maat gemaakt
  • Snelle oplevering

Offerte ontvangen Portfolio zien

Zoek je een animatiestudio in Amsterdam?

Zoek je een animatiestudio in Amsterdam? De animatie specialisten van FreshTV staan klaar om voor bedrijven, organisaties en ondernemers in Amsterdam pakkende en unieke animatiefilms te maken.

Succesvolle voorbeelden

Waarom een animatie laten maken?

Deze animatie legt in 59 seconden uit wat de kracht is van een uitleganimatie

Explanimation - Brookz

Platform voor bedrijfsovername.

Conrad Animatiefilm

Conrad heeft door FreshTV deze uitleganimatie laten maken. Het zijn drie animaties in totaal, die samen ruim 1 miljoen views hebben gehaald.

NDI Solutions – Animatiefilm

NDI Solutions heeft FreshTV ingeschakeld om hun wifi-diensten helder uit te leggen met animatie.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Wat ons verbaasde was dat we met nauwelijks informatie aan te leveren, een tekst aangeleverd kregen (een script voor de video) die precies de kern van wat we graag willen promoten weergaf. Heel knap, omdat wij een hele andere dienstverlening hebben dan FreshTV. Dit bedrijf verdient zeker een aanbeveling. Het contact verloopt snel en soepel en het heeft ons weinig tijd gekost om uiteindelijk tot een mooie video te komen!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ Bigshopper

Zeer prettige samenwerking en dik tevreden over het eindresultaat van de films en animatie. Ik raad FreshTV zeker aan!
Simone beoordeelde
FreshTV met een
8

— Simone van Vegten, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Animatie studio in Amsterdam?

Animatie studio in Amsterdam?

Op zoek naar een animatie studio in Amsterdam? Het team van FreshTV is klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan. We leveren geen standaardwerk, maar maken iedere animatie op maat. Er zijn immers al genoeg animaties online te vinden die er hetzelfde uitzien. Kijk samen met onze frisse blik hoe jij animatie effectief kunt inzetten in je marketing, en het een onmisbaar onderdeel maakt van je content strategie. Maak direct een afspraak met onze adviseurs!

De aanpak van onze animatie studio

De aanpak van onze animatie studio

Omdat we graag persoonlijk werken, maak je al meteen kennis met een van onze projectmanagers die voor onze studio in Amsterdam werken. Die stippelt samen met jou het traject verder uit. Daarbij vragen we je om je input en feedback op concept, strategie en script. Natuurlijk luisteren we ook graag naar jouw designers en huisstijl: wij vinden het belangrijk als je een consistente, visuele stijl hebt, en daar horen animaties bij.

Je animatie promoten

Je animatie promoten

Het liefste zou je willen dat heel Amsterdam over je animatie praat, als deze eenmaal af is. Wij ook, want we zijn trots op ons werk. Daarom bieden we je ook ondersteuning op het gebied van videomarketing. Met gerichte campagnes en de juiste zoekmachineoptimalisatie zorg je ervoor dat niemand je boodschap over het hoofd ziet. Voor je het weet, gaat de sneeuwbal rollen en wordt je animatiefilm overal geliket en geshared.

Leer onze animatie studio Amsterdam kennen

Leer onze animatie studio Amsterdam kennen

Als je interesse hebt in een frisse blik op animatie, kom dan gerust langs bij onze studio in Amsterdam of nodig ons uit bij jou op locatie! We gaan graag met je in gesprek om je meer te vertellen over de mogelijkheden. En als je met ons in zee wilt, leren wij je uiteraard ook graag beter kennen. Zo kunnen we voor jou op maat een unieke animatie maken die helemaal bij je past, en jouw verhaal vertelt zoals jij dat wilt.

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 stappen naar een animatiefilm

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over onze animatie studio?

Zoek je een animatiestudio in Amsterdam of omgeving? FreshTV heeft een vestiging in Amsterdam. Onze getalenteerde en creatieve professionals produceren animaties die op een luchtige en duidelijke manier uitleggen en overtuigen. Drink vandaag nog een smoothie met ons!

Offerte ontvangen Smoothie drinken

Logica brengt je van A naar B, animatiefilms brengen je overal ;)

Veelgestelde vragen

Hoe gaan jullie te werk bij het laten maken van een animatiefilm?

Bij FreshTV Videomarketing werken we vanuit zes heldere stappen om tot een succesvolle animatiefilm te komen. Belangrijk, omdat je op deze manier effectief te werk kan gaan. Je weet immers wat je van elkaar kan verwachten.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Hoe maken jullie unieke animatiefilms?

Wij werken met onze eigen animatoren, we besteden niets uit naar vage landen. Elke animatiefilm die we maken is uniek. De stijl van jouw animatiefilm zal je dus niet bij je concurrent aantreffen. Dat betekent dus dat we vanaf scratch aan de slag gaan met jouw animatiefilm, we verzinnen een goed script, adviseren je om je doelgroep te bereiken en “bouwen” jouw animatiefilm op basis van eigen ontwerpen. Bekijk ons portfolio met de unieke verschillende stijlen!

Hebben jullie voorbeelden van animatie- en videoproducties?

Een goed gevuld portfolio staat voor je klaar om bekeken te worden! Bezoek ons portfolio en ontdek de verschillende stijlen en vormen waarin jij je boodschap kan laten gieten. Elke videovorm heeft haar eigen kracht. Kom met ons in gesprek om te ontdekken welke strategie past bij jouw doelstellingen.

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV