Vandaag gesloten
Bel mij terug

Animatie studio

FreshTV: Animatie studio Amsterdam

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

FreshTV: Animatie studio Amsterdam

Zoek je een animatiestudio in Amsterdam? De animatiespecialisten van FreshTV staan klaar om voor bedrijven, organisaties en ondernemers in Amsterdam pakkende animatiefilms te maken.

Succesvolle voorbeelden

Conrad Animatiefilm

Conrad heeft door FreshTV deze uitleganimatie laten maken. Het zijn drie animaties in totaal, die samen ruim 1 miljoen views hebben gehaald.

Explanimation - Brookz

Platform voor bedrijfsovername.

2D animatiefilm - SNN 123Subsidie

123Subsidie: in een paar stappen naar een passende subsidie!

NDI Solutions – Animatiefilm

NDI Solutions heeft FreshTV ingeschakeld om hun wifi-diensten helder uit te leggen met animatie.

Animatie studio Amsterdam

Animatie studio Amsterdam

Op zoek naar een animatie studio in Amsterdam? Het team van FreshTV is klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan. We leveren geen standaardwerk, maar maken iedere animatie op maat. Er zijn immers al genoeg animaties online te vinden die er hetzelfde uitzien. Kijk samen met onze frisse blik hoe jij animatie effectief kunt inzetten in je marketing, en het een onmisbaar onderdeel maakt van je content strategie.

De aanpak van onze animatie studio

De aanpak van onze animatie studio

Omdat we graag persoonlijk werken, maak je al meteen kennis met een van onze projectmanagers die voor onze studio in Amsterdam werken. Die stippelt samen met jou het traject verder uit. Daarbij vragen we je om je input en feedback op concept, strategie en script. Natuurlijk luisteren we ook graag naar jouw designers en huisstijl: wij vinden het belangrijk als je een consistente, visuele stijl hebt, en daar horen animaties bij.

Je animatie promoten

Je animatie promoten

Het liefste zou je willen dat heel Amsterdam over je animatie praat, als deze eenmaal af is. Wij ook, want we zijn trots op ons werk. Daarom bieden we je ook ondersteuning op het gebied van videomarketing. Met gerichte campagnes en de juiste zoekmachineoptimalisatie zorg je ervoor dat niemand je boodschap over het hoofd ziet. Voor je het weet, gaat de sneeuwbal rollen en wordt je animatiefilm overal geliket en geshared.

Leer onze animatie studio Amsterdam kennen

Leer onze animatie studio Amsterdam kennen

Als je interesse hebt in een frisse blik op animatie, kom dan gerust langs bij onze studio in Amsterdam of nodig ons uit bij jou op locatie! We gaan graag met je in gesprek om je meer te vertellen over de mogelijkheden. En als je met ons in zee wilt, leren wij je uiteraard ook graag beter kennen. Zo kunnen we voor jou op maat een unieke animatie maken die helemaal bij je past, en jouw verhaal vertelt zoals jij dat wilt.

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Met passie voor het vak kijkt Peter altijd waar de kansen liggen van een succesvolle video of animatiefilm. Ruim 13 jaar ervaring in de TV en Marketing wereld zorgen voor een gezonde dosis kennis die dagelijks wordt aangevuld met nieuwe data die minutieus worden bestudeerd!

Trots op onze Peter vanwege zijn passie voor video, kritische blik en frisse manier van leiding geven. Waar hij gelukkig van wordt? Van zijn vrouw en kinderen!

Bekijk het complete FreshTV team

Vandaag nog alles weten over onze animatie studio?

Zoek je een animatiestudio in Amsterdam of omgeving? FreshTV heeft een vestiging in Amsterdam. Hier werken onze getalenteerde en creatieve professionals aan animaties die op een luchtige en duidelijke manier uitleggen en overtuigen.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Psst! Niet fruitig genoeg? :(