Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Animatie studio

FreshTV: Animatie studio in Den Haag

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen

FreshTV: Animatie studio Den Haag

Zoek je een animatiestudio in Den Haag? De animatiespecialisten van FreshTV staan klaar om voor bedrijven, organisaties en ondernemers in Den Haag pakkende animatiefilms te maken.

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Animatie studio gezocht Den Haag

Animatie studio gezocht Den Haag

Wil je jezelf echt op de kaart zetten? Animaties zijn een sterke toevoeging aan je marketing, online content en sales tools. Zoek je een animatiestudio in Den Haag of omgeving? FreshTV heeft, naast kantoren in Amsterdam en Groningen, ook een vestiging in Rotterdam. Hier werken onze getalenteerde en creatieve professionals aan animaties die op een luchtige en duidelijke manier uitleggen en overtuigen. Wij werken graag met bedrijven, overheid en semi-overheid en zijn goed in zowel commerciële, zakelijke als educatieve animaties.

Animatie studio Den Haag en omgeving

Animatie studio Den Haag en omgeving

Omdat FreshTV diverse projecten in uitvoer heeft voor de overheid, is het fijn dat we een animatiestudio dichtbij Den Haag hebben, in Rotterdam. Voor het ontwikkelen van concepten en het bespreken van strategie en scripts werkt persoonlijk overleg altijd nog het beste. Maar ook online hebben we alle tools om effectief te communiceren over je animatie. Wij betrekken je in alle stappen en verwerken je feedback. Zo streven we naar een unieke animatie die goed bij je past.

Animatie studio en meer

Animatie studio en meer

FreshTV doet meer dan alleen maar het maken van pakkende animaties. We zijn expert op het gebied van videomarketing. We weten dus als geen andere animatiestudio (in Den Haag of elders) hoe je een goede animatie in elkaar zet om je doelgroep te bereiken. En we helpen je op weg met het succesvol inzetten van de animatie. Het zou toch zonde zijn als je een animatie laat maken die niemand ziet?

Meer weten over onze animatiestudio?

Meer weten over onze animatiestudio?

We zijn trots op ons werk, daarom kun je onze cases ook online bekijken. Daar zie je ons bereik in stijl en onderwerpen. Je kunt ook altijd langskomen op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. We vertellen je graag meer in persoon over wat we doen en wat we voor jou kunnen betekenen.

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over onze animatie studio?

Zoek je een animatiestudio in Den Haag of omgeving? FreshTV heeft, naast kantoren in Amsterdam en Groningen, ook een vestiging in Rotterdam. Hier werken onze getalenteerde en creatieve professionals aan animaties die op een luchtige en duidelijke manier uitleggen en overtuigen.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV