Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Animatie studio

FreshTV: Animatie studio in Utrecht

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen

FreshTV: Animatie studio Utrecht

Zoek je een animatiestudio in Utrecht? De animatiespecialisten van FreshTV staan klaar om voor bedrijven, organisaties en ondernemers in Utrecht pakkende animatiefilms te maken.

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Animatie studio Utrecht

Animatie studio Utrecht

Zoek je een animatiestudio in Utrecht? De animatiespecialisten van FreshTV staan klaar om voor bedrijven, organisaties en ondernemers in Utrecht pakkende animatiefilms te maken. Hoe we dat doen? Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak om tot een uniek resultaat te komen. We ontwikkelen samen met jou het concept, en daarna gaan we creatief en vakkundig aan de slag met het maken van de animatie. Met onze animatiestudio kies je voor echt maatwerk, en geen dertien-in-een-dozijn.

Hoe werkt onze animatie studio?

Hoe werkt onze animatie studio?

Als je met ons in zee gaat, houden we je continu op de hoogte van de voortgang. We werken sowieso met een helder stappenplan. We bepalen het doel van de animatiefilm, schrijven het script, en vertalen dat naar een aansprekende video. Maar daar houdt het niet op: we zijn namelijk ook expert op het gebied van videomarketing. Wij helpen je dus ook met het bepalen van een strategie om je animatie gericht in te zetten.

Marketingstrategie en promotie

Marketingstrategie en promotie

Als je een succesvolle animatie hebt laten maken voor je bedrijf in Utrecht, wil je ook je relevante doelgroep bereiken. Hoe doe je dat? Met een goed uitgedachte marketingstrategie zorgen we ervoor dat je animatie aankomt bij je doelgroep in Utrecht en daarbuiten natuurlijk. Dat kan door goed geplaatste video-advertenties, een social media campaign en een succesvolle lancering van je video. Wij stemmen de promotie en marketing van je animatiefilm perfect af op de inhoud.

Leer FreshTV animatie studio kennen

Leer FreshTV animatie studio kennen

Om je te overtuigen en inspireren, hebben we een grote greep uit eerdere cases online. Zo zie je van tevoren wat onze animatie studio al in Utrecht heeft gedaan. Wij geloven ook in persoonlijk contact met onze klanten. Daarom gaan we graag vrijblijvend met je in gesprek. Zie jij dat ook zitten? Dan kun je meteen contact met ons opnemen, of langskomen op een van onze kantoren.

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over onze animatie studio?

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak om tot een uniek resultaat te komen. We ontwikkelen samen met jou het concept, en daarna gaan we creatief en vakkundig aan de slag met het maken van de animatie. Met onze animatiestudio kies je voor echt maatwerk, en geen dertien-in-een-dozijn.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV