Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Animatie

Animatie video door FreshTV

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen

Animatie video laten maken | FreshTV

Wil je je klanten op een aansprekende manier bereiken? Met een animatie-video kom je helder, luchtig en opvallend voor de dag.

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Overtuig met animatie & video

Overtuig met animatie & video

Wil je je klanten op een aansprekende manier bereiken? Met een animatie-video kom je helder, luchtig en opvallend voor de dag. Het moderne publiek wordt continu bestookt met informatie, dus als jij opvalt en in een zeer korte tijd je boodschap treffend overbrengt, is dat een duidelijke voorsprong op de concurrentie. Animatie & video zijn hiervoor uitermate geschikt. Binnen 40-60 seconden kom je tot de kern, en bereik je je doelgroep veel beter dan met leeswerk.

Animatie video en tekst

Animatie video en tekst

Natuurlijk heb je een heleboel te vertellen. Het is dan ook verleidelijk om dat allemaal uit te typen in grote lappen tekst. Maar als je een doelgroep wilt aanspreken, kun je moeilijk verwachten dat die dat allemaal gaan lezen. Waarom ze niet trakteren op een leuk, interessant en bovenal: korte animatie-video, waarin je dezelfde boodschap overbrengt? Dat werkt veel beter in het bereiken van je doelgroep, en door de duidelijke toon en sfeer kun je ze ook veel beter overtuigen.

Animatie video laten maken en SEO

Animatie video laten maken en SEO

Zoekmachines houden meer van film dan je denkt. Ook Google en consorten hebben door dat er een flinke verschuiving aan het plaatsvinden is van tekst richting animatie, video en illustraties. Maar ze kunnen animatie-video’s nog niet zo goed interpreteren. Daarom helpen we zoekmachines een handje op weg, door onze video’s te optimaliseren voor indexatie. Zo brengen wij je content naar een hogere positie in de zoekresultaten met onze animatie-video’s.

Kosten animatie video laten maken

Kosten animatie video laten maken

Wij werken altijd in overleg en leveren je maatwerk. Dat doen we omdat we geloven dat standaardanimaties veel minder aansprekend zijn: sterker nog, ze hebben een beetje een goedkope uitstraling en kunnen niet de emotionele connectie maken die een goede, persoonlijke animatie-video wel kan. Daardoor kunnen we echter geen globale kostenindicatie geven. Maar we gaan wel graag vrijblijvend met je in gesprek als je meer wilt weten.

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over explanimation?

Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen, en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV