Vandaag gesloten
Bel mij terug

Wij maken een animatiefilm die aantrekkelijk en doeltreffend is!

Animatiefilm laten maken

  • Ingewikkelde concepten vertalen in 40-60 seconden
  • Boodschap aantrekkelijk & effectief overbrengen

Een effectieve animatiefilm laten maken

Een animatiefilm biedt je de mogelijkheid om een complexe boodschap in een paar seconden helder en simpel over te brengen. Met behulp van een animatiefilm maak je ingewikkelde processen, complexe producten/diensten of technische vraagstukken inzichtelijk voor de doelgroep die je wilt bereiken. De mens is namelijk eenmaal beter in staat om visuele verbanden te zien dan tekstuele. Een animatiefilm laten maken door FreshTV zal je gegarandeerd succes opleveren! Kom daarom langs om een frisse smoothie met ons te drinken en je mogelijkheden te bespreken.

Succesvolle voorbeelden

Colect uitgelegd middels glasheldere animatiefilm

In 1:59 volledig geïnformeerd over de speciale Colect app!

EllenMatic animatiefilm in strak 3D

Deze 3D animatiefilm is gerealiseerd in één maand tijd.

Gepersonaliseerde animatiefilm

Gepersonaliseerde animatiefilm

Ook kunnen wij je animatiefilm gepersonaliseerd maken. We stemmen jouw persoonlijke boodschap af op de kenmerken van de specifieke ontvanger.

Met de nieuwste technieken zijn we in staat om realtime een animatiefilm bij te sturen of te wijzigen. Op deze manier kun je jouw doelgroep persoonlijk en gericht aanspreken. 

Ongekende mogelijkheden met animatiefilm

Ongekende mogelijkheden met animatiefilm

Het grote voordeel van een animatiefilm laten maken is dat wij alle mogelijke concepten en vraagstukken voor je kunnen vertalen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zijn expert op het gebied van het maken van aantrekkelijke animatiefilms. Samen komen we tot een animatiefilm die een boodschap helder en duidelijk overbrengt aan de juiste doelgroep. We zijn van A tot Z betrokken in het proces en zijn pas tevreden als de doelstellingen zijn behaald.

Wat anderen zeggen...

FreshTV heeft voor Wireless Value een animatie gemaakt. Doel was om een complex product in 1 minuut helder en duidelijk uit te leggen. FreshTV heeft onze verwachtingen overtroffen. De communicatie met de projectmanager tijdens het traject was helder en vlot.
Bas beoordeelde
FreshTV met een
9.0

— Bas Visser, Sales- en marketingmanager @ Wireless Value

De samenwerking was goed. Snel schakelen, briefing werd goed opgepakt. Begeleiding bij vlog was goed. Vanuit TKP werken we al jaren samen met FreshTV en dat blijven we graag doen.
Martijn beoordeelde
FreshTV met een
9

— Martijn Leppink, Senior Consultant @ TKP Pensioen

Wij hebben animatiefilms mogen maken in samenwerking met onder andere:

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Met passie voor het vak kijkt Peter altijd waar de kansen liggen van een succesvolle video of animatiefilm. Ruim 13 jaar ervaring in de TV en Marketing wereld zorgen voor een gezonde dosis kennis die dagelijks wordt aangevuld met nieuwe data die minutieus worden bestudeerd!

Trots op onze Peter vanwege zijn passie voor video, kritische blik en frisse manier van leiding geven. Waar hij gelukkig van wordt? Van zijn vrouw en kinderen!

Bekijk het complete FreshTV team

Ook een doeltreffende animatiefilm laten maken?

Overtuigd om een unieke animatiefilm te laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of kom langs en drink een verfrissende smoothie met ons op één van onze kantoren in Groningen, Amsterdam of Rotterdam.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Psst! Niet fruitig genoeg? :(