Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Leg je complexe vraagstukken uit aan burgers via onze animatiefilms.

Een animatiefilm voor je gemeente?

  • Burgervriendelijk
  • Hoge waardering
  • Minder loketbezoek

Offerte aanvragen Portfolio

Een complex proces, beleid of onderwerp uit te leggen? Als gemeente sta je vaak voor deze opgave. Op papier wordt het al snel een langdradig en saai verhaal, waarbij je jouw doel niet haalt: burgers meer betrekken bij de besluitvorming. Maar hoe leg je het nou wel kort en duidelijk uit? Een animatiefilm voor gemeenten is het perfecte middel!

Succesvolle voorbeelden

2D animatiefilm - SNN 123Subsidie

123Subsidie: in een paar stappen naar een passende subsidie!

Hoe ontwikkel je goed lesmateriaal?

Waarom het lesmateriaal van Savantis een goede keuze is, wordt uitgelegd in deze animatiefilm.

gmak

Je huis verkoop je zelf met gmak!

EllenMatic animatie volledig in 3D

Deze 3D animatie is volledig geproduceerd in één maand tijd.

Bekijk meer in ons portfolio

Tevreden klanten

Wij zijn buitengewoon tevreden over de video's die FreshTV voor ons heeft gemaakt. Binnen no time stond de video op ons YouTube kanaal!

— Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN)

Wij werken onder andere voor

Snel de aandacht dankzij een animatiefilm voor gemeenten

Snel de aandacht dankzij een animatiefilm voor gemeenten

Een heldere animatiefilm biedt vele voordelen voor jouw gemeente. In nog geen minuut pak je de aandacht van je publiek. Met behulp van een korte maar duidelijke uitleg, terugkerende iconen en karakters. Zo weet je die ingewikkelde Omgevingswet stap voor stap te ontrafelen. Of maak je inzichtelijk wat de concrete plannen voor de komende vier jaar zijn.

Animatiefilm voor verschillende doelen

Animatiefilm voor verschillende doelen

Het collegeprogramma, de begroting, perspectiefnota, een nieuwe wet of de verkiezingen.  De samenvatting van een heel jaarverslag of een ingewikkeld rapport. Je kunt het zo gek niet bedenken of een animatiefilm voor gemeenten kan het inzichtelijk maken. Dit doen wij van FreshTV met behulp van een explamination, een uitleganimatie.

Explamination perfecte vorm

Explamination perfecte vorm

Een uitleganimatie of explainer animatie is een video die kort maar krachtig iets uitlegt. Het maakt gebruik van digitale tekeningen op maat, waardoor jij de controle hebt over de kwaliteit van de productie. Jij bepaalt vorm, kleur en aantal. Voor een animatiefilm voor gemeenten gewoonweg ideaal: je verpakt de gemeentelijke boodschap precies zoals jij het wil!

Essentie in de animatiefilm voor jouw gemeente

Essentie in de animatiefilm voor jouw gemeente

In de animatie houden we het kort, maar gelukkig is dit niet hetzelfde als kort door de bocht! Samen met jou halen we de essentie uit je boodschap. Zonder de inhoud weg te halen. Less is more, we vertellen meer met minder woorden en verduidelijken waar nodig. Hierdoor kun je snel uitleggen hoe bijvoorbeeld complexe processen en wetten werken.

Storytelling centraal

Storytelling centraal

Ondertussen weten we dat storytelling werkt. Verhalen triggeren: ons brein zoekt continu naar verhalen om informatie te begrijpen en op te slaan. Om de feiten op onszelf of een herkenbare situatie te projecteren. Daarom komen we bij FreshTV in een animatiefilm voor gemeenten niet met cijfertjes, maar met verhalen. Wij weten hoe je met video ervaringen, sferen en gevoelens overbrengt!

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

Zie onze heldere werkwijze

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak met onze specialisten en bekijk waar we samen tot goede resultaten komen!

Contact Portfolio

Veelgestelde vragen

Hoe gaan jullie te werk bij het laten maken van een animatiefilm?

Bij FreshTV Videomarketing werken we vanuit zes heldere stappen om tot een succesvolle animatiefilm te komen. Belangrijk, omdat je op deze manier effectief te werk kan gaan. Je weet immers wat je van elkaar kan verwachten.

Hoe maken jullie unieke animatiefilms?

Wij werken met onze eigen animatoren, we besteden niets uit naar vage landen. Elke animatiefilm die we maken is uniek. De stijl van jouw animatiefilm zal je dus niet bij je concurrent aantreffen. Dat betekent dus dat we vanaf scratch aan de slag gaan met jouw animatiefilm, we verzinnen een goed script, adviseren je om je doelgroep te bereiken en “bouwen” jouw animatiefilm op basis van eigen ontwerpen. Bekijk ons portfolio met de unieke verschillende stijlen!

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV