Vandaag gesloten
Bel mij terug

Animatiefilmpje

Animatiefilmpje laten maken?

  • Unieke animatiefilmpjes
  • Speciaal op maat gemaakt
  • Vele stijlen mogelijk

Offerte ontvangen Portfolio

Animatiefilmpje maken door FreshTV

Ben je, net als veel anderen, overtuigd van de toegevoegde waarde van video ten opzichte van tekst? Door het luchtige karakter slaat animatie ook sneller aan bij een breder publiek.

Deze animatie legt in 59 seconden uit wat de kracht is van een uitleganimatie

Check deze voorbeelden

3D Animatie – TV Commercial

Animatie Showa

Animatie Familienet

Familienet verbindt familie met zorg

Animatie Wierda Vermogensbeheer

In 59 seconden effectief uitgelegd wat Wierda Vermogensbeheer doet.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Animatiefilmpje maken voor je bedrijf

Animatiefilmpje maken voor je bedrijf

Ben je, net als veel anderen, overtuigd van de toegevoegde waarde van video ten opzichte van tekst? Voordat je enthousiast de camera pakt om een filmpje op te nemen, kun je je afvragen wat nou echt de beste manier is. Wil je een ingewikkeld product of proces uitleggen? Misschien werkt een gefilmde, gesproken uitleg door een expert dan niet optimaal. In plaats daarvan kun je beter een animatiefilmpje laten maken. Door het luchtige karakter slaat animatie ook sneller aan bij een breder publiek.

Animatiefilmpje maken om iets uit te leggen

Animatiefilmpje maken om iets uit te leggen

Net zoals een diagram of infographic statisch verbanden kan visualiseren, kan een animatiefilmpje dat dynamisch. Een animatie toont de opeenvolgende stappen in hun logische volgorde, na elkaar. Bovendien kun je geluid en gesproken uitleg toevoegen voor nog meer duidelijkheid. Een animatie mixt de elementen van andere presentaties tot een fris, dynamisch en duidelijk geheel.

Een overtuigend animatiefilmpje maken

Een overtuigend animatiefilmpje maken

Je doel met een animatiefilmpje hoeft niet altijd uitleggen te zijn. Een vrolijke, luchtige animatie is leuk om te zien, en spreekt je doelgroep veel meer aan dan een droge, saaie tekst. De kleurige beeldelementen in een digitale animatie geven je filmpje een veel speelser karakter dan een video met filmbeelden en sprekers: dat staat toch wat afstandelijker en zakelijker. Voor het aanspreken van een brede doelgroep, en een groter bereik op sociale media, werkt animatie vaak beter.

Hoe kan ik een animatiefilmpje laten maken?

Hoe kan ik een animatiefilmpje laten maken?

FreshTV is gespecialiseerd in het maken van frisse, stijlvolle animaties voor diverse doeleinden. Wij spreken de concepten, toon en doelen van de animaties met je door, en betrekken je bij het ontwikkelen van scripts en storyboards. De technische en creatieve uitvoering nemen we helemaal voor onze rekening. Zo heb je uiteindelijk een unieke animatie waar wij net zo trots op zijn als jij, en waarmee je de concurrentie het nakijken geeft.

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over een animatiefilmpje?

Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen, en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten, onder het genot van een versgemaakte smoothie.

Offerte ontvangen Portfolio

Logica brengt je van A naar B, maar een animatiefilmpje van FreshTV Videomarketing brengt je overal...

Veelgestelde vragen

Wat is de doorlooptijd van een animatie laten maken?

Een animatie laten maken door FreshTV Videomarketing kost je ongeveer 1 maand. Echter zijn we ook in staat onder grote druk sneller te leveren. We hebben animatiefilms opgleverd binnen 1 week inclusief feedbackronde. Onze professionals zijn in staat extreem snel te schakelen als je daar echt om vraagt. Maar in een normaal scenario is 1 maand het uitgangspunt.Vraag nu meer informatie aan via ons contactformulier.

Hoe maken jullie unieke animatiefilms?

Wij werken met onze eigen animatoren, we besteden niets uit naar vage landen. Elke animatiefilm die we maken is uniek. De stijl van jouw animatiefilm zal je dus niet bij je concurrent aantreffen. Dat betekent dus dat we vanaf scratch aan de slag gaan met jouw animatiefilm, we verzinnen een goed script, adviseren je om je doelgroep te bereiken en “bouwen” jouw animatiefilm op basis van eigen ontwerpen. Bekijk ons portfolio met de unieke verschillende stijlen!

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV