Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Animatiefilmpje

Animatiefilmpje laten maken | FreshTV

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen

Animatiefilmpje laten maken | FreshTV

Een animatiefilmpje is een hele goede toevoeging op je promotiecampagne, FAQ-pagina of werving en selectie. Je bereikt er precies het publiek mee dat je wilt, en kunt heel specifiek (of juist breed) een toon en sfeer kiezen.

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Animatiefilmpje

Animatiefilmpje

Een animatiefilmpje is een hele goede toevoeging op je promotiecampagne, FAQ-pagina of werving en selectie. Je bereikt er precies het publiek mee dat je wilt, en kunt heel specifiek (of juist breed) een toon en sfeer kiezen. Een animatiefilmpje is duidelijk, luchtig en veel korter en to-the-point dan wat je met tekst kunt bereiken. Maar tekst schrijven kan iedereen, terwijl je het maken van een animatiefilmpje meestal moet uitbesteden. Kost dat dan niet heel veel?

Kosten animatiefilmpje

Kosten animatiefilmpje

Allereerst kunnen we je geen eenduidig antwoord geven op de vraag: wat zijn de kosten van een animatiefilmpje? Dat hangt namelijk van veel factoren af, als we het met je in overleg doen. De belangrijkste kosten van een animatiefilmpje komen door de hoeveelheid werk die we eraan besteden. Gelukkig zijn we heel ervaren, en onze creatieve professionals zetten dus snel een pakkend animatiefilmpje voor je in elkaar. Daardoor vallen de kosten heel erg mee.

Waarom maatwerk?

Waarom maatwerk?

Omdat wij geloven dat iedere animatie uniek en persoonlijk moet zijn, gebruiken we geen standaardelementen. Daardoor kunnen we veel professionelere, aansprekende en hoogwaardige animatiefilmpjes maken, dan een standaardfilmpje. Je doelgroep zal dat ook veel meer waarderen: mensen haken sneller af als je goedkope filmpjes gebruikt waarvan er dertien in een dozijn gaan. Een filmpje dat helemaal in jouw stijl past, werkt veel beter en blijft ook langer hangen.

Meer weten over kansen, voordelen en kosten animatiefilmpje?

Meer weten over kansen, voordelen en kosten animatiefilmpje?

Als je graag wilt weten wat er allemaal voor jou mogelijk is, kun je contact met ons opnemen. We zien je ook graag op een van onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam of Groningen. Dan voeren we een vrijblijvend gesprek en brengen je desgewenst in contact met een projectcoördinator. Die zal je duidelijk van tevoren een opgave van de kosten geven als offerte, zodat je weet waar je aan toe bent.

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over FreshTV?

Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen, en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV