Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Animatiefilmpjes

Animatiefilmpjes maken door FreshTV

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen

Animatiefilmpjes maken door FreshTV

Animatiefilmpjes maken je verhaal inzichtelijk en aantrekkelijk om naar te kijken. Heb jij ook een verhaal, idee of product dat je wilt uitleggen of vertellen? Leer FreshTV kennen en kijk wat we met animatiefilmpjes kunnen bereiken.

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Vertel het met animatiefilmpjes

Vertel het met animatiefilmpjes

Mensen zijn verhalenvertellers. In plaats van informatie als droge feitjes en argumenten op te sommen, werkt het dus veel beter als je ze op een pakkende manier vertelt. Het liefst visueel: dan hoeven onze hersenen minder moeite te doen om verbanden te zien. Animatiefilmpjes maken je verhaal inzichtelijk en aantrekkelijk om naar te kijken. Heb jij ook een verhaal, idee of product dat je wilt uitleggen of vertellen? Leer FreshTV kennen en kijk wat we met animatiefilmpjes kunnen bereiken.

Hoe werkt animatiefilmpjes maken?

Hoe werkt animatiefilmpjes maken?

Een goed animatiefilmpje is een perfecte mix van een aantal elementen: een concept, script, strategie, toon, sfeer en geluidseffecten. Het maken en combineren van deze elementen is echt vakwerk, waar de animatiespecialisten van FreshTV in uitblinken. We maken het concept in nauw overleg met jou, en houden ons ook netjes aan jouw huisstijl, indien van toepassing. De creatieve en technische uitvoering nemen we je helemaal uit handen.

Het belang van goed geluid bij animatiefilmpjes maken

Het belang van goed geluid bij animatiefilmpjes maken

De kracht van animatiefilmpjes ligt in de combinatie van bewegend beeld, een voice-over en het juiste geluid. Met een goed gekozen achtergrondmuziekje bepaal je precies de juiste toon en sfeer in je animatie. Wij hebben daar ruime ervaring in, en kunnen je goed adviseren. Ook hebben we getalenteerde stemacteurs voor het professioneel inspreken van je animatie.

Wij maken animatiefilmpjes in stijl

Wij maken animatiefilmpjes in stijl

Er komen meer en meer animatiefilmpjes op het internet. Je moet je dus niet alleen onderscheiden van teksten, maar ook van andere animaties. Daarom kiest FreshTV voor een zo persoonlijk mogelijke aanpak. We leren graag je organisatie goed kennen en nemen de tijd om je boodschap goed te begrijpen en vertalen. Ook nemen we je huisstijl en voorkeuren voor animatiestijl mee. De mogelijkheden verkennen we graag met je in een vrijblijvend gesprek, en dan maken we een offerte op maat.

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over animatiefilmpjes?

Er komen meer en meer animatiefilmpjes op het internet. Je moet je dus niet alleen onderscheiden van teksten, maar ook van andere animaties. Daarom kiest FreshTV voor een zo persoonlijk mogelijke aanpak.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV