Vandaag gesloten
Bel mij terug

Unieke en creatieve animatiestudio

Animatiestudio FreshTV

  • Eigen animators
  • Unieke stijl per klant
  • Uitstekende sounddesign en afwerking

Portfolio zien Offerte ontvangen

Animatiestudio FreshTV maakt hoogwaardige creatieve animatiefilms

Een animatie heeft een aantal voordelen ten opzichte van filmbeelden als je effectief en creatief een boodschap wilt overbrengen. In principe kun je alles wat je kan bedenken met een animatiefilm laten zien, zolang onze animatie specialisten het maar kunnen tekenen.

Werk van onze animatiestudio

gmak

Je huis verkoop je zelf met gmak!

EllenMatic animatie volledig in 3D

Deze 3D animatie is volledig geproduceerd in één maand tijd.

Waarom een animatie laten maken?

Deze animatie legt in 59 seconden uit wat de kracht is van een uitleganimatie

Animatie IDFocus

Empowering identity

Bekijk meer in ons portfolio

Wat ons verbaasde was dat we met nauwelijks informatie aan te leveren, een tekst aangeleverd kregen (een script voor de video) die precies de kern van wat we graag willen promoten weergaf. Heel knap, omdat wij een hele andere dienstverlening hebben dan FreshTV. Dit bedrijf verdient zeker een aanbeveling. Het contact verloopt snel en soepel en het heeft ons weinig tijd gekost om uiteindelijk tot een mooie video te komen!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ Bigshopper

Prima, voor de toekomst zijn jullie onze eerste optie! Zodra we weer wat in de richting van video's extern willen gaan doen, komen jullie aan bod.
Matthijs beoordeelde
FreshTV met een
8

— Matthijs Gaikema, Head of Communications @ Conrad

Supervette video, mooi werk!
Nick beoordeelde
FreshTV met een
8.4

— Nick Andriesse, Directeur Colect @ Apptitude (Colect)

Luchtige en opvallende animatiefilms

Luchtige en opvallende animatiefilms

Animatiefilms spreken eerder aan door een vrolijkere, luchtigere toon en stijl. Maar het is niet iets wat je zomaar even zelf in elkaar zet: voor een professioneel resultaat kun je daarom het beste een animatiestudio inschakelen. FreshTV heeft een frisse, creatieve blik op animatie, en ook jarenlange ervaring met het online adverteren hiervan. Drink vandaag nog een smoothie met ons!

Waarvoor een animatiestudio inhuren?

Waarvoor een animatiestudio inhuren?

Wanneer maak je nu precies de keuze voor animatie in plaats van gewone filmbeelden? Er is een aantal toepassingen waar een animatiestudio beter mee uit de voeten kan dan ons “gewone” filmproductiebedrijf. Denk maar eens aan een uitlegvideo van een ingewikkeld product of dienst. Een animatie, ook wel explanimation genaamd, kan zoiets heel duidelijk en treffend in beeld brengen. Bovendien heeft een animatie vaak een speelser en luchtiger karakter, waar je in je marketing voor kunt kiezen. Onze AnimatieStudio is toegerust met de meest moderne apparatuur en software voor de creatie van 3D animatiefilms en 2D animatiefilms. Ook is er nu de mogelijkheid om supergave VR animatiefilmpjes te laten maken!

Voeg animatie toe voor nog meer duidelijkheid

Voeg animatie toe voor nog meer duidelijkheid

Als animatiestudio en experts in videocontent kan FreshTV je adviseren waar je wel animatie moet inzetten, en waar niet. Dat hoeft niet eens een heel filmpje te zijn: wij kunnen ook naadloos animatie-elementen verwerken in gefilmde beelden. Zo wordt jouw boodschap of uitleg nog duidelijker, en mist je doelgroep niks.

Een animatiestudio met stijl

Een animatiestudio met stijl

FreshTV heeft allemaal creatieve professionals in dienst, die graag voor je aan de slag gaan. Zij zorgen ervoor dat het geheel van script, stijl, toon, achtergrondmuziek en beelden goed aansluiten bij jou en je boodschap. Hierdoor is het risico dat je doelgroep afhaakt, omdat de animatie hen niet aanspreekt, veel kleiner. Als je met FreshTV als animatiestudio in zee gaat, helpen we je van begin tot eind, voor een succesvol resultaat. Ontvang direct een offerte!

Inge Jonker

Inge Jonker

Creative Producer

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

In 6 stappen een mooie animatiefilm

Script voor film bedenken-FreshTV

1. Intake met onze videomarketeers

Videomarketing strategie-FreshTV

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

Doel van de videofilm - FreshTV

3. Productie door onze professionals

Video advertenties FreshTV

4. Feedback verwerken

Video CTA-FreshTV

5. Verspreiding van de video

Succesvolle video lancering-FreshTV

6. Resultaten checken

Vrijblijvend advies

Graag maken we een afspraak met je om de vele mogelijkheden van animatiefilms met je door te nemen. Wij brengen een flinke portie ervaring en creativiteit mee om een succesvolle animatiefilm voor je te produceren. Ons team ontmoet je graag!

Informatie aanvragen Offerte ontvangen

Logica brengt je van A naar B, maar een animatiefilm brengt je overal... ;)

Veelgestelde vragen

Kan ik ook zelf aan de slag met video?

Dat hangt natuurlijk af van wie je bent. Onze ervaring is dat het laten maken van een succesvolle video nog wel eens onderschat wordt. Vaak wordt er buitengewoon belangrijke zaken over het hoofd gezien als de ideale lengte, inhoud en call to action van de video. Naast dat dit zonde is, ligt er ook gevaar op de loer. Een slechte video is namelijk schadelijk voor het imago van je bedrijf. In dat geval doe je er goed aan om de video offline te houden en te wachten tot het moment dat je de investering in een video-expert wel kunt en wilt maken. Wij denken graag met je mee over hoe je het beschikbare budget het beste kunt inzetten om je doelstellingen te behalen!

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Psst! Niet fruitig genoeg? :(