Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Animatiestudio FreshTV

Unieke op maat gemaakte animatiefilms

  • Top of the line animatiefilms
  • Creatief en to-the-point
  • Animaties die overtuigen

Portfolio zien Offerte ontvangen

Animatiestudio FreshTV voor hoogwaardige animatiefilms

Wil jij ook een keer echt opvallen met een gave animatiefilm? Wij geloven in de creativiteit en passie van onze animators. Oftewel animatiefilms die met passie en met een unieke insteek zijn ontwikkeld voor onze partners. Onze animatiestudio gaat voor de hoogst haalbare kwaliteit, met unieke designs en technieken. Inhoudelijk nemen onze script schrijvers de tijd om je organisatie te leren kennen. Opvallende en unieke animatiefilms krijg je bij de leukste animatiestudio van Nederland: FreshTV ;)

Deze animatie legt in 59 seconden uit wat de kracht is van een uitleganimatie

Werk van onze animatiestudio

EllenMatic animatie volledig in 3D

Deze 3D animatie is volledig geproduceerd in één maand tijd.

2D animatiefilm - SNN 123Subsidie

123Subsidie: in een paar stappen naar een passende subsidie!

Animatie Familienet

Familienet verbindt familie met zorg

Conrad Animatiefilm

Conrad heeft door FreshTV deze uitleganimatie laten maken. Het zijn drie animaties in totaal, die samen ruim 1 miljoen views hebben gehaald.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat ons verbaasde was dat we met nauwelijks informatie aan te leveren, een tekst aangeleverd kregen (een script voor de video) die precies de kern van wat we graag willen promoten weergaf. Heel knap, omdat wij een hele andere dienstverlening hebben dan FreshTV. Dit bedrijf verdient zeker een aanbeveling. Het contact verloopt snel en soepel en het heeft ons weinig tijd gekost om uiteindelijk tot een mooie video te komen!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ Bigshopper

Prima, voor de toekomst zijn jullie onze eerste optie! Zodra we weer wat in de richting van video's extern willen gaan doen, komen jullie aan bod.
Matthijs beoordeelde
FreshTV met een
8

— Matthijs Gaikema, Head of Communications @ Conrad

Supervette video, mooi werk!
Nick beoordeelde
FreshTV met een
8.4

— Nick Andriesse, Directeur Colect @ Apptitude (Colect)

Luchtige en opvallende animatiefilms

Luchtige en opvallende animatiefilms

Animatiefilms spreken eerder aan door een vrolijkere, luchtigere toon en stijl. Maar het is niet iets wat je zomaar even zelf in elkaar zet: voor een professioneel resultaat kun je daarom het beste een animatiestudio inschakelen. FreshTV heeft een frisse, creatieve blik op animatie, en ook jarenlange ervaring met het online adverteren hiervan. Drink vandaag nog een smoothie met ons!

Waarvoor een animatiestudio inhuren?

Waarvoor een animatiestudio inhuren?

Wanneer maak je nu precies de keuze voor animatie in plaats van gewone filmbeelden? Er is een aantal toepassingen waar een animatiestudio beter mee uit de voeten kan dan ons “gewone” filmproductiebedrijf. Denk maar eens aan een uitlegvideo van een ingewikkeld product of dienst. Een animatie, ook wel explanimation genaamd, kan zoiets heel duidelijk en treffend in beeld brengen. Bovendien heeft een animatie vaak een speelser en luchtiger karakter, waar je in je marketing voor kunt kiezen. Onze AnimatieStudio is toegerust met de meest moderne apparatuur en software voor de creatie van 3D animatiefilms en 2D animatiefilms. Ook is er nu de mogelijkheid om supergave VR animatiefilmpjes te laten maken!

Voeg animatie toe voor nog meer duidelijkheid

Voeg animatie toe voor nog meer duidelijkheid

Als animatiestudio en experts in videocontent kan FreshTV je adviseren waar je wel animatie moet inzetten, en waar niet. Dat hoeft niet eens een heel filmpje te zijn: wij kunnen ook naadloos animatie-elementen verwerken in gefilmde beelden. Zo wordt jouw boodschap of uitleg nog duidelijker, en mist je doelgroep niks.

Een animatiestudio met stijl

Een animatiestudio met stijl

FreshTV heeft allemaal creatieve professionals in dienst, die graag voor je aan de slag gaan. Zij zorgen ervoor dat het geheel van script, stijl, toon, achtergrondmuziek en beelden goed aansluiten bij jou en je boodschap. Hierdoor is het risico dat je doelgroep afhaakt, omdat de animatie hen niet aanspreekt, veel kleiner. Als je met FreshTV als animatiestudio in zee gaat, helpen we je van begin tot eind, voor een succesvol resultaat. Ontvang direct een offerte!

 

 

[bws_pdfprint display=’pdf’]

Inge Jonker

Inge Jonker

Creative Producer Animation

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

In 6 stappen een mooie animatiefilm

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vrijblijvend advies

Graag maken we een afspraak met je om de vele mogelijkheden van animatiefilms met je door te nemen. Wij brengen een flinke portie ervaring en creativiteit mee om een succesvolle animatiefilm voor je te produceren. Ons team ontmoet je graag!

Informatie aanvragen Offerte ontvangen

Logica brengt je van A naar B, maar onze animatie studio brengt je overal... ;)

Veelgestelde vragen

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Hoe maken jullie unieke animatiefilms?

Wij werken met onze eigen animatoren, we besteden niets uit naar vage landen. Elke animatiefilm die we maken is uniek. De stijl van jouw animatiefilm zal je dus niet bij je concurrent aantreffen. Dat betekent dus dat we vanaf scratch aan de slag gaan met jouw animatiefilm, we verzinnen een goed script, adviseren je om je doelgroep te bereiken en “bouwen” jouw animatiefilm op basis van eigen ontwerpen. Bekijk ons portfolio met de unieke verschillende stijlen!

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat zijn de kosten van een video?

De kosten van een video zijn afhankelijk van je doelen. Een serieuze video voor je organisatie waar je een doelgroep moet overtuigen kost tijd en mankracht.
Wij zeggen altijd: Pay peanuts, get monkeys. Oftewel als je investeert in je video heb je daar heel lang profijt van, een goedkope video gemaakt door een amateur breekt je merk af.
Dus wat kost een video? Bel ons voor een realistische prijs of vul dit formulier in (kost je 20 seconden).

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV