Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Animatiestudio FreshTV uit Groningen maakt hoogwaardige creatieve animatiefilms

Animatiestudio Groningen

  • Creatief
  • Professioneel
  • Geschikt voor YouTube, Instagram en LinkedIn

Offerte ontvangen Portfolio

Animatiestudio Groningen

In het hoge noorden van Nederland broeit het van de creativiteit. Groningen heeft een allure die creatieve vakmensen aantrekt. Ook voor een professionele animatiestudio hoef je tegenwoordig niet meer naar de Randstad: op het kantoor in de Oude Boteringestraat 71 in Groningen kun je bij FreshTV terecht voor al je animatiebehoeften. Wij maken graag en vakkundig allerlei animaties, van uitleganimatie tot commercial, voor bedrijven in en buiten Groningen.

Succesvolle voorbeelden van onze animatiestudio in Groningen

Waarom een animatie laten maken?

Deze animatie legt in 59 seconden uit wat de kracht is van een uitleganimatie

2D animatiefilm - SNN 123Subsidie

123Subsidie: in een paar stappen naar een passende subsidie!

Animatie Wierda Vermogensbeheer

In 59 seconden effectief uitgelegd wat Wierda Vermogensbeheer doet.

Animatie Bigshopper

Your Shopping Advisor

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen over onze animatiestudio in Groningen

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Wat ons verbaasde was dat we met nauwelijks informatie aan te leveren, een tekst aangeleverd kregen (een script voor de video) die precies de kern van wat we graag willen promoten weergaf. Heel knap, omdat wij een hele andere dienstverlening hebben dan FreshTV. Dit bedrijf verdient zeker een aanbeveling. Het contact verloopt snel en soepel en het heeft ons weinig tijd gekost om uiteindelijk tot een mooie video te komen!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ Bigshopper

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

De animatie ziet er mooi uit. Ik vind 'm top geworden!

— Groningen Seaports

Wij hebben animaties mogen maken in samenwerking met onder andere:

Animatie is duidelijk en aansprekend

Animatie is duidelijk en aansprekend

Wanneer heb je een animatiestudio nodig? Simpel gezegd: altijd als je een verhaal te vertellen hebt waarvoor alleen video niet genoeg is. Daarbij kun je denken aan een filmpje om iets uit te leggen (dat wordt ook wel een explanimation genoemd), maar ook als het gaat om een luchtige, vrolijke toon aan te slaan. Dat laatste kan goed uitpakken voor een commercial, maar bijvoorbeeld ook voor een bedrijfsanimatie. Daarin laat je kort en duidelijk zien waar jouw onderneming voor staat. Maak direct een afspraak en leer ons kennen!

De mogelijkheden van een animatiestudio

De mogelijkheden van een animatiestudio

Met een animatie kun je nog alle kanten op. Je kunt het bij stijlvol 2D houden, of de diepte ingaan met 3D. Daarnaast kies je voor de juiste muziek onder je animatiefilm, en een prettige vertelstem. Zeker bij uitleganimaties is het belangrijk dat je de juiste elementen kiest, zodat de kijkers niet afhaken. Gelukkig weten de vakmensen van FreshTV’s animatiestudio in Groningen goed wat werkt, en wat niet. Samen met hen ontwikkel je je animatiefilm van concept tot videofilm.

De meest frisse animatiestudio in Groningen

De meest frisse animatiestudio in Groningen

We heten niet alleen FreshTV vanwege onze frisse blik als animatiestudio, maar in Groningen kun je ook bij ons genieten van ons handelsmerk: een verse smoothie. Bijvoorbeeld om eens te komen praten en ontdekken wat er allemaal bij ons mogelijk is. Naast het maken van je video vertellen we je ook hoe je deze zo effectief mogelijk gebruikt. Zo voorkom je dat deze nooit gezien wordt, want dat gebeurd nog te veel. Wij creëren een animatiefilm en adviseren je over de maximale online inzet van deze film!

Inge Jonker

Inge Jonker

Creative Producer Animation

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle animatiefilm

Onze animatiestudio maakt animatiefilms die je doelgroep aanspreekt

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Een animatie laten maken?

Wil je een animatie die tot de verbeelding spreekt? Kom dan langs in onze animatiestudio in Groningen. Drink dan een smoothie met ons, dan nemen we direct alle plannen door. Uiteraard kun je ook vragen om een online prijsindicatie!

Offerte ontvangen Smoothie drinken
Of maak direct een afspraak

Logica brengt je van A naar B, animatiefilms brengen je overal ;)

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Hoe gaan jullie te werk bij het laten maken van een animatiefilm?

Bij FreshTV Videomarketing werken we vanuit zes heldere stappen om tot een succesvolle animatiefilm te komen. Belangrijk, omdat je op deze manier effectief te werk kan gaan. Je weet immers wat je van elkaar kan verwachten.

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV