Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Animatiestudio Nederland

Animatiestudio Nederland | FreshTV

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen

Animatiestudio Nederland | FreshTV

Voor een krachtige animatie die professioneel in elkaar zit, hoef je niet gelijk naar een buitenlandse animatiestudio. Nederland zit vol met animatietalent, en bij FreshTV werken dan ook vakmensen op het gebied van videomarketing, 2D- en 3D-animatie.

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Animatiestudio Nederland

Animatiestudio Nederland

Voor een krachtige animatie die professioneel in elkaar zit, hoef je niet gelijk naar een buitenlandse animatiestudio. Nederland zit vol met animatietalent, en bij FreshTV werken dan ook vakmensen op het gebied van videomarketing, 2D- en 3D-animatie. Je kunt dus gewoon bij ons langskomen op een van onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen. Of we komen naar jou toe: een persoonlijke aanpak werkt immers beter dan alleen maar contact over e-mail en telefoon.

Werkwijze van onze animatiestudio

Werkwijze van onze animatiestudio

Hoe gaat het maken van een animatie in z’n werk? Als animatiestudio in Nederland hechten we veel waarde aan het nauw betrekken van onze klanten in de beginfases. Onze projectmanager maakt graag kennis met je, en dan stippelen we samen de inhoud van de animatie uit, en plannen het traject. We vragen zo veel mogelijk van jouw input voor scripts en storyboards, en gaan dan aan de slag met het animeren en inspreken in onze animatiestudio.

Feedback aan onze animatiestudio

Feedback aan onze animatiestudio

Na een tijdje hebben we een concept af. Dan verzamelen we je feedback: wat bevalt er aan de concept-animatie, en wat niet? Je kunt de video (privé) bekijken op ons YouTube-kanaal, en digitaal feedback geven. Maar je kunt ook langskomen bij onze animatiestudio in Nederland. Handig, want dan kijken we samen naar de animatie en kunnen we meteen van gedachten wisselen. Je feedback verwerken we natuurlijk in de uiteindelijke versie van de video.

Beste animatiestudio Nederland?

Beste animatiestudio Nederland?

We willen onszelf niet te hard op de borst kloppen, maar FreshTV behoort tot de beste animatiestudio’s van Nederland, met jarenlange ervaring en talloze tevreden klanten. Die beoordelen ons dan ook met hoge cijfers. Kijk gerust rond in ons portfolio, naar alle cases waar we trots op zijn. Wil jij ook met ons samenwerken, of heb je nog vragen? Kom gerust langs op een van onze kantoren.

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over FreshTV?

Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen, en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV