Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Bedrijfsanimatie

Bedrijfsanimatie laten maken | FreshTV

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen

Bedrijfsanimatie laten maken | FreshTV

Een animatie laat je maken als je iets te vertellen hebt. Je introduceert een nieuw product of nieuwe dienst, je bent aan het uitbreiden en zoekt nieuwe werknemers, of hebt nieuwe procedures die je naar je huidige werknemers wilt communiceren — er zijn genoeg verhalen die duidelijker worden van een animatie.

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Bedrijfsanimatie effectief inzetten

Bedrijfsanimatie effectief inzetten

Marketeers weten het al langer: videomarketing gaat het overnemen van tekst. Zeker voor het presenteren van je bedrijf onderscheid je jezelf veel beter met een video of bedrijfsanimatie, waar de concurrentie alleen saaie tekstpagina’s heeft. Met (getekende) animatie voeg je een luchtig element toe en maak je het iets speelser. Dat spreekt meer aan dan wanneer je alleen maar videobeelden en gesproken tekst laat zien. Bovendien kun je animatie goed bij de visuele stijl van je bedrijf laten passen.

Wanneer een bedrijfsanimatie laten maken?

Wanneer een bedrijfsanimatie laten maken?

Een animatie laat je maken als je iets te vertellen hebt. Je introduceert een nieuw product of nieuwe dienst, je bent aan het uitbreiden en zoekt nieuwe werknemers, of hebt nieuwe procedures die je naar je huidige werknemers wilt communiceren — er zijn genoeg verhalen die duidelijker worden van een animatie. Zeker als er meerdere, complexe stappen zijn die je uit wilt leggen. Als je zeker wilt zijn dat de boodschap goed overkomt, laat je daar dus een bedrijfsanimatie voor maken.

Voor wie een bedrijfsanimatie laten maken?

Voor wie een bedrijfsanimatie laten maken?

De inhoud van een bedrijfsanimatie hangt vaak nauw samen met het publiek. Maak je een filmpje om nieuwe werknemers te trekken, of presenteer je de jaarcijfers aan je aandeelhouders? Beide vereisen een heel andere toon. Een animatie is meestal een luchtige manier om informatie te presenteren, maar serieus en zakelijk kan natuurlijk ook. Wij denken graag met je mee, en houden rekening met je doelgroep.

Bedrijfsanimatie inzetten

Bedrijfsanimatie inzetten

Als eenmaal de bedrijfsanimatie af is, hoe zet je deze dan optimaal in? Dat hangt ook een beetje samen met het publiek. FreshTV heeft al genoeg bedrijfsanimaties gemaakt om je ook hiermee op weg te kunnen helpen. Of je nu wilt of iedere werknemer de animatie ziet, of je wilt deze gebruiken voor een succesvolle social media campaign: wij zetten de juiste puntjes op de i, zodat je boodschap niet verloren gaat.

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over FreshTV?

Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen, en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV