Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Een goede bedrijfsfilm laat je maken door FreshTV

Bedrijfsfilm laten maken in Eindhoven

  • Strategische inzet van video
  • Creatief en effectief
  • We love Eindhoven

Offerte ontvangen Maak afspraak

Bedrijfsfilm Eindhoven

Het innovatieve hart van Nederland: zo wordt de stad Eindhoven ook wel genoemd. Het is dé hotspot voor technische bedrijven. Bedrijven die producten en diensten aanbieden die veelal lastig uit te leggen zijn in tekst en afbeeldingen. Wil jij toch graag overbrengen wat je te bieden hebt? Een bedrijfsfilm is het perfecte middel. Hiermee vertel je pakkend jouw verhaal in bewegend beeld.

Succesvolle voorbeelden van bedrijfsfilms in Eindhoven

Bedrijfsfilm laten maken

Succesvolle zoektocht met bedrijfsvideo!

PRA Health Sciences Geneesmiddelenonderzoek

De bedrijfsfilm voor PRA Health Sciences - 50.000 views

Daarom zijn we relevant!

Daarom zijn wij relevant voor jouw organisatie!

Pharmaspray Bedrijfsfilm

Pharmaspray heeft door FreshTV deze bedrijfsfilm laten maken. De film is voornamelijk ingezet tijdens beurzen en adviesgesprekken.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen over onze bedrijfsfilms

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Een leuk team, erg positief ingesteld, dat goed werk levert en snel reageert. Kortom: als je op zoek bent naar een professionele video, dan is dit het bedrijf om in te huren. Ik kan niet anders zeggen dan dat onze verwachtingen overtroffen zijn. We hebben er nagenoeg geen werk van gehad qua voorbereiding en zij hebben alles heel netjes opgesteld qua planning, script, etc. Ze weten precies wat ze moeten doen om het doel van de video te bereiken!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ AdResults

Wij hebben FreshTV voor diverse projecten ingezet met een super eindresultaat. Prettige samenwerking, professioneel maar relaxed. Op naar de volgende video-samenwerking!
Stefanie beoordeelde
FreshTV met een
9.3

— Stefanie Beers, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

Een aantal van onze tevreden klanten

Bedrijfsfilm voor positief imago in Eindhoven

Bedrijfsfilm voor positief imago in Eindhoven

Met een professionele bedrijfsfilm val je goed op met je organisatie in Eindhoven. Je pakt de aandacht, zet de toon en laat een blijvende indruk achter. Resultaten die je met een hele lap tekst nooit zult bereiken, omdat mensen nu eenmaal sneller geboeid raken door sterke camerabeelden, een geanimeerde uitleg en sfeervolle achtergrondmuziek. Ontvang direct een offerte.

Bereik verschillende doelen

Bereik verschillende doelen

Een band opbouwen met (potentiële) klanten, toekomstige werknemers voorlichten of nieuwe opdrachtgevers overtuigen: een bedrijfsfilm kan verschillende doelen dienen voor jouw onderneming in Eindhoven. Stuk voor stuk doelen die wij van FreshTV bereiken door authentieke storytelling, waardoor je een blijvende, emotionele connectie maakt met jouw doelgroep. Een garantie dat ze straks voor jou kiezen. Dus laat geen kansen meer liggen! Ontvang direct een offerte om een bedrijfsfilm te laten maken in Eindhoven.

Succesvolle bedrijfsfilm in Eindhoven

Succesvolle bedrijfsfilm in Eindhoven

Iedereen kan tegenwoordig films maken. Met de camera op jouw smartphone en goedkope of zelfs gratis video editing software kun je al aan de slag. Maar dan loop je het risico dat je onprofessioneel overkomt en dat wil je natuurlijk vermijden! Zeker in branches waar bedrijven over elkaar heen buitelen om aandacht te krijgen. Juist daarom kies je voor een professioneel videoproductiebedrijf dat vanuit jaren praktijkervaring jouw bedrijfsfilm produceert. In Eindhoven kun je hiervoor terecht bij FreshTV Videomarketing.

Zet je bedrijfsfilm effectief in

Zet je bedrijfsfilm effectief in

Een professionele film voor jouw bedrijf in Eindhoven is een mooi begin, maar hoe zorg je ervoor dat de juiste mensen hem nu ook daadwerkelijk onder ogen krijgen? Bij FreshTV hebben we veel ervaring met video marketingcampagnes. Van traditionele AD campagnes op je website tot “organische” video’s op social media. Haal ons in huis en je film wordt zeker gezien. Maak nu een afspraak met onze adviseurs.

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle bedrijfsfilm

Wij weten precies hoe we jouw bedrijfsfilm maximaal kunnen laten scoren!

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Bedrijfsfilm op maat in Eindhoven

Interesse in een bedrijfsfilm op maat? Je bent niet de enige! Met ruim 200 klanten in Eindhoven en de rest van Nederland zijn we populair door onze kennis en jarenlange ervaring. Wij helpen je desgewenst bij iedere stap: van allereerst conceptontwikkeling en een succesvol script tot de inzet van jouw video in een complete marketingcampagne. Of je nu zelf allerlei ideeën hebt over je film of het hele concept door ons laat uitdenken.

Offerte ontvangen Afspraak maken

Logica brengt je van A naar B, bedrijfsfilms brengen je overal ;)

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV