Vandaag gesloten
Bel mij terug

Laat je van je beste kant zien met een professionele bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm laten maken Groningen

  • Krachtige online vindbaarheid
  • Vergroot je merkbekendheid met unieke video's
  • Data gedreven montages voor optimale kijkdichtheid

Bedrijfsfilm laten maken Groningen

Zit je met je bedrijf in Groningen of omgeving? Niet zo gek, want deze noordelijke stad heeft genoeg te bieden voor ondernemers. Het is een voedingsbodem voor talent en creatieve geesten. Geen wonder dus dat veel ondernemers zich hier vestigen. Hoe breng je je bedrijf het beste onder de aandacht in Groningen? Door een bedrijfsfilm te laten maken kun je in een korte, heldere en aansprekende boodschap goed opvallen. Daar kan FreshTV je goed bij helpen.

Succesvolle voorbeelden van bedrijfsfilms

Bedrijfsfilm - Aldowa

Indrukwekkende making of van het Atrium

Infomercial - HZPC Sunita

Maak kennis met het nieuwe aardappelras Sunita!

Apptitude bedrijfsfilm

Apptitude heeft deze bedrijfsfilm laten maken en er succesvol nieuwe klanten door gekregen.

Pharmaspray Bedrijfsfilm

Pharmaspray heeft door FreshTV deze bedrijfsfilm laten maken. De film is voornamelijk ingezet tijdens beurzen en adviesgesprekken.

Val op met een bedrijfsfilm

Val op met een bedrijfsfilm

Je bedrijf onder de aandacht brengen met een bedrijfsfilm kan verschillende doelen dienen. Om een band op te bouwen met je (potentiële) klanten, bijvoorbeeld. Maar ook om toekomstige werknemers voor te lichten is het een nuttig middel. Een bedrijfsfilm laten maken voor je onderneming in Groningen zorgt er in ieder geval voor dat je veel meer opvalt dan met alleen tekst. Een geschreven beschrijving komt al snel standaard en ongeïnspireerd over, hoe goed geschreven ook. Daar pakt een film veel beter de aandacht.

Bedrijfsfilm laten maken of zelf doen?

Bedrijfsfilm laten maken of zelf doen?

Iedereen kan tegenwoordig films maken. Met een camera op iedere telefoon en goedkope (of gratis) video editing software kun je aan de slag. Maar het risico is dat je daarmee onprofessioneel overkomt en dat wil je natuurlijk niet. Je tekent toch ook niet je eigen briefpapier? Het is dan ook veel beter om te kiezen voor een studio om professioneel een bedrijfsfilm te laten maken. In Groningen kun je daarvoor terecht bij FreshTV. Ons kantoor zit in de Oude Boteringestraat 71!

Je bedrijfsfilm effectief inzetten

Je bedrijfsfilm effectief inzetten

Met een professionele bedrijfsfilm ben je een heel eind, maar nog niet klaar. Want hoe zorg je ervoor dat mensen je film ook zien? Bij FreshTV hebben we veel ervaring met het succesvol inzetten van video’s in online marketingcampagnes. Van traditionele ad campaigns op websites tot social media, met ons wordt je video zeker gezien. Interesse? Je bent niet de enige, met ruim 200 klanten in heel Nederland zijn we populair door onze kennis en ervaring! Kom langs op ons kantoor in Groningen en ontdek wat je anders had laten liggen.

Wat anderen zeggen over onze bedrijfsfilms

Wij hebben FreshTV voor diverse projecten ingezet met een super eindresultaat. Prettige samenwerking, professioneel maar relaxed. Op naar de volgende video-samenwerking!
Stefanie beoordeelde
FreshTV met een
9.3

— Stefanie Beers, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

6 succesfactoren tot een succesvolle bedrijfsfilm

Wij weten precies hoe we jouw bedrijfsfilm maximaal kunnen laten scoren!

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Met passie voor het vak kijkt Peter altijd waar de kansen liggen van een succesvolle video of animatiefilm. Ruim 13 jaar ervaring in de TV en Marketing wereld zorgen voor een gezonde dosis kennis die dagelijks wordt aangevuld met nieuwe data die minutieus worden bestudeerd!

Trots op onze Peter vanwege zijn passie voor video, kritische blik en frisse manier van leiding geven. Waar hij gelukkig van wordt? Van zijn vrouw en kinderen!

Bekijk het complete FreshTV team

Bedrijfsfilm laten maken?

Ben je benieuwd geworden naar de concrete voordelen van een bedrijfsfilm voor jouw bedrijf? Wij vertellen je er graag alles over in een persoonlijk gesprek. Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden en kansen van videomarketing? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben ruime ervaring met het maken van animaties, bedrijfsfilms, video’s voor employer branding en explanimations, om maar eens wat te noemen. Leer ons kennen en kijk wat we voor je kunnen betekenen!

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Psst! Niet fruitig genoeg? :(