Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Een professionele bedrijfsfilm laat je produceren door FreshTV

Bedrijfsfilm laten maken in Groningen

  • Dicht in de buurt
  • Professioneel en Strategisch
  • We love Groningen

Offerte ontvangen Maak afspraak

Mooie film laten maken?

Zit je met je bedrijf of organisatie in Groningen of omgeving? Niet zo gek, want deze noordelijke stad heeft genoeg te bieden voor ondernemers. Het is een voedingsbodem voor talent en creatieve geesten. Geen wonder dus dat veel ondernemers zich hier vestigen. Hoe breng je je bedrijf het beste onder de aandacht in Groningen? Door een bedrijfsfilm te laten maken kun je in een korte, heldere en aansprekende boodschap goed opvallen. Daar kan FreshTV Videomarketing in de Oude Boteringestraat je goed bij helpen.

Succesvolle voorbeelden van bedrijfsfilms in Groningen

Infomercial - HZPC Sunita

Maak kennis met het nieuwe aardappelras Sunita!

Bedrijfsfilm Lift-Tex

Heavy-lift slings

Pharmaspray Bedrijfsfilm

Pharmaspray heeft door FreshTV deze bedrijfsfilm laten maken. De film is voornamelijk ingezet tijdens beurzen en adviesgesprekken.

Employer Branding AdResults

We mind your business, we mind your AdResults

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen over onze bedrijfsfilms

Een leuk team, erg positief ingesteld, dat goed werk levert en snel reageert. Kortom: als je op zoek bent naar een professionele video, dan is dit het bedrijf om in te huren. Ik kan niet anders zeggen dan dat onze verwachtingen overtroffen zijn. We hebben er nagenoeg geen werk van gehad qua voorbereiding en zij hebben alles heel netjes opgesteld qua planning, script, etc. Ze weten precies wat ze moeten doen om het doel van de video te bereiken!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ AdResults

Wij hebben FreshTV voor diverse projecten ingezet met een super eindresultaat. Prettige samenwerking, professioneel maar relaxed. Op naar de volgende video-samenwerking!
Stefanie beoordeelde
FreshTV met een
9.3

— Stefanie Beers, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Hele prettige samenwerking gehad met FreshTV en uiteindelijk een prachtig resultaat!
beoordeelde
FreshTV met een
8.9

— 10Telecom

Klanten uit Groningen

Val op met een bedrijfsfilm in Groningen

Val op met een bedrijfsfilm in Groningen

Je bedrijf onder de aandacht brengen met een bedrijfsfilm kan verschillende doelen dienen. Om een band op te bouwen met je (potentiële) klanten, bijvoorbeeld. Maar ook om toekomstige werknemers voor te lichten is het een nuttig middel. Een bedrijfsfilm laten maken voor je onderneming in Groningen zorgt er in ieder geval voor dat je veel meer opvalt dan met alleen tekst. Een geschreven beschrijving komt al snel standaard en ongeïnspireerd over, hoe goed geschreven ook. Daar pakt een film veel beter de aandacht. Wat kost een bedrijfsfilm laten maken in Groningen? Ontvang direct een offerte.

Bedrijfsfilm laten maken of zelf doen?

Bedrijfsfilm laten maken of zelf doen?

Iedereen kan tegenwoordig films maken. Met een camera op iedere telefoon en goedkope (of gratis) video editing software kun je aan de slag. Maar het risico is dat je daarmee onprofessioneel overkomt en dat wil je natuurlijk niet. Je tekent toch ook niet je eigen briefpapier? Het is dan ook veel beter om te kiezen voor een studio om professioneel een bedrijfsfilm te laten maken. In Groningen kun je daarvoor terecht bij FreshTV. Ons kantoor zit in de Oude Boteringestraat 71!

Je bedrijfsfilm effectief inzetten

Je bedrijfsfilm effectief inzetten

Met een professionele bedrijfsfilm ben je een heel eind, maar nog niet klaar. Want hoe zorg je ervoor dat mensen je film ook zien? Bij FreshTV hebben we veel ervaring met het succesvol inzetten van video’s in online marketingcampagnes. Van traditionele ad campaigns op websites tot social media, met ons wordt je video zeker gezien. Interesse? Je bent niet de enige, met ruim 200 klanten in heel Nederland zijn we populair door onze kennis en ervaring! Kom langs op ons kantoor in Groningen en ontdek wat je anders had laten liggen.

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle bedrijfsfilm

Wij weten precies hoe we jouw bedrijfsfilm maximaal kunnen laten scoren!

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Bedrijfsfilm laten maken?

Ben je benieuwd geworden naar de concrete voordelen van een bedrijfsfilm voor jouw bedrijf? Wij vertellen je er graag alles over in een persoonlijk gesprek. Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden en kansen van videomarketing? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben ruime ervaring met het maken van animaties, bedrijfsfilms, video’s voor employer branding en explanimations, om maar eens wat te noemen. Leer ons kennen en kijk wat we voor je kunnen betekenen!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV