Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Verras met een doelgericht bedrijfsfilm die scoort

Bedrijfsfilm laten maken

  • Krachtige online vindbaarheid
  • Vergroot je merkbekendheid met unieke video's
  • Verrassende en gedurfde video's

Offerte ontvangen

Bedrijfsfilm laten maken

Wil je een bedrijfsfilm laten maken? Bij FreshTV zit je goed. Een bedrijfsfilm is dé manier om je bedrijf online te presenteren en te laten zien wat jou onderscheidt van je concurrent. Wist je dat 70% van je doelgroep visueel is ingesteld en dus liever kijkt dan leest? Dus waar banners en geschreven ads hun doel missen, trekt jouw bedrijfsfilm meteen alle aandacht!

Succesvolle voorbeelden van bedrijfsfilms

Apptitude bedrijfsfilm

Apptitude heeft deze bedrijfsfilm laten maken en er succesvol nieuwe klanten door gekregen.

Bedrijfsfilm laten maken

Succesvolle zoektocht met bedrijfsvideo!

Pharmaspray Bedrijfsfilm

Pharmaspray heeft door FreshTV deze bedrijfsfilm laten maken. De film is voornamelijk ingezet tijdens beurzen en adviesgesprekken.

Chipsoft – Employer Branding

Succesvolle Employer Branding film voor Chipsoft Amsterdam

Professionele bedrijfsfilm laten maken

Professionele bedrijfsfilm laten maken

Op zoek naar een creatief bureau dat jou van A tot Z begeleidt bij het maken van toffe bedrijfsfilms? FreshTV doet het voor je. Samen bedenken we het concept en maken we een bedrijfsfilm die interessant is en aanzet tot actie. Met onze professionele insteek en jarenlange ervaring gaan wij recht op het doel af dat jij met video voor ogen hebt. Zo krijg je niet alleen een bedrijfsfilm die niet alleen opvalt, maar ook tot actie aanzet.

 

Van bedrijfsfilm-kijker naar klant

Van bedrijfsfilm-kijker naar klant

Een bedrijfsfilm is een uitstekende manier om van kijkers klanten te maken en meer leads te genereren. Daarnaast draagt een bedrijfsfilm van FreshTV bij aan een betere online vindbaarheid. Dat betekent dus meer bezoekers, meer naamsbekendheid en meer klanten!

Wat anderen zeggen over onze bedrijfsfilms

FreshTV heeft voor Wireless Value een animatie gemaakt. Doel was om een complex product in 1 minuut helder en duidelijk uit te leggen. FreshTV heeft onze verwachtingen overtroffen. De communicatie met de projectmanager tijdens het traject was helder en vlot.
Bas beoordeelde
FreshTV met een
9.0

— Bas Visser, Sales- en marketingmanager @ Wireless Value

6 succesfactoren tot een succesvolle bedrijfsfilm

Wij weten precies hoe we jouw bedrijfsfilm maximaal kunnen laten scoren!

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Luc Smiers

Luc Smiers

Productie & Marketing

Al bijna 10 jaar maken wij mensen gelukkig en bedrijven succesvol door de inzet van video- en animatiefilms. Graag bespreken wij samen met jou de kansen die video biedt. Uiteraard onder het genot van een frisse smoothie!

Trots op onze Luc vanwege zijn enthousiaste communicatiestijl, liefde voor video en projectmanagement-skills. Waar hij gelukkig van wordt? Een zelfgebakken pannenkoek!

Bekijk het complete FreshTV team

Bedrijfsfilm laten maken?

Wil jij een bedrijfsfilm laten maken die meer klanten oplevert? Kom vrijblijvend een héérlijke smoothie drinken op één van onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam of Groningen. Dan spreken we samen de mogelijkheden door!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook zelf aan de slag met video?

Dat hangt natuurlijk af van wie je bent. Onze ervaring is dat het laten maken van een succesvolle video nog wel eens onderschat wordt. Vaak wordt er buitengewoon belangrijke zaken over het hoofd gezien als de ideale lengte, inhoud en call to action van de video. Naast dat dit zonde is, ligt er ook gevaar op de loer. Een slechte video is namelijk schadelijk voor het imago van je bedrijf. In dat geval doe je er goed aan om de video offline te houden en te wachten tot het moment dat je de investering in een video-expert wel kunt en wilt maken. Wij denken graag met je mee over hoe je het beschikbare budget het beste kunt inzetten om je doelstellingen te behalen!

Hoe gaan jullie te werk bij het laten maken van een animatiefilm?

Bij FreshTV Videomarketing werken we vanuit zes heldere stappen om tot een succesvolle animatiefilm te komen. Belangrijk, omdat je op deze manier effectief te werk kan gaan. Je weet immers wat je van elkaar kan verwachten.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.