.

Een bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm laten maken is dé manier om je bedrijf online te presenteren aan je doelgroep. In een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo laat je zien wat jouw bedrijf onderscheidt van de concurrentie. Je kunt direct met jouw klanten de dialoog aangaan, ze enthousiasmeren én overtuigen. Een bedrijfsfilm zegt zoveel meer…wist je bijvoorbeeld dat 70% van je doelgroep visueel ingesteld is en liever kijkt dan leest? Dus terwijl banners en advertenties hun doel missen, trekt een bedrijfsfilm meteen de aandacht!

.Waarom FreshTV Videomarketing?

FreshTV Videomarketing is gespecialiseerd in het produceren van bedrijfsfilms. Door onze unieke kijk op video marketing produceren wij bedrijfsfilms die je doelgroep raken en intrigeren. Onze creatieve en professionele insteek zorgt ervoor dat onze bedrijfsfilms niet alleen interessant, maar ook overtuigend zijn.

Maar onze ervaring gaat verder dan alleen maar produceren. Wij begeleiden het gehele proces van het maken van een bedrijfsfilm van A tot Z. Samen vertalen wij de bedrijfsvisie en doelstellingen naar een bedrijfsfilm die jouw doelgroep weet te raken!

Betere online vindbaarheid

Een bedrijfsfilm is niet alleen goed voor het promoten van je bedrijf, maar ook voor de online vindbaarheid van je website! Je bedrijf wordt door de film beter geïndexeerd door zoekmachines zoals Google. Je krijgt dus meer bezoekers op je website, meer naamsbekendheid en dus meer klanten!

Ook vergroot je je populariteit door de shareability van de bedrijfsfilm. Als mensen de film leuk vinden, zullen ze deze sneller delen met vrienden en bekenden. Een goede bedrijfsfilm leidt dus tot mond tot mond reclame.

youtube-video-laten-maken

Videoproductie


.

Luc Smiers - FreshTV

Van kijkers klanten maken

Een bedrijfsfilm laten maken is dus een uitstekende manier om van kijkers klanten te maken en meer leads te genereren. Ben je nieuwsgierig naar de voordelen voor jouw bedrijf? Of heb je nog vragen? Drink een smoothie met ons en ontdek jouw kansen!

.