Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Bedrijfsfilm laten maken

Prachtige bedrijfsfilms voor organisaties met betekenis

  • Krachtige uitstraling
  • Unieke datagedreven aanpak
  • Duurzaam inzetbaar

Portfolio bekijken Offerte ontvangen

Aantrekkelijke en unieke bedrijfsfilms

Wij geloven in de kracht van goede bedrijfsfilms met betekenis. Ons team zet zich in om voor jou de mooiste film te maken waar je trots op kan zijn. Daarbij zorgt een video tot wel 80% meer conversie op je site. Als merk wil je opvallen. Je boodschap overbrengen en je doelgroep overtuigen. Een bedrijfsfilm laten maken door FreshTV is de manier om de aandacht te pakken, de toon te zetten en om een blijvende indruk achter te laten. Is je doel om meer mensen op je site te converteren? Dan produceren wij een video met het juiste verhaal, de optimale lengte en voorzien van uitnodigende calls-to-action.

Bedrijfsfilm laten maken? Bekijk deze voorbeelden.

Commercial Douwe Egberts

Jacobs Douwe Egberts Cafitesse

Infomercial - HZPC Sunita

Maak kennis met het nieuwe aardappelras Sunita!

Bedrijfsfilm - Aldowa

Indrukwekkende making of van het Atrium

Bedrijfsfilm FritsJurgens Masterly

Bekijk meer in ons portfolio

Bedrijfsfilm laten maken door FreshTV? Lees onze reviews.

Een leuk team, erg positief ingesteld, dat goed werk levert en snel reageert. Kortom: als je op zoek bent naar een professionele video, dan is dit het bedrijf om in te huren. Ik kan niet anders zeggen dan dat onze verwachtingen overtroffen zijn. We hebben er nagenoeg geen werk van gehad qua voorbereiding en zij hebben alles heel netjes opgesteld qua planning, script, etc. Ze weten precies wat ze moeten doen om het doel van de video te bereiken!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ AdResults

Settle Service heeft met de hulp van FreshTV een gaaf, nieuw VR product op de markt gebracht. Veel expertise, denken graag mee met de klant en een leuk team om mee samen te werken. Wij van Settle Service raden FreshTV van harte aan!
Muriel beoordeelde
FreshTV met een
9

— Muriel Klaver, Communicatie adviseur @ Settle Service

Tritium Advies heeft vier verschillende video's door FreshTV laten maken om verschilende stakeholders duidelijk te maken wie wij zijn en waar wij voor staan. De samenwerking met FreshTV is uitstekend verlopen. Hartstikke bedankt daarvoor!
Bas beoordeelde
FreshTV met een
9

— Bas van Engelen, Junior marketeer @ Tritium Advies

Opvallende bedrijfsfilm laten maken

Opvallende bedrijfsfilm laten maken

De tijd waarin een bedrijfsfilm door een handige collega met camcorder werd gemaakt, ligt ver achter ons. FreshTV kan voor jouw bedrijf een vakkundig gefilmde en gemonteerde videoproductie maken. Door een combinatie van de juiste beelden, woorden en geluid zetten we de juiste toon en brengen we jouw unieke boodschap helder over. In een bedrijfsfilm van FreshTV Videomarketing schijnt door hoe trots je bent op je bedrijf en wat je opdrachtgevers kunt bieden. Een goede bedrijfsfilm maakt het verschil tussen opvallen en genegeerd worden. Vraag nu een offerte aan en laat geen kansen meer liggen!

 

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsfilm?

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsfilm?

75% van de marketingprofessionals zegt dat video de beste ROI geeft ten opzichte van andere content. Een bedrijfsfilm is dus een uitstekende manier om je bedrijf op een opvallende manier te presenteren. Je kunt een bedrijfsvideo op verschillende platformen inzetten, zoals YouTube, Instagram en Linkedin. Afhankelijk van je doelgroep. Het is een van de meest effectieve manieren om je boodschap over te brengen: helder, duidelijk en aansprekend voor je doelgroep. Met een goede bedrijfsfilm krijg je een groter bereik in zoekmachines en op sociale media. En je maakt er een blijvende, emotionele connectie mee met je doelgroep. Daardoor vergroot je de kans aanzienlijk dat ze voor jou kiezen. Sterker nog 59% van bestuurders/beslissers zijn het ermee eens dat als je kan kiezen voor tekst of video ze eerder geneigd zijn te kiezen voor video. (check deze bron voor meer insights)

 Voor wie maak je een bedrijfsfilm?

Voor wie maak je een bedrijfsfilm?

De eerste doelgroep waar je aan kunt denken zijn natuurlijk nieuwe opdrachtgevers en zelfs potentiële werknemers. Een emotionele connectie door je verhaal te vertellen in een bedrijfsfilm, garandeert een positieve indruk op je organisatie. Ook klanten voor je product of dienst moeten jouw bedrijf zien dankzij de bedrijfsfilm. Hetzelfde geldt voor potentiële werknemers: Als je het beste talent wilt aantrekken, moet je hun aandacht en interesse vangen (bekijk ook onze Employer Branding aanpak). Dat lukt nu eenmaal beter met een professionele, visuele presentatie dan met tekst. Al deze doelgroepen bereik je optimaal door storytelling in een professionele bedrijfsfilm.

Van bedrijfsfilm kijkers naar klanten

Van bedrijfsfilm kijkers naar klanten

Als je een bedrijfsfilm laat maken voor een bepaalde doelgroep, wil je deze ook tot actie aanzetten. Bijvoorbeeld tot klant kronen. Storytelling is een prima manier om een emotionele connectie te maken met je doelgroep. Daardoor hebben ze een goed gevoel bij jouw bedrijf, en zullen ze eerder voor jou kiezen. Wanneer ze alleen maar oppervlakkige, zakelijke informatie hebben, haken ze misschien af. Onze specialisten zorgen ervoor dat je bedrijfsfilm potentiële klanten aanspreekt in sfeer, toon en stijl. Maar uiteraard weten onze specialisten ook hoe onze videofilms tot wel 80% meer conversie kan veroorzaken. Bekijk ook een aantal van onze succesvolle cases!

Bedrijfsfilm laten maken om nieuwe werknemers te werven

Bedrijfsfilm laten maken om nieuwe werknemers te werven

Ook als je nieuwe mensen zoekt om bij je organisatie te komen werken, is een bedrijfsfilm een krachtig instrument. Je kunt een bedrijfsfilm goed gebruiken om te laten zien hoe het eraan toegaat op de werkvloer, wat voor leuke dingen jullie doen na het werk, en wat je werknemers inspireert. Daar worden potentiële werknemers een stuk enthousiaster van, dan van een regeltje of twee onderaan de vacaturetekst. Bovendien kun je, als je de bedrijfsfilm algemeen maakt, deze hergebruiken voor meerdere vacatures. Laten we snel een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken.

Kort en krachtig je verhaal vertellen

Kort en krachtig je verhaal vertellen

Wat is het verhaal van je bedrijf? Dat is vaak nog niet zo eenvoudig uit te leggen. Daarom is het goed om te weten dat de videomakers van FreshTV veel ervaring hebben met het maken van bedrijfsfilms. Samen met jou zetten ze alle informatie om in een korte boodschap met impact. Zij zorgen dat er niets ontbreekt wat er in een goede bedrijfsfilm hoort te zitten. Samen kom je tot een verhaal dat je doelgroep aanspreekt, past in je corporate branding, en zorgt voor een beter bereik. Denk je echter dat jou verhaal zo ingewikkeld is, dat het niet in een film te pakken is? Dan kunnen we natuurlijk ook een animatie laten maken!

Je verhaal vertellen met een bedrijfsfilm

Je verhaal vertellen met een bedrijfsfilm

Ieder bedrijf heeft een verhaal dat het waard is om te vertellen. Door dat verhaal te vertellen, laat je niet alleen aan de wereld zien wat voor product of dienst je verkoopt, maar ook waar je bedrijf voor staat en wat je belangrijk vindt. Dat komt in een bedrijfsfilm oprecht, duidelijk en doeltreffend over. Daarom is een bedrijfsvideo een heel geschikte manier om het verhaal van je bedrijf te vertellen. Wij vertalen wat je te zeggen hebt in een video waarin trots, geluk en succes centraal staan.

 

Persoonlijke Storytelling

Persoonlijke Storytelling

Storytelling laat de persoonlijke kant zien van je bedrijf. Dat kan heel goed door uitsluitend werknemers in je bedrijfsfilm te laten zien, maar nog beter is het als je ook bijvoorbeeld klanten en leveranciers aan het woord kunt laten. Zo komt je verhaal nog authentieker over. Met een goede bedrijfsfilm die een oprecht verhaal vertelt, zorg je dat je doelgroep vertrouwen in je heeft, en eerder voor jou kiest. Kijk daarvoor ook eens op deze pagina over testimonials.

Je bedrijfsfilm laten maken voor sociale media

Je bedrijfsfilm laten maken voor sociale media

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit online marketing. En zeg nou zelf: hoe vaak zie je een stuk tekst gedeeld worden, in vergelijking met filmpjes? Als je bedrijfsfilm een goed verhaal vertelt of grappig of spannend genoeg in elkaar zit, zullen mensen deze gaan delen op sociale media. Dat kan zelfs leiden tot een sneeuwbaleffect, en dan vergroot je het bereik exponentieel. Door te kiezen voor een bedrijfsfilm van FreshTV, vergroot je je kansen om opgepikt te worden. Wij zetten je liever op de kaart als trending dan als saai en statisch.

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesvolle stappen voor een imponerende bedrijfsfilm

Ons team maakt jouw bedrijfsfilm tot een succes!

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Bedrijfsfilm laten maken?

Ben je benieuwd geworden naar de concrete voordelen van een bedrijfsfilm voor jouw bedrijf? Wij vertellen je er graag alles over in een persoonlijk gesprek. Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden en kansen van videomarketing? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben ruime ervaring met het maken van animaties, bedrijfsfilms, video’s voor employer branding en explanimations, om maar eens wat te noemen. Leer ons kennen en kijk wat we voor je kunnen betekenen!

Portfolio checken Offerte ontvangen

Logica brengt je van A naar B, maar een bedrijfsfilm brengt je overal...

Veelgestelde vragen

Kan je nog films maken tijdens de Corona crisis?

Update 31 maart 2020

In de huidige situatie is het vrijwel onmogelijk om bedrijfsfilms te maken. Zelfs als je ergens mag filmen is er niets te filmen.
Behalve verstilde landschappen en steden is er verder geen situatie die zich leent voor een bedrijfsfilm.
Daarom kiezen veel organisaties nu voor animatiefilms in plaats van “echte” films.

Hebben jullie voorbeelden van animatie- en videoproducties?

Een goed gevuld portfolio staat voor je klaar om bekeken te worden! Bezoek ons portfolio en ontdek de verschillende stijlen en vormen waarin jij je boodschap kan laten gieten. Elke videovorm heeft haar eigen kracht. Kom met ons in gesprek om te ontdekken welke strategie past bij jouw doelstellingen.

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Kan ik ook zelf aan de slag met video?

Dat hangt natuurlijk af van wie je bent. Onze ervaring is dat het laten maken van een succesvolle video nog wel eens onderschat wordt. Vaak wordt er buitengewoon belangrijke zaken over het hoofd gezien als de ideale lengte, inhoud en call to action van de video. Naast dat dit zonde is, ligt er ook gevaar op de loer. Een slechte video is namelijk schadelijk voor het imago van je bedrijf. In dat geval doe je er goed aan om de video offline te houden en te wachten tot het moment dat je de investering in een video-expert wel kunt en wilt maken. Wij denken graag met je mee over hoe je het beschikbare budget het beste kunt inzetten om je doelstellingen te behalen!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV