Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Bedrijfsvideo

Met trots je bedrijf presenteren

  • Makkelijk en snel presenteren wat je doet
  • Hoog scoren in de Google zoekresultaten

Offerte ontvangen

Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo De afgelopen tijd komt het gebruik van online video als middel van corporate reclame steeds vaker voor. Een goede bedrijfsvideo helpt je klanten om zich beter aan jou en je bedrijf te verbinden. FreshTV Videomarketing is gespecialiseerd in het produceren van bedrijfsfilms. Succesvolle bedrijfsvideo’s creëren we bij FreshTV aan de hand van scenario’s. Net als bij een televisieshow zorgen we voor spanning en verrassingen, gebruiken we emoties en verschillende karakters en bevatten onze bedrijfsvideo’s alle momenten van trots, geluk en succes binnen je organisatie. Net als in het echte leven. Mensen vinden mensen leuk en daarom is er geen betere manier voor klanten om zich aan de hand van een bedrijfsvideo te verbinden met je organisatie. Immers, als een potentiële klant zich kan identificeren met waar je voor staat en waar je voor gaat, geeft dat de klant meer zelfvertrouwen. Ook wordt de waarschijnlijkheid groter dat een klant voor jouw product of dienst kiest.

Succesvolle voorbeelden van bedrijfsvideo's

ChipSoft bedrijfsvideo

Binnen 59 seconden een helder beeld van de werkomgeving, inclusief opvallende gewoontes!

Apptitude bedrijfsvideo

Deze bedrijfsvideo is opgenomen in één dag met een voltallige filmcrew inclusief lichtman.

Spread the word

Spread the word

Waar de focus van een corporate- of bedrijfsvideo tot een paar jaar geleden nog op het promoten van je merk lag, richten we ons bij FreshTV nu op het oplossen van de problemen van je klant. Je doelgroep is kritischer dan ooit en niemand komt nog naar je website om “slechts” een filmpje te bekijken. Klanten komen naar je website omdat ze een situatie hebben die ze graag willen oplossen.

Bij FreshTV vinden we dat in de steeds verder digitaliserende klantrelatie de wensen en belangen van je klant altijd voorop moeten staan. Met de komst van verschillende social media, gecombineerd met YouTube, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om jouw corporate identiteit te delen met je doelgroep.

FreshTV maakt jouw verhaal persoonlijk, met eigen mensen en eigen wensen. Daarmee toont een bedrijfsvideo hoe trots je bent op je medewerkers, en klanten merken dat verschil. In de producties van FreshTV spelen jouw medewerkers de hoofdrol.

Hoog in de zoekresultaten

Hoog in de zoekresultaten

Google beloont websites die goed gevuld zijn met video’s, afbeeldingen en pakkende teksten. Met een bedrijfsvideo verschijn je dus hoger in de zoekresultaten. En klikken ook 52x sneller.

De bedrijfsvideo’s die we bij FreshTV maken zorgen ervoor dat klanten jouw bedrijf, je producten, diensten en je service makkelijker en sneller begrijpen. Een klant die jou dankzij je bedrijfsfilm beter begrijpt, heeft meer vertrouwen in je. Een win-winsituatie, want dankzij dit consumentenvertrouwen worden je verkoopcijfers gestimuleerd.

Wanneer wij video content creëren, denken we nooit aan video’s voor eenmalig gebruik. De beelden voor een bedrijfsfilm kunnen we opnieuw inzetten voor bijvoorbeeld een online training video of een reclamespotje. Daarnaast kan je beter tien films van één minuut maken dan één film van tien minuten, dit is veel beter voor specifieke zoekopdrachten.

Wat anderen zeggen...

We hebben de commercial als test gedraaid voor een aantal specifieke voorstellingen en we hebben nu besloten dat de commercial voor alle voorstellingen komt te draaien!

— Pathé Bioscopen

Zeer prettige samenwerking en dik tevreden over het eindresultaat van de films en animatie. Ik raad FreshTV zeker aan!
Simone beoordeelde
FreshTV met een
8

— Simone van Vegten, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Luc Smiers

Luc Smiers

Productie & Marketing

Al bijna 10 jaar maken wij mensen gelukkig en bedrijven succesvol door de inzet van video- en animatiefilms. Graag bespreken wij samen met jou de kansen die video biedt. Uiteraard onder het genot van een frisse smoothie!

Trots op onze Luc vanwege zijn enthousiaste communicatiestijl, liefde voor video en projectmanagement-skills. Waar hij gelukkig van wordt? Een zelfgebakken pannenkoek!

Bekijk het complete FreshTV team

Wat is jouw verhaal?

Hoe wil jij jouw verhaal het liefst vormgeven en verspreiden? Laat het ons weten via een berichtje of bel 050 - 8200937. Zo kunnen we – onder het genot van een smoothie – bespreken wat we voor jou kunnen betekenen!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Psst! Niet fruitig genoeg?