“We hebben FreshTV ingeschakeld voor verschillende bedrijfsdoelen”

– Dorothy van den Berg (Marketing en Communicatie DermaClinic)


.

Bedrijfsvideo

De afgelopen tijd komt het gebruik van online video als middel van corporate reclame steeds vaker voor. Een goede bedrijfsvideo helpt je klanten om zich beter aan jou en je bedrijf te verbinden. FreshTV Videomarketing is gespecialiseerd in het produceren van bedrijfsfilms. Succesvolle bedrijfsvideo’s creëren we bij FreshTV aan de hand van scenario’s. Net als bij een televisieshow zorgen we voor spanning en verrassingen, gebruiken we emoties en verschillende karakters en bevatten onze bedrijfsvideo’s alle momenten van trots, geluk en succes binnen je organisatie. Net als in het echte leven.

Mensen vinden mensen leuk en daarom is er geen betere manier voor klanten om zich aan de hand van een bedrijfsvideo te verbinden met je organisatie. Immers, als een potentiële klant zich kan identificeren met waar je voor staat en waar je voor gaat, geeft dat de klant meer zelfvertrouwen. Ook wordt de waarschijnlijkheid groter dat een klant voor jouw product of dienst kiest.

.


Spread the word

Waar de focus van een corporate- of bedrijfsvideo tot een paar jaar geleden nog op het promoten van je merk lag, richten we ons bij FreshTV nu op het oplossen van de problemen van je klant. Je doelgroep is kritischer dan ooit en niemand komt nog naar je website om “slechts” een filmpje te bekijken. Klanten komen naar je website omdat ze een situatie hebben die ze graag willen oplossen.

Bij FreshTV vinden we dat in de steeds verder digitaliserende klantrelatie de wensen en belangen van je klant altijd voorop moeten staan. Met de komst van verschillende social media, gecombineerd met YouTube, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om jouw corporate identiteit te delen met je doelgroep.

FreshTV maakt jouw verhaal persoonlijk, met eigen mensen en eigen wensen. Daarmee toont een bedrijfsvideo hoe trots je bent op je medewerkers, en klanten merken dat verschil. In de producties van FreshTV spelen jouw medewerkers de hoofdrol.

Hoog in de zoekresultaten

Google beloont websites die goed gevuld zijn met video’s, afbeeldingen en pakkende teksten. Met een bedrijfsvideo verschijn je dus hoger in de zoekresultaten. En klikken ook 52x sneller.

De bedrijfsvideo’s die we bij FreshTV maken zorgen ervoor dat klanten jouw bedrijf, je producten, diensten en je service makkelijker en sneller begrijpen. Een klant die jou dankzij je bedrijfsfilm beter begrijpt, heeft meer vertrouwen in je. Een win-winsituatie, want dankzij dit consumentenvertrouwen worden je verkoopcijfers gestimuleerd.

Wanneer wij video content creëren, denken we nooit aan video’s voor eenmalig gebruik. De beelden voor een bedrijfsfilm kunnen we opnieuw inzetten voor bijvoorbeeld een online training video of een reclamespotje. Daarnaast kan je beter tien films van één minuut maken dan één film van tien minuten, dit is veel beter voor specifieke zoekopdrachten.

bedrijfsvideo

bedrijfsvideo-videomarketing


.

Peter de Graaf

Wat is jouw verhaal?

Hoe wil jij jouw verhaal het liefst vormgeven en verspreiden? Laat het ons weten via een berichtje of bel bel ons. Zo kunnen we – onder het genot van een smoothie – bespreken wat we voor jou kunnen betekenen!

.