Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Met trots je bedrijf presenteren

Bedrijfsvideo laten maken

  • Hoogwaardige videocontent
  • Hoger in Google
  • Unieke stijl en mogelijkheden

Offerte ontvangen Portfolio zien

Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo Een goede bedrijfsvideo helpt je om je klanten een goede indruk van je organisatie te geven. We spelen met de bedrijfsvideo in op de emoties van je doelgroep en bevatten alle momenten van trots, geluk en succes binnen je organisatie. Net als in het echte leven. Mensen kijken graag naar andere mensen en daarom is er geen betere manier voor klanten om zich aan de hand van een bedrijfsvideo te verbinden met je organisatie. Immers, als een potentiële klant zich kan identificeren met waar je voor staat en waar je voor gaat, geeft dat de klant meer zelfvertrouwen. Ook wordt de waarschijnlijkheid groter dat een klant voor jouw product of dienst kiest.

Succesvolle voorbeelden van bedrijfsvideo's

Commercial Douwe Egberts

Jacobs Douwe Egberts Cafitesse

Bedrijfsfilm - Aldowa

Indrukwekkende making of van het Atrium

Bedrijfsfilm Lift-Tex

Heavy-lift slings

Infomercial - HZPC Sunita

Maak kennis met het nieuwe aardappelras Sunita!

Bekijk meer in ons portfolio

Reviews

Een leuk team, erg positief ingesteld, dat goed werk levert en snel reageert. Kortom: als je op zoek bent naar een professionele video, dan is dit het bedrijf om in te huren. Ik kan niet anders zeggen dan dat onze verwachtingen overtroffen zijn. We hebben er nagenoeg geen werk van gehad qua voorbereiding en zij hebben alles heel netjes opgesteld qua planning, script, etc. Ze weten precies wat ze moeten doen om het doel van de video te bereiken!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ AdResults

Zeer prettige samenwerking en dik tevreden over het eindresultaat van de films en animatie. Ik raad FreshTV zeker aan!
Simone beoordeelde
FreshTV met een
8

— Simone van Vegten, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

Familienet - "We zijn ontzettend positief over jullie. Vanaf het begin hebben jullie met ons meegedacht en snel gehandeld als dat nodig was."
Stephanie beoordeelde
FreshTV met een
8.9

— Stephanie Bloemink, Marketing en communicatie @ Familienet

Spread the word

Spread the word

Waar de focus van een corporate- of bedrijfsvideo tot een paar jaar geleden nog op het promoten van je merk lag, richten we ons bij FreshTV nu op het oplossen van de problemen van je klant. Je doelgroep is kritischer dan ooit en niemand komt nog naar je website om “slechts” een filmpje te bekijken. Klanten komen naar je website omdat ze een situatie hebben die ze graag willen oplossen. Maak nu vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.

Corporate identiteit

Corporate identiteit

Bij FreshTV vinden we dat in de steeds verder digitaliserende klantrelatie de wensen en belangen van je klant altijd voorop moeten staan. Met de komst van verschillende social media, gecombineerd met YouTube, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om jouw corporate identiteit te delen met je doelgroep.

FreshTV maakt jouw verhaal persoonlijk, met eigen mensen en eigen wensen. Daarmee toont een bedrijfsvideo hoe trots je bent op je medewerkers, en klanten merken dat verschil. In de producties van FreshTV spelen jouw medewerkers de hoofdrol.

Hoog in de zoekresultaten

Hoog in de zoekresultaten

Google beloont websites die goed gevuld zijn met (YouTube) video’s, afbeeldingen en pakkende teksten. Met een bedrijfsvideo verschijn je dus hoger in de zoekresultaten. En klikken tot wel 52x vaker.

De bedrijfsvideo’s die we bij FreshTV maken zorgen ervoor dat klanten jouw bedrijf, je producten, diensten en je service makkelijker en sneller begrijpen. Een klant die jou dankzij je bedrijfsfilm beter begrijpt, heeft meer vertrouwen in je. Een win-winsituatie, want dankzij dit vertrouwen worden je verkoopcijfers gestimuleerd.

Over ons

Over ons

Wanneer wij videocontent creëren, denken we nooit aan bedrijfsvideo’s voor eenmalig gebruik. De beelden voor een bedrijfsvideo kunnen we opnieuw inzetten voor bijvoorbeeld een online training video of een reclamespot. Daarnaast kan je beter tien films van één minuut maken dan één film van tien minuten, dit is veel beter voor specifieke zoekopdrachten.

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

Zes stappen tot een succesvolle bedrijfsvideo

Wij weten precies hoe we jouw bedrijfsvideo maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Wat is jouw verhaal?

FreshTV Videomarketing is gespecialiseerd in het produceren van bedrijfsfilms. Succesvolle bedrijfsvideo’s creëren we bij FreshTV aan de hand van goed doordachte scenario’s. Hoe wil jij jouw verhaal het liefst vormgeven en verspreiden? Laat het ons weten via een berichtje of bel 085 - 2738331 . Zo kunnen we – onder het genot van een smoothie – bespreken wat we voor jou kunnen betekenen!

Offerte ontvangen Portfolio

Logica brengt je van A naar B, maar creativiteit brengt je overal...

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat is de doorlooptijd van een videoproductie?

De doorlooptijd van een videoproductie is bij FreshTV Videomarketing 1 maand. Zodra er een akkoord is wordt er binnen 14 dagen een opnamedag gepland door onze projectmanagers. Na het filmen op locatie wordt er de dag erna gestart met de montage. Daarna vindt er een kleurnabewerking plaats en wordt het geluid afgemixt. De eerste oplevering kan al een week na de filmopnames zijn! Dan volgt er een feedbackronde die we ook binnen zo kort mogelijke tijd verwerken. Zodoende zijn we in staat om binnen 1 maand een videoproductie af te ronden en op te leveren. Bel ons voor meer informatie of vul dit formulier in.

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Komen jullie op locatie filmen?

Wij komen op locatie filmen als dat past binnen het concept. Het is niet altijd even spannend om een kantoor te filmen. Daarom kiezen we soms voor andere locaties die beter aansluiten bij het verhaal dat we willen vertellen. Een employer branding film wordt wel altijd op de locatie gefilmd waar de vacature ingevuld zal worden. Aangezien je het echte beeld van de locatie wilt weergeven is het niet logisch dit ergens anders op te nemen.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV