“Van beursstand naar beursstudio”


.

Beursvideo & Live Videoregistratie

Sta jij op beurzen met jouw bedrijf, dienst of product? Niet alleen om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf zichtbaar is, maar ook om juist die belangrijke connectie met jouw doelgroep te leggen. Zonder deze klant en connectie ben je als organisatie namelijk niets.

.


Beursvideo & Live Videoregistratie


Opvallen door te onderscheiden

Voordat je op deze beurzen aanwezig bent, ben je waarschijnlijk al weken, of maanden in de weer. Juist om er voor te zorgen dat jouw beursstand er gelikt uit ziet en dat je met jouw stand zonder meer de aandacht trekt. Maar hoe ga jij jezelf tussen al die andere stands onderscheiden van de buren en de concurrentie? Het blijft altijd maar weer een lastige vraag. En wat doe je om juist de bezoekers die niet aanwezig zijn te bereiken? Deze zijn toch minstens zo belangrijk.

Denk eens aan meerdere beursvideo’s, die verslag leggen van alles wat er tijdens de beursdagen is gebeurd. Prachtige content die meerwaarde biedt voor jouw website, YouTube kanaal en uiteraard alle prospects en klanten! Zij wanen zich toch een beetje op de beurs aanwezig bij jouw stand en organisatie.

Upgrade je beursstand

FreshTV Videomarketing helpt je hierbij. Hoe we dat doen? Wij gaan met je mee naar de beurs zodat we samen met jou, van jouw beursstand een beursstudio kunnen maken, waar je interviews kan afnemen, demo’s kunt geven, noem maar op!

Of wil je live vanaf de beurs uitzenden? Ook dit is mogelijk, want met onze jarenlange ervaring, sturen we je zo live, het internet over. Zo kunnen jouw klanten en prospects vanaf iedere locatie meekijken. Het maakt niet uit of ze op de bank zitten of in het vliegtuig onderweg zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. Net als de interactie! Want deze zelfde kijkers kunnen vanaf hun huidige locatie vragen stellen, waar jij, of misschien jouw beursspreker direct antwoord op kunnen geven!

Beursvideo & Live Videoregistratie

Beursvideo & Live Videoregistratie freshtv


.

Michael Schouwenaar - FreshTV

De investering waard?

Nu vraag je jezelf af, is dat niet enorm veel werk, van je beursstand een studio maken? Het antwoord is nee. En is dat niet duur? Nee, het is zelfs goedkoper dan een stand maken en vervoeren! Wij ontzorgen je van begin tot eind, zodat jij je alleen maar druk hoeft te maken over het aanspreken van jouw doelgroep.

.