Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Beursvideo en Live Videoregistratie

Haal het optimale uit je beursstand

  • Opvallen door te onderscheiden
  • Upgrade je beursstand

Offerte aanvragen LINK

Beursvideo en Live Videoregistratie

Sta jij op beurzen met jouw bedrijf, dienst of product? Niet alleen om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf zichtbaar is, maar ook om juist die belangrijke connectie met jouw doelgroep te leggen. Zonder deze klant en connectie ben je als organisatie namelijk niets.

Succesvol voorbeeld van een beursvideo

Apptitude Colect @ModeFabriek

Een exclusieve terugblik op een succesvolle editie van de Mode Fabriek.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen...

Supervette video, mooi werk!
Nick beoordeelde
FreshTV met een
8.4

— Nick Andriesse, Directeur Colect @ Apptitude (Colect)

Opvallen door te onderscheiden

Opvallen door te onderscheiden

Voordat je op deze beurzen aanwezig bent, ben je waarschijnlijk al weken, of maanden in de weer. Juist om er voor te zorgen dat jouw beursstand er gelikt uit ziet en dat je met jouw stand zonder meer de aandacht trekt. Maar hoe ga jij jezelf tussen al die andere stands onderscheiden van de buren en de concurrentie? Het blijft altijd maar weer een lastige vraag. En wat doe je om juist de bezoekers die niet aanwezig zijn te bereiken? Deze zijn toch minstens zo belangrijk.

Denk eens aan meerdere beursvideo’s, die verslag leggen van alles wat er tijdens de beursdagen is gebeurd. Prachtige content die meerwaarde biedt voor jouw website, YouTube kanaal en uiteraard alle prospects en klanten! Zij wanen zich toch een beetje op de beurs aanwezig bij jouw stand en organisatie.

Upgrade je beursstand

Upgrade je beursstand

FreshTV Videomarketing helpt je hierbij. Hoe we dat doen? Wij gaan met je mee naar de beurs zodat we samen met jou, van jouw beursstand een beursstudio kunnen maken, waar je interviews kan afnemen, demo’s kunt geven, noem maar op!

Of wil je live vanaf de beurs uitzenden? Ook dit is mogelijk, want met onze jarenlange ervaring, sturen we je zo live, het internet over. Zo kunnen jouw klanten en prospects vanaf iedere locatie meekijken. Het maakt niet uit of ze op de bank zitten of in het vliegtuig onderweg zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. Net als de interactie! Want deze zelfde kijkers kunnen vanaf hun huidige locatie vragen stellen, waar jij, of misschien jouw beursspreker direct antwoord op kunnen geven!

Sebastiaan Kusters

Sebastiaan Kusters

Creative Producer Video

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

De investering waard?

Nu vraag je jezelf af, is dat niet enorm veel werk, van je beursstand een studio maken? Het antwoord is nee. En is dat niet duur? Nee, het is zelfs goedkoper dan een stand maken en vervoeren! Wij ontzorgen je van begin tot eind, zodat jij je alleen maar druk hoeft te maken over het aanspreken van jouw doelgroep.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV