Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Bewegende animaties voor een briljant resultaat!

FreshTV: Bewegende animaties

  • Creatief & innovatief
  • Onderscheidende content
  • Krachtige Branding

Offerte ontvangen Portfolio checken

Bewegende animaties

Bewegende animaties maken ingewikkelde processen en vraagstukken inzichtelijk door in tijd en ruimte de opeenvolgende stappen te laten zien. Zo gaat er niks verloren in de interpretatie van je boodschap.

Krachtige animatiefilms van onze klanten...

Animatie Bigshopper

Your Shopping Advisor

gmak

Je huis verkoop je zelf met gmak!

Animatie IDFocus

Empowering identity

Hoe ontwikkel je goed lesmateriaal?

Waarom het lesmateriaal van Savantis een goede keuze is, wordt uitgelegd in deze animatiefilm.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen…

Wat ons verbaasde was dat we met nauwelijks informatie aan te leveren, een tekst aangeleverd kregen (een script voor de video) die precies de kern van wat we graag willen promoten weergaf. Heel knap, omdat wij een hele andere dienstverlening hebben dan FreshTV. Dit bedrijf verdient zeker een aanbeveling. Het contact verloopt snel en soepel en het heeft ons weinig tijd gekost om uiteindelijk tot een mooie video te komen!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ Bigshopper

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

Bewegende animaties

Bewegende animaties

Mensen zijn beter in staat visuele content op te nemen en te onthouden dan tekstuele. Meer beeld en minder tekst is dus het devies voor je online marketing. Maar wat voor beeld? Illustraties en infographics zijn al een stap in de goede richting, maar animaties gaan nog verder. Bewegende animaties maken ingewikkelde processen en vraagstukken inzichtelijk door in tijd en ruimte de opeenvolgende stappen te laten zien. Zo gaat er niks verloren in de interpretatie van je boodschap. Ook geen tijd verliezen? Vraag direct een offerte aan!

Waarom bewegende animaties werken

Waarom bewegende animaties werken

Het menselijk brein is erg goed in procesmatig denken. We verklaren de wereld om ons heen vaak in termen van oorzaak en gevolg. Hoewel een diagram of infographic deze samenhang ook kunnen uitbeelden, maken animaties het pas echt duidelijk door de toevoeging van beweging in tijd en ruimte. Animatie laat de opeenvolging en samenhang tussen a, b en c duidelijk en ondubbelzinnig zien. De kans dat mensen een bewegende animatie verkeerd begrijpen, is veel kleiner dan tekst of illustraties.

Wanneer bewegende animaties maken?

Wanneer bewegende animaties maken?

Of je nu iets wilt uitleggen of iemand wilt overtuigen: animaties kunnen zo’n beetje ieder verhaal beter vertellen dan welke combinatie van tekst en beeld dan ook. Je kunt ze inzetten in marketingcampagnes, FAQ’s over een product of dienst, bedrijfsfilms en rapportages, om maar eens wat te noemen. Ze gaan uitstekend samen met een sociale-mediacampagne, maar staan ook goed op diverse pagina’s van je website.

Ook bewegende animaties maken?

Ook bewegende animaties maken?

Hoogwaardige animaties maken is een echte kunst. De vakmensen van FreshTV hebben de juiste ervaring en knowhow om succesvolle animatiefilms te maken. Niet alleen zijn ze creatief en weten ze alles van animatiesoftware, ook snappen ze hoe je een boodschap kunt vertalen naar een bewegende animatie. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken welke kansen er voor jou zijn met bewegende animaties.

Inge Jonker

Inge Jonker

Creative Producer Animation

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle bewegende animatie

Wij weten precies hoe we jouw animatiefilm maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over bewegende animaties?

Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen, en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV