Vandaag gesloten
Bel mij terug

Animatie

FreshTV: Bewegende animaties

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

FreshTV: Bewegende animaties

Bewegende animaties maken ingewikkelde processen en vraagstukken inzichtelijk door in tijd en ruimte de opeenvolgende stappen te laten zien. Zo gaat er niks verloren in de interpretatie van je boodschap.

Bewegende animaties

Bewegende animaties

Mensen zijn beter in staat visuele content op te nemen en te onthouden dan tekstuele. Meer beeld en minder tekst is dus het devies voor je online marketing. Maar wat voor beeld? Illustraties en infographics zijn al een stap in de goede richting, maar animaties gaan nog verder. Bewegende animaties maken ingewikkelde processen en vraagstukken inzichtelijk door in tijd en ruimte de opeenvolgende stappen te laten zien. Zo gaat er niks verloren in de interpretatie van je boodschap.

Waarom bewegende animaties werken

Waarom bewegende animaties werken

Het menselijk brein is erg goed in procesmatig denken. We verklaren de wereld om ons heen vaak in termen van oorzaak en gevolg. Hoewel een diagram of infographic deze samenhang ook kunnen uitbeelden, maken animaties het pas echt duidelijk door de toevoeging van beweging in tijd en ruimte. Animatie laat de opeenvolging en samenhang tussen a, b en c duidelijk en ondubbelzinnig zien. De kans dat mensen een bewegende animatie verkeerd begrijpen, is veel kleiner dan tekst of illustraties.

Wanneer bewegende animaties maken?

Wanneer bewegende animaties maken?

Of je nu iets wilt uitleggen of iemand wilt overtuigen: animaties kunnen zo’n beetje ieder verhaal beter vertellen dan welke combinatie van tekst en beeld dan ook. Je kunt ze inzetten in marketingcampagnes, FAQ’s over een product of dienst, bedrijfsfilms en rapportages, om maar eens wat te noemen. Ze gaan uitstekend samen met een sociale-mediacampagne, maar staan ook goed op diverse pagina’s van je website.

Ook bewegende animaties maken?

Ook bewegende animaties maken?

Hoogwaardige animaties maken is een echte kunst. De vakmensen van FreshTV hebben de juiste ervaring en knowhow om succesvolle animatiefilms te maken. Niet alleen zijn ze creatief en weten ze alles van animatiesoftware, ook snappen ze hoe je een boodschap kunt vertalen naar een bewegende animatie. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken welke kansen er voor jou zijn met bewegende animaties.

Wat anderen zeggen…

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door FreshTV: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van FreshTV verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
Martine beoordeelde
FreshTV met een
9.5

— Martine Bouwman, Marketing & Communicatie specialist @ PRA Health Sciences

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Michael Schouwenaar

Michael Schouwenaar

Salesmanager

Wil jij ontdekken waar jouw kansen liggen op het gebied van online video marketing? Drink dan een verfrissende smoothie met ons om alle mogelijkheden door te nemen!

Trots op onze Michael vanwege zijn passie voor video, SEO-kennis en warme telefoonstem. Waar hij gelukkig van wordt? Succesvolle marketingoplossingen!

Bekijk het complete FreshTV team

Vandaag nog alles weten over bewegende animaties?

Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen, en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Psst! Niet fruitig genoeg? :(