“Ik heb de samenwerking met de mensen van FreshTV als heel plezierig, open en constructief ervaren”

– Evert de Niet (directeur Algemeen Belang)


.

Videomarketing voor Algemeen Belang

Hoe breng je met video een uitvaartverzorger onder de aandacht? Dat is de vraag die Evert de Niet zichzelf stelde en heeft beantwoord in samenwerking met FreshTV Videomarketing. Naast een prachtige reeks bedrijfsvideo’s waarin verschillende uitvaartonderwerpen aan bod komen, is er ook gekozen voor video’s waarin uitvaartgedichten worden voorgedragen.

Wil jij ook een bedrijfsvideo of video testimonial laten maken? Meer weten over videomarketing en alle mogelijkheden? Kom dan snel een smoothie bij ons drinken!

.


Bekijk hoe Evert terugblikt op onze samenwerking

Bekijk deze bedrijfsvideo van Algemeen Belang

Terugblik op samenwerking

Niet alleen zijn wij kijken terug op een mooie samenwerking, maar onze opdrachtgever ook. In deze video testimonial vertel hij in het kort hoe hij in samenwerking met FreshTV verschillende videovormen heeft ingezet voor Algemeen Belang.

Video onderwerpen

Bij elke uitvaart loop je tegen verschillende zaken aan. Dit varieert van het bepalen van de juiste muziekstukken tot bijvoorbeeld het kiezen van een geschikte begraafplaats. In bovenstaande video staat het onderwerp ‘rouwverwerking’ centraal.


.

Passende en sfeervolle uitvaartmuziek

Algemeen Belang richt zich op de drie Noordelijke provinciën. Maar waar zoeken deze mensen op binnen zoekmachines als Google en YouTube? Uit zoektermen-onderzoek voor Algemeen Belang bleek dat uitvaartmuziek een populaire zoekterm is. Voor elke provincie hebben we een muziekvideo opgenomen in de taal van de betreffende provincie. Het filmen en online delen van deze pakkende sfeervideo’s was een groot succes. De videoclip is uiteindelijk in vier verschillende versies uitgebracht: Nederlands, Grunnegs, Drents en in het Frysk. Welke vind jij het mooist?

.Grunnegs

Nederlands

Grunnegs

Drents

Frysk