.

Succesverhaal van Beenen automatisering

Met trots kijkt FreshTV Videomarketing terug op een succesvolle samenwerking met Beenen automatisering. Op het gebied van videocontent hebben wij twee uitleganimaties mogen maken. Beide animaties behandelen een complex onderwerp wat wij in twee minuten uitleggen met behulp van geanimeerde 3D tekeningen.

Wil jij ook een (interactieve) animatie laten maken? Of wil je meer weten over videomarketing en alle mogelijkheden? Leer ons kennen. Wij schenken een frisse smoothie voor je in!

.


Bekijk wat Alex over de succesvolle samenwerking zegt

Bekijk de uitleganimatie van Beenen automatisering

Trots op onze samenwerking

Alex van Dalen (algemeen directeur Beenen automatisering) blikt in deze video testimonial terug op zijn prettige ervaring met de mensen van FreshTV. Hij vertelt over de positieve reacties van hun klanten en medewerkers op de film toen deze online kwam. Bekijk snel de video!

Succes met een uitleganimatie

Deze animatiefilm voor Beenen automatisering legt op een simpele en doeltreffende manier uit welke oplossingen Beenen levert voor de verpakkende industrie. In woorden is het lastig uit te leggen wat hun systeem precies doet, daarom laten we graag de video tot de verbeelding spreken.