“FreshTV Videomarketing is écht creatief bezig”

– Elske Dijkstra (Projectmanager Golazo)


.

Videomarketing voor Golazo Noord Nederland

Ieder jaar is FreshTV Videomarketing de vaste partner van Golazo Noord Nederland als het aankomt op videocontent. Voor de 4 Mijl van Groningen hebben wij een ontzettend gave interactieve animatie gerealiseerd, maar ook maken wij de aftermovies van alle runs van Golazo Noord Nederland.

Wil jij ook een (interactieve) animatie laten maken? Of wil je meer weten over videomarketing en alle mogelijkheden? Kom dan snel een smoothie bij ons drinken!

.


Bekijk hoe Elske de fijne samenwerking ervaren heeft

Bekijk de roze gekleurde aftermovie

Trots op onze samenwerking

Niet alleen zijn wij trots en tevreden met de resultaten en samenwerking, maar onze opdrachtgever ook. Elske Dijkstra (projectmanager Golazo Noord Nederland) laat in deze video testimonial weten waarom!

Succes met aftermovies

Op 7 juni 2015 was Groningen weer roze gekleurd! De GasTerra Ladiesrun is een hardloopevenement vol sportiviteit, entertainment en…Women Only! Op de dag wordt de Grote Markt geheel omgebouwd tot Pink Plaza waar onder andere een DJ, masseurs en verschillende stands te vinden zijn. FreshTV Videomarketing heeft de volledige happening in 1 minuut samengevat in deze aftermovie. Bekijk ‘m snel!