“FreshTV is een bedrijf waarbij het persoonlijke heel erg naar voren komt”

– Wendie Roelofs (Mede eigenaar Jan de Jong Top Movers)


.

Videomarketing voor Jan de Jong

Waar let jij op bij het kiezen van een verhuisbedrijf? Je kunt je misschien voorstellen dat een verhuizing een nogal persoonlijke happening is. Vreemde mensen komen jouw huis binnen om persoonlijk eigendommen van A naar B te verhuizen. Verhuisbedrijf Jan de Jong heeft in samenwerking met FreshTV het antwoord op deze vraag gevonden door in hun marketingmix twee videovormen in te zetten.

Wil jij ook een bedrijfsvideo of video testimonial laten maken? FreshTV denkt graag met je mee onder het genot van een frisse smoothie!

.


Bekijk het vriendelijke personeel van Jan de Jong

Een persoonlijke bedrijfsvideo

Jan de Jong besloot in samenwerking met FreshT een aantal korte bedrijfsvideo’s te produceren waarin verhuizers in beeld worden gebracht tijdens hun werkzaamheden. Door de video’s te voorzien van een passende voice-overstem en bijbehorende achtergrondmuziek is een sfeer gecreëerd die goed bij Jan de Jong past.

In deze bedrijfsfilm staat het vriendelijke personeel van Jan de Jong centraal. Als verhuisbedrijf-zoekende is het prettig om van te voren een beeld te hebben wie bij jou over de vloer komt. Deze video maakt dit inzichtelijk binnen 50 seconden!

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan de video!


Klanten van Jan de Jong

Een tevreden klant is goud waard. Dat is geen nieuws voor Jan de Jong. Zelf verzamelen ze namelijk al lange tijd klantbeoordelingen om potentiële klanten extra te overtuigen van hun kwaliteiten. FreshTV heeft Jan de Jong geïnspireerd om een aantal van hun tevreden klanten voor de camera uit te nodigen en hun ervaring met het verhuisbedrijf te delen middels een video testimonial!

Wietse Snaak van  van slijterij- en wijnhandel Jos Beeres vertelt in deze video testimonial hoe hij de verhuiservaring met Jan de Jong ervaren heeft.

“Je verhuist met je gezin, het is dus iets meer dan alleen doosjes schuiven”

– Wietse Snaak (Jos Beeres)

Bekijk de video testimonial van Wietse voor Jan de Jong


Bekijk waarom Wendie met ons in zee ging

Hoe kijken we terug?

Wendie Roelofs is mede eigenaar van Jan de Jong en blikt in deze video testimonial terug op haar eerste kennismaking met videomarketing van FreshTV. Hun video’s staan inmiddels volledig naar wens op hun YouTube kanaal en website. Elke maand worden de video’s nog goed bekenen!

“Voordat FreshTV in beeld kwam, kregen we heel weinig leads binnen via de website”

– Wendie Roelofs (Mede eigenaar Jan de Jong Top Movers)