“Video werkt vele malen beter dan een stukje tekst op papier of lappen tekst op je website”

– Jelmer Spijksma (Eigenaar Or-Quest)


.

Videomarketing voor Or Quest

Or-Quest is een organisatie die gedreven professionals binnen bedrijven in de wereld van de bouw, infra en techniek detacheert. Eigenaar Jelmer Spijksma zocht een samenwerkingspartner op het gebied van video die hun kandidaten en medewerkers kort en krachtig in beeld kon zetten. Er is gekozen om te vloggen. Middels de voordelige vlogpakketten van FreshTV konden ze op eenvoudige wijze veel video-content creëren.

Gebruik jij al video in je marketingmix? Misschien is vloggen wel wat voor jou… FreshTV vertelt je graag over alle mogelijkheden. Kom langs, dan schenken we een smoothie naar wens voor je in!

.


Bekijk wat Jelmer van zijn video’s vindt

Bekijk de video over kandidaat Sierd

Persoonlijk met video

Gelukkig blikken niet alleen wij terug op een fijne vlog-samenwerking, maar onze opdrachtgever ook. Jelmer heeft zijn succesverhaal gedeeld op video middels deze video testimonial. Benieuwd naar jouw kansen met video? Vraag geheel vrijblijvend een frisse kennismaking aan!

“Wij denken dat video de toekomst is in onze dienstverlening”

– Jelmer Spijksma (Eigenaar Or-Quest)

Kandidaten aan het woord

Hoe krachtig is het om je behaalde succes te laten vertellen door je eigen medewerkers of kandidaten? Oordel zelf en bekijk de video van kandidaat Sierd van Westen. Hij vertelt in het kort wat hij zoekt in een detacheerder als Or-Quest en hoe hij dat gevonden heeft bij Or-Quest.

“De ene na de andere ondernemersprijs wordt binnengesleept”

– Sierd van Westen (Kandidaat Or-Quest)