Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Animatiecommercial Magazine Stoer

Animatiecommercial - Magazine Stoer

Deze vakantie hoef jij je niet te vervelen!

Animatiecommercials voor ZPRESS

Animatiecommercials voor ZPRESS

Bouwen aan sterke merken: dat is wat ZPRESS Media Group doet! Onder het label ‘ZPRESS Young’ bereiken zij tieners door het delen van belangrijke info met betrekking tot hun lifestyle. Dat doen ze in de vorm van magazines, een online omgeving en social mediakanalen. Voor de merken Stoer, Goal! en Meiden is FreshTV ingeschakeld om een reeks vette animatiecommercials te ontwikkelen.

Doelstelling

Doelstelling

Tieners enthousiast krijgen over de aanschaf van de magazines Stoer, Goal! en Meiden door de betreffende bladen tot leven te laten brengen met animatie.

Inhoud animatiecommercials

Inhoud animatiecommercials

Elk magazine heeft haar eigen doelgroep. Zo kiezen jeugdige sportliefhebbers voor het magazine Goal! en de modebewuste tieners voor dé glossy Meiden. De magazines staan vol met interessante tips, interviews, posters, enzovoort. Alles gericht op wat op dat moment actueel is.

In een animatiecommercial van 20 seconden wordt iedere editie uitgelicht door de meest populaire pagina’s tot leven te brengen. Dit is gedaan door illustraties uit het blad digitaal los te knippen en geanimeerd te vergroten of te bewegen. Dit in combinatie met een razend enthousiaste voice-over maakt het geheel tot een pakkende animatiecommercial voor tieners.

Verspreiding commercials

Verspreiding commercials

Het podium van de animatiecommercials is groot en effectief. Tijdens de reclameblokken van televisiezenders als Cartoon Network, Nickelodeon en Disney worden de magazines namelijk actief onder de aandacht gebracht. De commercials draaien daarnaast ook online op YouTube, Instagram en Facebook.

Het behaalde resultaat

Het behaalde resultaat

ZPRESS Media Group is razend enthousiast en blijft terugkeren met de vraag voor nieuwe animatiecommercials. Online tikken de views lekker door, de duimpjes steken omhoog en de reacties zijn positief!

Inge Jonker

Inge Jonker

Creative Producer Animation

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

Net als ZPRESS aan de slag met video?

Drink een smoothie met ons!

Onder het genot van een frisse smoothie nemen wij graag samen de kansen op het gebied van video met je door.

Smoothie drinken
Of vraag direct een offerte op maat aan

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV