Vandaag gesloten
Bel mij terug

Infomercial HZPC Sunita

Introductie nieuw aardappelras

Infomercial - HZPC Sunita

Maak kennis met het nieuwe aardappelras Sunita!

Infomercial voor Sunita

Infomercial voor Sunita

Hoe introduceer je een nieuw aardappelras? Dat is een interessante vraag van opdrachtgever HZPC. FreshTV Videomarketing kwam op het idee om een krachtige infomercial (informatieve commercial) te ontwikkelen. Dat heeft tot de volgende inzichten, aanpak en resultaten geleid.

Doelstellingen

Doelstellingen

Retailers enthousiast krijgen om Sunita te gaan verkopen in hun winkels. Daarnaast is de film bedoeld om boeren te informeren over het aardappelras wat ze onder de grond krijgen of hebben.

 

Inhoud

Inhoud

Voordat je met een filmcrew het aardappelveld betreedt, is het raadzaam om zorgvuldig na te denken over het verhaal dat je wilt vertellen. Het volledige ontwikkelingsproces van de Sunita aardappel moest visueel worden gemaakt. In totaal zijn er daarom vier dagen gefilmd:

  1. Pootgoed in de grond;
  2. Verzorging van het ras;
  3. Oogsten van het ras;
  4. Verschillende bereidingswijzen van Sunita.

Naast de draaidagen hebben we het volledige groeiproces vastgelegd met een speciale camera die drie maanden non-stop heeft gedraaid in weer en wind. Dit heeft prachtige beelden opgeleverd waarvan een timelapse is gemaakt. Alle beelden samen zijn gemonteerd onder een voice-over verhaal, ingesproken door een professionele voice-over actrice. Bij deze videoproductie is gekozen voor een vriendelijke, jonge en frisse vrouwenstem, om goed aan te sluiten bij de vrouwelijke identiteit van dit aardappelras. In 1,5 minuut neemt de film je mee in de wereld van Sunita.

Promotie

Promotie

De infomercial is opgeleverd in vijf verschillende talen, zodat Sunita internationaal gepresenteerd kan worden. Dit gebeurt via online kanalen als YouTube, Facebook en de website. Ook nemen de salesmanagers de video mee ter ondersteuning tijdens hun gesprekken met retailers.

Resultaat

Resultaat

De film is uitbundig onder de aandacht gebracht tijdens de drukbezochte Potato Days van HZPC. Van zowel de opdrachtgever als hun bezoekers hebben wij positieve feedback mogen ontvangen. Verder wordt de video komend jaar actief ingezet om eerder beschreven doelstellingen te halen.

Het is een prachtige film geworden en wij hebben de flexibiliteit, creativiteit en het meedenken van FreshTV erg gewaardeerd! – HZPC

Aron Imandikromo

Aron Imandikromo

Senior 3D en VR animator

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

Net als HZPC een infomercial laten maken?

Drink een smoothie met ons!

Onder het genot van een frisse smoothie nemen wij graag samen de kansen op het gebied van video met je door.

Smoothie drinken
Of vraag direct een offerte op maat aan

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV