Vandaag gesloten
Bel mij terug

Productvideo Payconiq P2P

Productvideo - Payconiq P2P

Your new pay to pay? Pay fast, pay easy, Payconiq!

Productvideo’s voor Payconiq

Productvideo’s voor Payconiq

Het gemak van online betalen: waar en wanneer je maar wilt. Geen pinpas, cash geld of verfrommelde coupons. Enkel een smartphone om binnen no time je betaling te voltooien. De revolutionaire betaal-app van Payconiq is de toekomst op het gebied van betalen. Wat rest, is een succesvolle videostrategie om deze fantastische app succesvol te lanceren.

Doelstellingen

Doelstellingen

Payconiq krachtig en duidelijk in de markt zetten. Wat kan je met de betaal-app, hoe compleet zijn de bijbehorende functies en wat maakt het betalen ermee zo ontzettend eenvoudig? Genoeg vragen om te beantwoorden. Het uiteindelijk doel? Dat iedereen gebruik gaat maken van deze app en zich nooit meer over betalingen hoeft te bekommeren.

App2App payments, it's all possible with Payconiq!

Inhoud

FreshTV heeft gekozen voor een reeks video’s gericht op B2C en B2B. Elke video heeft de maximale lengte van 1:29 minuut. De kracht van een korte video zit in de vergrote kans waarop de kijker de video tot het einde uit kijkt. Ontzettend belangrijk, want ‘vroege afhakers’ lopen de gewenste call to action mis aan het einde van de video.

Naast de algemene B2C en B2B video’s, zijn situatie-specifieke video’s opgenomen. Hierin presenteren we het gemak van de betaal-app onder verschillende omstandigheden. Bijvoorbeeld vanuit je bed online het winkelmandje afrekenen, in een restaurant de rekening delen of gewoon op de bank je concerttickets aankoop bevestigen met één simpele vingerafdruk.

De video’s zijn volledig in de betreffende huisstijl van Payconiq opgeleverd, zodat de videocontent naadloos aansluit bij alle andere huisstijldragers.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

In het kader van duurzaamheid en schaalbaarheid is gebruik gemaakt van een voice-over. Dit zorgt ervoor dat de films van nieuwe voice-overs in andere talen kunnen worden voorzien, zonder dat er opnieuw gefilmd moet worden, omdat acteurs in beeld praten. Handig, want Payqonic heeft grote plannen. Ook buiten de Nederlandse grenzen!

Vanwege de internationale ambities, hebben we tijdens de filmopnames niet de applicatie maar een groen scherm gefilmd. Onze animatie-specialisten hebben hierdoor de mogelijkheid om de schermen naar wens in te vullen en op een later moment aan te passen. Bijvoorbeeld om de teksten in het scherm te vertalen van het Nederlands naar het Engels.

Resultaat

Resultaat

De opdrachtgever is enthousiast, maar de kijkers ook! De video’s vormen samen een uitstekende basis om in te zetten voor promotiedoeleinden via kanalen als de website, YouTube en andere social media. Inmiddels staat de teller op meer dan 100.000 app-downloads. Heb jij Payconiq al op je telefoon geïnstalleerd?

Samen met FreshTV hebben wij video’s en foto’s neer kunnen zetten in een nieuwe stijl. Ze zijn altijd flexibel en zorgen er voor dat je altijd tevreden bent met het product. – Payconiq

Suzan Abbas

Suzan Abbas

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

Net als Payconiq aan de slag met video?

Drink een smoothie met ons!

Onder het genot van een frisse smoothie nemen wij graag samen de kansen op het gebied van video met je door.

Smoothie drinken
Of vraag direct een offerte op maat aan

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV