Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

UMCG Employer Branding Chirurgie

UMCG Employer Branding Chirurgie

Werken als Anios

Werken als Anios

De afdeling Chirurgie van het UMCG was op zoek naar nieuwe aniossen (artsen niet in opleiding). FreshTV kwam met het idee om een vlotte en overtuigende werken-bij video te maken om potentiële collega’s aan te spreken.

Doelstellingen

Doelstellingen

Geschikte aniossen enthousiasmeren om te komen solliciteren voor de functie anios chirurgie binnen het UMCG. Hiernaast was het belangrijk om de diverse mogelijkheden en unieke aspecten van de afdeling chirurgie in beeld te brengen.

Creatieve chirurgie

Creatieve chirurgie

Om de werkzaamheden van een anios in kaart te brengen, was een nauwe samenwerking met de afdeling Chirurgie van belang. Een uitgebreide creatieve sessie heeft ons gebracht tot een lijst aan werkzaamheden en activiteiten die we in beeld wilden brengen. Met één filmdag om alles te schieten en een wereld aan mooie shots was een strakke planning van belang.

Inhoud

Inhoud

Om kandidaten echt enthousiast te maken voor de functie anios binnen de Chirurgie, hebben we ervoor gekozen om een goede balans van zachte en harde aspecten van de functie in beeld te brengen. Denk bij de harde aspecten onder andere aan werkzaamheden op de traumakamer, gipspolikliniek en de kinderafdeling. De meer unieke zachte aspecten waren onder andere het onderwijs, de laparoscopische oefenbox, het onderzoekslab, en niet te vergeten het kroketmoment met alle collega’s. Het hoogtepunt van de film is natuurlijk de niertransplantatie. Hier hebben we tijdens een operatie de chirurgen, aiossen en aniossen van het UMCG in actie gezien. Om de beelden te ondersteunen is er gekozen om gebruik te maken van interviews. Dit draagt bij aan het meer persoonlijke karakter die kenmerkend is voor een employer branding film.

Resultaat

Resultaat

Alles bij elkaar heeft geleid tot de bovenstaande werken-bij film. Een film waar wij van FreshTV trots op zijn! Vanuit het UMCG, zowel vanuit de afdeling Chirurgie als daarbuiten, waren de reacties zeer positief. Belangrijker nog, de video heeft haar doel bereikt. Het UMCG heeft al een groot aantal aanmeldingen binnen en verwacht de open vacatures voor Anios bij de afdeling chirurgie goed te kunnen vullen. Mission accomplished.

Sebastiaan Kusters

Sebastiaan Kusters

Creative Producer Video

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV