.

Een tv reclame of commercial laten maken

Wil je een commercial laten maken? Dan ben je bij FreshTV aan het juiste adres. Een commercial zegt zoveel meer dan een gesproken of geschreven ad! Het voegt beleving en kracht toe aan het imago van een product of dienst. Wij hebben maar één duidelijk doel: Jouw boodschap simpel en helder overbrengen aan de juiste doelgroep!

.

Bekijk drie van onze succesvolle voorbeelden van TV CommercialsEffectief en doelgericht

Een creatieve insteek is essentieel om een commercial te produceren die raak is. Waarom? Omdat jouw boodschap in 15 tot 30 seconden overgebracht moet worden, met als belangrijkste doel de kijker tot actie over te laten gaan! Maar waar bevindt jouw potentiële doelgroep zich? Ga je de commercial op televisie uitzenden of via Youtube verspreiden? Welke boodschap is het belangrijkst? Welke call-to-action trekt jouw doelgroep over de streep? Vragen die in het beginstadium van groot belang zijn. Wij helpen je het concept glashelder te krijgen, zodat je commercial effectief en doelgericht is.

Een commercial laten maken van A tot Z

Ben je op zoek naar een creatief communicatiebureau dat jou in het gehele traject begeleidt en een uniek en overtuigend eindproduct aflevert? Welkom bij FreshTV! In samenwerking met jou bedenken we het gehele concept en produceren we een commercial die opvalt en resultaat boekt. Onze frisse blik en jarenlange ervaring staan garant voor een commercial die jouw klanten overtuigt.

commercial-laten-maken

commercial-laten-maken-freshtv

.

Peter de Graaf

Een commercial laten maken door FreshTV

Wil je een commercial of reclame spot die eruit springt en van kijkers klanten maakt? Drink dan een smoothie met ons en ontdek jouw kansen.

.