Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Video ads voor TV en Online

Commercial laten maken

  • Vergroot de merkbekendheid
  • Bereik je doelgroep
  • Instagram, YouTube, TV geschikt

Offerte ontvangen Afspraak maken

Wil je een commercial laten maken? Dan ben je bij FreshTV aan het juiste adres. Een commercial zegt zoveel meer dan een gesproken of geschreven advertentie! Het voegt beleving en kracht toe aan het imago van een product of dienst. Wij hebben maar één duidelijk doel: Jouw boodschap creatief en helder overbrengen aan de juiste doelgroep!

Succesvolle voorbeelden van andere commercials

Commercial Payconiq

Reclame spot voor Brillen24.nl

Deze commercial is 10 weken lang uitgezonden op RTL 4, RTL 5, RTL 7, Net 5 en SBS.

Commercial voor Vechtdal Overijssel

Deze commercial is opgenomen, gemonteerd en uitgezonden binnen 6 weken.

Commercial Crayestein

Bij Crayestein is golf écht voor iedereen!

Bekijk meer in ons portfolio

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Ik ben zeer tevreden over de video's die FreshTV voor Dansk.nl heeft gemaakt. We hadden eigen materiaal dat van matige kwaliteit was. Toch heeft FreshTV er iets moois van weten te maken. Zeer professionele begeleiding, strakke planning. Fijn!
Marlous beoordeelde
FreshTV met een
9

— Marlous Lub, Sales & Marketing Manager @ Dansk.nl

Wij zijn als Crayestein Golf zeer tevreden met de samenwerking met FreshTV, het eindproduct is heel mooi geworden en de samenwerking verliep soepel. Het team was zeer flexibel wat in onze branche heel belangrijk is. al met al erg tevreden.
Jordy beoordeelde
FreshTV met een
8

— Jordy Kuijsters, Food & Beverage manager @ Crayestein Golf

Een leuk team, erg positief ingesteld, dat goed werk levert en snel reageert. Kortom: als je op zoek bent naar een professionele video, dan is dit het bedrijf om in te huren. Ik kan niet anders zeggen dan dat onze verwachtingen overtroffen zijn. We hebben er nagenoeg geen werk van gehad qua voorbereiding en zij hebben alles heel netjes opgesteld qua planning, script, etc. Ze weten precies wat ze moeten doen om het doel van de video te bereiken!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ AdResults

Effectief, doelgericht en creatief

Effectief, doelgericht en creatief

Een creatieve insteek is essentieel om een commercial te produceren die raak is. Waarom? Omdat jouw boodschap in 15 tot 30 seconden overgebracht moet worden, met als belangrijkste doel: de kijker tot actie over laten gaan! Maar waar bevindt jouw potentiële doelgroep zich? Ga je de commercial op televisie uitzenden of via YouTube verspreiden? Welke boodschap is het belangrijkst? Welke call-to-action trekt jouw doelgroep over de streep? Vragen die in het beginstadium van groot belang zijn. Wij helpen je het concept glashelder te krijgen, zodat je commercial effectief en doelgericht is. Ontdek waar je kansen liggen en maak een afspraak met onze adviseurs.

Een commercial laten maken van A tot Z

Een commercial laten maken van A tot Z

Ben je op zoek naar een creatief videoproductie bureau dat jou in het gehele traject begeleidt en een uniek en overtuigend eindproduct aflevert? Welkom bij FreshTV Videomarketing! In samenwerking met jou bedenken we het gehele concept en produceren we een commercial die opvalt en resultaat boekt. Onze frisse blik en jarenlange ervaring staan garant voor een commercial die jouw klanten overtuigt.

Commercial als onderdeel van communicatiemix

Commercial als onderdeel van communicatiemix

Een commercial laten maken door FreshTV Videomarketing is dé manier om je doelgroep goed te bereiken. Wij produceren een commercial die aanslaat bij de juiste leeftijdscategorie, inkomensgroep, geslacht of ieder andere selectie die je maakt. De commercial die we produceren voor je kan je niet alleen inzetten op TV, maar ook op YouTube als Pre-roll, Instream of postroll. Daarnaast is ook Instagram stories een geweldige manier om je product of dienst aan je publiek te tonen. Lees hier meer over Instagram marketing en YouTube Marketing.

 

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 stappen tot een succesvolle commercial

Wij weten precies hoe we jouw commercials maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Commercial laten maken?

Ben jij het ook zat om een commercial of reclame spot te laten ontwikkelen die niet opvalt? Kom dan een smoothie bij ons drinken en ontdek jouw kansen!

Offerte ontvangen Smoothie drinken

Logica brengt je van A naar B, creativiteit brengt je overal...

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van het laten maken van een videofilm?

Hoe mooi zou het zijn als we, net als in een restaurant, een overzichtelijke menukaart zouden hebben met heldere prijzen? Helaas is dat met producten en diensten die op maat gemaakt worden niet mogelijk.

De kosten van een videofilm zijn namelijk sterk afhankelijk van de hoeveelheid locaties waar gefilmd moet worden, de benodigde filmcrew (acteurs, licht acteurs die je in de film wilt hebben en uiteraard de hoeveelheid productiekosten die daarmee gepaard gaan. Om jou toch snel een prijsindicatie te geven voor de plannen die jij met video hebt, vragen wij je ons offerteformulier in te vullen. Binnen één werkdag ontvang je een reactie!

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Wat is de doorlooptijd van een videoproductie?

De doorlooptijd van een videoproductie is bij FreshTV Videomarketing 1 maand. Zodra er een akkoord is wordt er binnen 14 dagen een opnamedag gepland door onze projectmanagers. Na het filmen op locatie wordt er de dag erna gestart met de montage. Daarna vindt er een kleurnabewerking plaats en wordt het geluid afgemixt. De eerste oplevering kan al een week na de filmopnames zijn! Dan volgt er een feedbackronde die we ook binnen zo kort mogelijke tijd verwerken. Zodoende zijn we in staat om binnen 1 maand een videoproductie af te ronden en op te leveren. Bel ons voor meer informatie of vul dit formulier in.

Komen jullie op locatie filmen?

Wij komen op locatie filmen als dat past binnen het concept. Het is niet altijd even spannend om een kantoor te filmen. Daarom kiezen we soms voor andere locaties die beter aansluiten bij het verhaal dat we willen vertellen. Een employer branding film wordt wel altijd op de locatie gefilmd waar de vacature ingevuld zal worden. Aangezien je het echte beeld van de locatie wilt weergeven is het niet logisch dit ergens anders op te nemen.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV