.

Een tv reclame of commercial laten maken

Wil je een commercial laten maken? En deze wil je op TV uitzenden? Wist je dat een TV reclame alleen werkt als je dit in een totale brandcampagne stopt van meerdere maanden?  Kies daarom voor online campagnes! Wij hebben maar één duidelijk doel: Jouw boodschap succesvol en helder overbrengen aan de juiste doelgroep! En dat voor extreem lagere budgetten…

.

Bekijk drie van onze succesvolle Commercials campagnesUitzendkosten van een TV Commercial VS Online campagne

Het uitzenden van een commercial op landelijke televisie, waarbij je impact bereikt gaat heel snel meer dan € 100.000,- per maand kosten. Als we dit bedrag gaan inzetten voor online campagnes heb je minimaal één jaar lang volle impact op je relevante doelgroep. En ook nog bewijsbaar! Commercials op TV zijn heel grof meetbaar, terwijl de impact van online per seconde te meten is. FreshTV Videomarketing heeft vele succesvolle campagnes draaien die uitstekend renderen, zeker vergeleken met een commercial op TV.

Effectief en doelgericht

Een creatieve insteek is essentieel om een commercial te produceren die raak is. Waarom? Omdat jouw boodschap in 15 tot 20 seconden overgebracht moet worden, met als belangrijkste doel de kijker tot actie over te laten gaan, of je merkgevoel over te brengen! Maar waar bevindt jouw potentiële doelgroep zich? Je gaat de commercial dus niet meer op TV uitzenden, maar via Youtube, Facebook, Instagram of bijvoorbeeld Snapchat verspreiden? Welke boodschap is het belangrijkst? Welke call-to-action trekt jouw doelgroep over de streep? Vragen die in het beginstadium van groot belang zijn. Wij helpen je het concept glashelder te krijgen, zodat je commercial effectief en succesvol is.


Een succesvolle online video campagne van A tot Z

Naast de productie van Commercials die scoren, verzorgen we ook de gehele online videomarketing campagne! Want alleen aan een commercial heb je nog niets. FreshTV Videomarketing is één van de weinige specialisten in Nederland op dit gebied. Onze campagnes zetten we in op Youtube, Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn, en vele andere online platformen waar jouw doelgroep zich begeeft. Samen bespreken we de doelen die gehaald dienen te worden, dit doen we SMART. Onze projectmanagers en videomarketeers zullen vervolgens in een uitgebreide briefing vertellen hoe we jouw campagne gaan aanpakken. Wacht niet langer en kies voor online campagnes in samenwerking met FreshTV Videomarketing.

Een commercial laten maken van A tot Z

Ben je op zoek naar een creatief communicatiebureau dat jou in het gehele traject begeleidt en een succesvol en overtuigend eindproduct oplevert? Welkom bij FreshTV! In samenwerking met jou bedenken we het gehele concept en produceren we een commercial die opvalt en resultaat boekt. Onze frisse blik en jarenlange ervaring staan garant voor een commercial die jouw klanten overtuigt.

commercial-laten-maken

commercial-laten-maken-freshtv

.

Peter de Graaf

Een commercial laten maken door FreshTV

Wil je een commercial laten maken of een succesvolle videomarketing campagne die succesvol is en van kijkers klanten maakt? Drink dan een smoothie met ons en ontdek jouw kansen.

.