Vandaag gesloten
Bel mij terug

Communiceer jouw boodschap kort en krachtig met een commercial van FreshTV.

Commercial laten maken

  • Vergroot je naamsbekendheid
  • Genereert nieuwe klanten
  • Is geschikt voor TV en YouTube

Commercial laten maken

Wil je een commercial laten maken? Dan ben je bij FreshTV aan het juiste adres. Een commercial zegt zoveel meer dan een gesproken of geschreven ad! Het voegt beleving en kracht toe aan het imago van een product of dienst. Wij hebben maar één duidelijk doel: Jouw boodschap simpel en helder overbrengen aan de juiste doelgroep!

Succesvolle voorbeelden van andere commercials

Reclame spot voor Brillen24.nl

Deze commercial is 10 weken lang uitgezonden op RTL 4, RTL 5, RTL 7, Net 5 en SBS.

Commercial voor Vechtdal Overijssel

Deze commercial is opgenomen, gemonteerd en uitgezonden binnen 6 weken.

Effectief en doelgericht

Effectief en doelgericht

Een creatieve insteek is essentieel om een commercial te produceren die raak is. Waarom? Omdat jouw boodschap in 15 tot 30 seconden overgebracht moet worden, met als belangrijkste doel: de kijker tot actie over te laten gaan! Maar waar bevindt jouw potentiële doelgroep zich? Ga je de commercial op televisie uitzenden of via Youtube verspreiden? Welke boodschap is het belangrijkst? Welke call-to-action trekt jouw doelgroep over de streep? Vragen die in het beginstadium van groot belang zijn. Wij helpen je het concept glashelder te krijgen, zodat je commercial effectief en doelgericht is.

Een commercial laten maken van A tot Z

Een commercial laten maken van A tot Z

Ben je op zoek naar een creatief communicatiebureau dat jou in het gehele traject begeleidt en een uniek en overtuigend eindproduct aflevert? Welkom bij FreshTV! In samenwerking met jou bedenken we het gehele concept en produceren we een commercial die opvalt en resultaat boekt. Onze frisse blik en jarenlange ervaring staan garant voor een commercial die jouw klanten overtuigt.

Wat anderen zeggen over onze commercials

Ik ben zeer tevreden over de video's die FreshTV voor Dansk.nl heeft gemaakt. We hadden eigen materiaal dat van matige kwaliteit was. Toch heeft FreshTV er iets moois van weten te maken. Zeer professionele begeleiding, strakke planning. Fijn!
Marlous beoordeelde
FreshTV met een
9

— Marlous Lub, Sales & Marketing Manager @ Dansk.nl

Wij zijn als Crayestein Golf zeer tevreden met de samenwerking met FreshTV, het eindproduct is heel mooi geworden en de samenwerking verliep soepel. Het team was zeer flexibel wat in onze branche heel belangrijk is. al met al erg tevreden.
Jordy beoordeelde
FreshTV met een
8

— Jordy Kuijsters, Food & Beverage manager @ Crayestein Golf

6 succesfactoren tot een succesvolle commercials

Wij weten precies hoe we jouw commercials maximaal kunnen laten scoren.

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Met passie voor het vak kijkt Peter altijd waar de kansen liggen van een succesvolle video of animatiefilm. Ruim 13 jaar ervaring in de TV en Marketing wereld zorgen voor een gezonde dosis kennis die dagelijks wordt aangevuld met nieuwe data die minutieus worden bestudeerd!

Trots op onze Peter vanwege zijn passie voor video, kritische blik en frisse manier van leiding geven. Waar hij gelukkig van wordt? Van zijn vrouw en kinderen!

Bekijk het complete FreshTV team

Commercial laten maken?

Ben jij het ook zat om een commercial of reclame spot te laten ontwikkelen die niet opvalt? Kom dan een smoothie bij ons drinken en ontdek jouw kansen!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van het laten maken van een videofilm?

Hoe mooi zou het zijn als we, net als in een restaurant, een overzichtelijke menukaart zouden hebben met heldere prijzen? Helaas is dat met producten en diensten die op maat gemaakt worden niet mogelijk.

De kosten van een videofilm zijn namelijk sterk afhankelijk van de hoeveelheid locaties waar gefilmd moet worden, de benodigde filmcrew (acteurs, licht acteurs die je in de film wilt hebben en uiteraard de hoeveelheid productiekosten die daarmee gepaard gaan. Om jou toch snel een prijsindicatie te geven voor de plannen die jij met video hebt, vragen wij je ons offerteformulier in te vullen. Binnen één werkdag ontvang je een reactie!

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Psst! Niet fruitig genoeg? :(